Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 amma abarttınız durumu ya batuhan arkadaşımız insiyatifini kullanmış turnuva bilgilerini temiz bi başlık altında toplamış, kurallarıda başka büyük bi dota turnuvadasından c/p yapmış, gerekli görmediğimiz kuralları tartışıp kaldırırız sorun çözülür bu aşşağılama isteği neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Ne insiyatifi abi? dela olsa neyse. dela yazsa olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Batuhan arkadaşımızı böyle bir organizasyona kalkıştığı için kutluyorum , samimiyetle . Ancak diğer üyelere karşı takındığı tavır birazcık kaka , o yüzden hep . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Ap'de repick yasaklansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 arkadaşarın takındıgı tavırın sebebi, arkadaşın oynamayı 2 gün önce ögrenenler tarzı bir laf etmesi =p yoksa güzel bir topic açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 o değil de gavurlar bristle yasak oynuyomuş ona takıldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 no spectre no invis no quiter no noob -ap id<100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 bristle imba, kesinlikle katılıyorum yasak olmasına, adeks turnuvasında bi oyunda bristle alt koridorda solo kasıyodu karşısında da sand king, vengeful ve sanırım rhasta vardı. 10. dakkada falan bristle triple aldı 3ünüde kesti tek başına. o günden itibaren adeks turnuvalarında da yasaklandı bristle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Uydurmayin. Adeks turnuvasinda olmadi o olay. RTK turnuvasinda RTK vs oR macinda oldu. O turnuvadaki o olayla alakasiz olarak dunyadaki buyuk dota liglerinin o heroyu yasaklamasi sonucu yasaklandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 said: Uydurmayin. Adeks turnuvasinda olmadi o olay. benim uydurduğumu uydurma sende. yanlış hatırlamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 sallamayın öyle bisi olmadı . çıkardığı sesler sinir bozduğu için yasaklandı! :P not: batuhanın konusunu da iyice saptırdık yeni açalım. [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 23:20 tarihinde, LethE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Alchemy'de çok hızlı kasıyor diye deli gibi nerflediler Ne alaka? Alakaya maydanoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 bristleın olayı neymis abi. bana imba gelmedi. imbalığı nerden geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 TURNUVA APEMSP OLSUN!!! İmza : Oyunu 2 gün önce öğrenen n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 warpath tamam super biside cokda imba degil yaw bristle sankim bide ar ossa daha iyidi sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 imbalığı bristleback skillinden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Dötten dmg yemiyor (azcık bişey vuruyor :P ) delikanlı hero, her şey orda başlıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ar, tek item tp, beni kesmek yok, bunlar kurallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Dötünü dönüp ossurmaya başlayınca, karşıki dağlar yıkılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 bence abartıyorsunuz her heronun bir antisi var Slardar'la alabilirsin Bristle'ı . Rakip Bristle alıyorsa sende Slardar alırsın olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 slardar early gamede güçsüz, bristle güçlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 valla leviethan azına zıcıyo bristle ın yasak filan deil.triple yapmış avrupada yasaklanmış filan ne var bunda.adamı kastırırlarsa her hero yapar.o zaman yasaklicazmı hepsini.bristle ın bişeyi yok triple yapıcak potansiyel varda kasamadınmı tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Doğru söyleniyor.Genel olarak No bb ve Alchemist kuralı vardır ama ben yazmadım.Alchemist ztn yüzyılın nerfini yedi bu versiyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Bristle ı geomencer durdurur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 şu guinsoo kuralı çok saçma geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar