eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 spor gazatesi!! futbol demek gerek aslında Eminim aranızda alanlar vardır fotomaç, fanatik, fotospor falan bende bir ara alırdım ama o kadar yalan yanlış dolduruyorlar ki gazeteyi yok fener pirloya 15 mly euro vermiş yok lincoln gs de bilmem ne kekleniyoruz arkadaşlar almayalım şu gazeteleri almayın aldırmayın. [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 02:59 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 o gazeteler gune daha neseli baslamami sagliyor onlar sayesinde acaip manyak bi kadro hayal ediyoruz aksama kadar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Pirlo fenere gelsin kulaklarımı keser pirloya hediye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 ortega,alex ve anelkada da aynısı söylendi ama buna cidden ben de inanmıyorum.hadi 33 yaşında falan olsa neyse ama daha 29 yaşında pirlo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 kesinlikle belli olmaz biraz uçmuş gazeteler belki balon bir haber ama sonuçta para konuşur :)[ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 11:00 tarihinde, Evr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 sağlam kapak olmuş yanlız fatoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 geçen sene alex telefonla adrianoyu aramıştı adriano da tamam geliyorum demişti(pasfotomaç) ehueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Bu gazeteler insanlar ne duymak istiyorsa onu veriyor. Herkes "oha saçmalığa bak" dese bile içten içe lan bi gelse şu adam fb ye, ya da oha lan bu adam gs de ne manyak oynar diyor. Böyle uçuk palavra haberler duymayı istiyor herkes adamlar da bu yüzden yapıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 alex zaten fatih altaylıya inat gelmiştir allıhın malı adam ya =).geçen gördüm Junhinho cimboma geliomuş filan memnun olurmuş.fenerede inzaghi asdfsd.avrupa karması olucak takımlar o gazetelere bakılırsa.he gelicek adam varsa düzgün fenere gelir ama bana sorarsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 okumayın boşuna böle geyik haberleri avrupalı iyi oyuncu zaten türkiyeye gelmez gelse para için gelir anca o yüzden bari gs için yazmasınlar şu haberleri fenerliler felan biraz daha inanabilir para olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Zlatanın seçimi fener ben buna çok gülmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 inzaghi olmuş 32. gelir fenere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 ahıahuıahu zlatan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 artık bugun son nokta fotomac sheva için 30mly euro yazdı vercekmiş fener ya ohaaa beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Ben hayatta bana bir maçta 4 gol atıp rezil eden adama o kadar para vermem :) Ayrıca "yok Lincoln GS'de falan" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 fenerbahcenin resmi sitesindede ii bi kapak olmuşş ilk defa fenerbahçeyi tebrik ettim valla :=:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Fotospor muydu neydi tam hatırlamıyorum.Photoshopla Ronaldinho'ya Fenerbahçe forması giydirmiş kapağa koymuştu "Ronaldiho Fener'e mi??" diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 F.Altaylı zaten FB öneticisi değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Galatasaray Kulübü eski İkinci Başkanı Fatih Altaylı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Syn dediğin bu sanırım. :) [spo][/spo] şunlarıda eklemek lazım. [spo][/spo] [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 17:26 tarihinde, Awake tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Üsttekiler bomba ya muhabirleri yapıştırmış ahaha =))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 bugun gordumde aziz yildirim mi ne shevki ile ilgilenmiyoruz felan demis. cidden haberini yapti mi bu salak gazeteler shevchenko fenerde! gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 İyice abarttı bunlar :) Başta 40milyon euro teminat alınıyor bankadan, sonra 60bin forma yapılıyor, bak sen şu işe. HEYECANLANDIRAN İDDİA Fenerbahçe yönetiminin; bonservis ücreti el yakan Ronaldo'yu bir yıllığına kiralama kararı aldığı ve Milano'ya 10 milyon euro'luk bir teminat mektubu gönderdiği kulislerde konuşuluyor. Asıl büyük iddia ise camiayı çok heyecanlandıracak. Çünkü yöneticilerin bu transfere bitti gözüyle bakmalarının ardından ürün sponsoru firmaya 60 bin adet Ronaldo forması siparişi verdikleri de iddia edildi. Fotomaç Herkes bıktı bunların bıkmaya niyeti yok :) İlla aldıracaklar. :P [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 03:14 tarihinde, Awake tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 said: yok fener pirloya 15 mly euro vermiş yok lincoln gs de bilmem ne kekleniyoruz arkadaşlar almayalım şu gazeteleri almayın aldırmayın. bi gariplik mi var ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ha bir de. R9Ronaldo ronaldo'nun official web sitesi bildiimiz üzere. ve orada eskiden logo kırmızı-siyahken artık sarı lacivert ve web sitesi yenileniyor. bir gariplik de burada değil mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar