robinson Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Amca gelmedi heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Biliyorum bu soruyu ya nette dolaşırken matematik paradokslarına fln bakarken görmüştüm.Ünlü bi matematikçi ölmeden önce mirasını bu soruyu çözebilene vericem diye vasiyet yazmış.Cevabı 7-8 basamaklı bi sayıydı kasmayın bulamazsınız :D.Bi arıyım tekrar bakiim bulabilicekmiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Zuahahahah amca ben çözdüm diye atlayıp bütün mirası götürüp asıl soruyu çözenlere de ucundan 500 er ytl koklatıcakmış:P süper yaa=) [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:13 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Ah. [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 20:03 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 10luk mod olması mecburi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 sorunun cevabını hiçbi zaman ögrenemiycez sanırım, amca sıkmış gitmiş gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 iyide enden 3 hanli hesapliyosunuz ki gayet 2 haneli olur yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bu arada 10 tabanında mümkün olmadığını konuşmuştuk epey ya, buçuklu sayılar çıkıyordu hep son basamaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Bende bizim matematikçiye sorayım bakayım yapabilecekmi övünüyor çözemediğim soru yok bu güne kadar diye... döt olsun bakalım..... ( ya o beni döt ederse? :O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 sen döt et onu, hadi aslanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Amca size bunu sorarken kafasında; *kuyuya taş atar* diye emote çıkmış mıydı? Hatırlamıyorsan güvenlik kasetlerinden bir bak derim dikkatlice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 amca aynı soruyu bana sorsa direk: [spo]muhah amca sende bizi m.kion haa sdf[/spo] derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Yok yok gayet 7-8 basamaklı sadece o sayı oluyordu baya şaşırmıştım.Bi bulabilsem :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 İçinde bir hinlik olmadan bulunabilen bir sayı olsa millet bulurdu heralde. 54369087345 basamağa kadar araştırma yapan oldu. Harbiden öyle bir sayı varsa herkes dumur, amca owned yalnız sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 öle bi cevabı vardır cinayet sebebi dir asker diye milletle makara yapmak zorunda mısın be amca ama amca fena yemiş seni dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 abi bence amca mamca sizi parmağınızda oynatıo yani baksana adam bi soru sormuş bi vaat vermiş 30 kişi soruyu çözmeye çalıştı yani.. sanane lan amca ben kendim kasar kazanırım o parayı yani sen soru sordun ucunda para var diye kafamı mikmek zorundamıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bencede iş modda mesela 2 sayı tabanında 01 = 10 sayı tabanında 1, 2 sayı tabanında 10 da 10 tabanında 2, (01)2 = 2 * (10)2// yanlış Edit üstteki yanlış tam tersi olcak: (10)2 = 2 * (01)2 [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 01:28 tarihinde, skyly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 http://mathworld.wolfram.com/Reversal.html sanirim 0 disin aole bi sayi yok su sayfayi okursnaiz orceksiniz ki 4 kati ve 9 kati icin bi suru frmul war ama 2 kati icin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 said: Yok yok gayet 7-8 basamaklı sadece o sayı oluyordu baya şaşırmıştım.Bi bulabilsem :D:D hem unsigned int max. a kadar olan sayilara bilgisayarla bakildi, ki olmuyor, hem de mantik olarak da mumkun olmadigi aciklandi zaten baslikta eger okursan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 matta bi konuda geçiyodu bi tanım işte bi sayı ters çevrildiğinde o sayı şlk verilen sayının 2 katı olamaz falan diye yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bu da kim 500 bin istemez ki sorusu. http://youtube.com/watch?v=V7eMYwzZ32U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar