Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cıvıtan Spor Gazeteleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
spor gazatesi!! futbol demek gerek aslında

Eminim aranızda alanlar vardır fotomaç, fanatik, fotospor falan bende bir ara alırdım ama o kadar yalan yanlış dolduruyorlar ki gazeteyi yok fener pirloya 15 mly euro vermiş yok lincoln gs de bilmem ne kekleniyoruz arkadaşlar almayalım şu gazeteleri almayın aldırmayın.

[ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 02:59 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

kesinlikle belli olmaz biraz uçmuş gazeteler belki balon bir haber ama sonuçta para konuşur :)

[ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 11:00 tarihinde, Evr tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
Bu gazeteler insanlar ne duymak istiyorsa onu veriyor. Herkes "oha saçmalığa bak" dese bile içten içe lan bi gelse şu adam fb ye, ya da oha lan bu adam gs de ne manyak oynar diyor. Böyle uçuk palavra haberler duymayı istiyor herkes adamlar da bu yüzden yapıyor :)
Mesaj tarihi:
alex zaten fatih altaylıya inat gelmiştir allıhın malı adam ya =).geçen gördüm Junhinho cimboma geliomuş filan memnun olurmuş.fenerede inzaghi asdfsd.avrupa karması olucak takımlar o gazetelere bakılırsa.he gelicek adam varsa düzgün fenere gelir ama bana sorarsanız
Mesaj tarihi:
okumayın boşuna böle geyik haberleri avrupalı iyi oyuncu zaten türkiyeye gelmez gelse para için gelir anca o yüzden bari gs için yazmasınlar şu haberleri fenerliler felan biraz daha inanabilir para olduğu için
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Fotospor muydu neydi tam hatırlamıyorum.Photoshopla Ronaldinho'ya Fenerbahçe forması giydirmiş kapağa koymuştu "Ronaldiho Fener'e mi??" diye =)
Mesaj tarihi:

Syn dediğin bu sanırım. :)

[spo][/spo]

şunlarıda eklemek lazım.

[spo]
[/spo]

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 17:26 tarihinde, Awake tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
İyice abarttı bunlar :) Başta 40milyon euro teminat alınıyor bankadan, sonra 60bin forma yapılıyor, bak sen şu işe.

HEYECANLANDIRAN İDDİA
Fenerbahçe yönetiminin; bonservis ücreti el yakan Ronaldo'yu bir yıllığına kiralama kararı aldığı ve Milano'ya 10 milyon euro'luk bir teminat mektubu gönderdiği kulislerde konuşuluyor. Asıl büyük iddia ise camiayı çok heyecanlandıracak. Çünkü yöneticilerin bu transfere bitti gözüyle bakmalarının ardından ürün sponsoru firmaya 60 bin adet Ronaldo forması siparişi verdikleri de iddia edildi.

Fotomaç

Herkes bıktı bunların bıkmaya niyeti yok :) İlla aldıracaklar. :P

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 03:14 tarihinde, Awake tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
yok fener pirloya 15 mly euro vermiş yok lincoln gs de bilmem ne kekleniyoruz arkadaşlar almayalım şu gazeteleri almayın aldırmayın.

bi gariplik mi var ne?
Mesaj tarihi:
ha bir de. R9Ronaldo ronaldo'nun official web sitesi bildiimiz üzere. ve orada eskiden logo kırmızı-siyahken artık sarı lacivert ve web sitesi yenileniyor.

bir gariplik de burada değil mi =)
  • Yeni Oluştur...