Masticore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Noob olduktan sonra o 3 kisi istersen 5 kisi olsun ne fark eder ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Takım bulursam zamanda uyarsa bende katılmak istiyorum. Takım aranıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 işte o replay... uydurma diyenlere selam ederim bristle 1v3 rhasta, necrolyte, sand king alıyor. http://www.rtk.gen.tr/turnuva/rtk%20-%20or%20final.rar [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 13:56 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 of izledim replayi, inanilmaz iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 3 adan niye aynı koridorda kasıyor orasını çakamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 bi kere 3 kisi içinde venge yerine necro varmıs bu isi deistirir tabide hiç olmasaymıs daha iyi olurmus adam lar kule dibi stunla uçuyor rhastayla yakalıyor kule yüzünden yakalayınca dövemiyorlar tam noob işi ekşın yapmışlar altta bristleyede noob kesmek kalmış hayatımda izlediğim en berbat replay bizim kafedeki 12-15 yaş arası bebeleri izliyom bundan keyifli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 tamam kesmiş de replayda süper über bişey hakkaten yok. karşıdakiler yarı hplerini zaten creep ve kuleye kaybediyolar e 3 kişi kastıkları için de 2 level gerideler. normal olmuş hala bristle için yasaklanıcak bi durum göreemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Replayi bir tek noob dela beğenmiş , şaşılacak bir durum yok sdfg . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 bence dela postmodern bi oyuncu. noob değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 said: 3 adan niye aynı koridorda kasıyor orasını çakamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 said: hayatımda izlediğim en berbat replay bizim kafedeki 12-15 yaş arası bebeleri izliyom bundan keyifli ya dotadan anlamadığın belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 dotadan anlamadıgım bellimi sen çok anlıyon anlasılan ki ordaki çok basit hataları göremiyecek kadar kör gözlerle izliyon replayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 QES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 3 kişinin aynı yerde kasma sebebi şudur. Replayi izlemedim ama biz de kafeye gittiğimiz de 5 v 5 de 1-1-3 dağılırız. 3 kişi bi koridorda hayvanlar gibi deny yapar, karşısında 2 kişi varsa levelları eşit kalır o deli gibi deny ile. Diğer tarafta tek kasanlar ise free farm olayına girerler güzel güzel farmlarlar crepleri. Sonra 3 kişi olan yerden 1 kişi zorlanan tarafa kayar pek bir level eksiği olmadan. Şimdi izliyim merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 kaydığı koridora göre baya bi eksiği olacaktır. ve istersen hepsini denyla 3-1 de 1in leveli daha yüksek olacak tabi 5 kuruş parası olmaz o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 LvL almak kolay maksat başta parasız bırakmak, zaten temelini sağlam atamazlarsa ilkerde gelişemiyorlar. Özellikle -emli oyunlar oyun başında para kasan eziyor N.Ş.A'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 biz yalanmışız demekki millet neler yapio :S taktiklere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar