elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 valla bişey yazmicaktım da son sayfalarda sinirim çok fena oynadı. siz kafayı mı yediniz? siz çıldırdınız mı? her sepette çürük elma vardır. Siz şimdi tsk'da olan bazı çürükleri görüp de tsk'ya yiyici diyosunuz. onu yiyo bunu yiyo diyosunuz. o tsk olmasa o bok attığınız mit olmasa götünüzün üstünde böle rahatça oturup bu yazıları mı yazıyo olcaktınız? amerika ıraka girdiğinde ordudan eser yokken kimler savunmaya kalktı ülkeyi? 1 sene önce sandalyesinde sizin gibi oturup oraya buraya post atan tipler savundu. benim cesaretim yok doğuda gidip insanlarla kapışmaya vuruşmaya ölümü göze almaya. orda her gün insanlar ölüyo. çatışmaya bayıldıklarından değil sadece sen orda oturabil diye ama adam akıllı uslu otur diye şımarık şımarık onlara bok at diye deil. bu ne büyük saygısızlıktır. orda ölen insanlara yapılan nasıl bi iğrençliktir bu. orda o ölenlerin başında gidip orda gönüllü olarak dünyanın en boktan yaşama koşullarına sahip şehirlerinde çatışan boktan boktan yerlerde yatıp kalkan komutanlara epik mepik anlamam kahramanlara ne büyük saygısızlıktır. sizin yazdığınızı gözünüz görmüyo galiba. vicdani ret demek onlara saygısızlık demek değildir. benim götüm yemiyo demektir. kendin bahane üretsen de özünde yatan odur. orda insanlar sen onlara bok at diye dağlara çıkıp şerefsizleri kovalamıyo ne iğrenç insanlarsınız ne haliniz varsa görün nefret ettim burdan da bu yazılanlardan da allah belasını versin böle tartışmanın. gelmiş aldığı maaşa bakıyosun. karşı taraf duygusal yaklaşıyo diyosun senin baban da doktor sen de mi duygusal yaklaşıyosun lafa bak. keşke askerdekiler en yüksek maaşı alsa. adamların yarını bile belli değilken nası böle saçma konuşabilirsiniz. keşke en yüksek emeklilik maaşını alsalar. orduda da demokrasiyi savunmak falan nası saçmalıklar bunlar. sen hangi ülkede yaşadığını bilmiyo musun düşmanları olan tamamen ordu ülkesi olan bi yerde yaşadığını bilmiyo musun. inanamıyorum resmen inanamıyorum ya. başlarım böle de foruma politika oldu lan içimiz dışımız ne ölçüsüz yorumlar gelmeye başladı artık. bi daha da ne girerim ne aklımdan geçiririm böle yorumları okicama [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 04:23 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Coldshadow, kişisel hakaretlere başlarsan asıl ben başlarım paticik yönetimini gereğini yapmaya yanlız. İkiyüzlülük gibi kavramlar yakışmıyor. Biz sana aynı şekilde hitap etmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 siz iki yüzlüsünüz ondan öyle diyorum size. lütfen demiştim ayrıca değil mi? cevap hakkımı kullanacağım şeyler yazdırmayın artık. bir daha yazmayacağım dedim öyle olsun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 sadece bri başlıkta yazdıklarına dayanarak aslında tanımadığın bri insana ikiyüzlü gibi kolayce hakaret sayılabilecek bir şey demek sencede çok aşırı bir tepki değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 TSK ya laf atan iki yüzlüdür yazmıştım. üstüne alınan da alınmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Aslında hayır, hemen öncesinde, siz ikiyüzlüsünüz diye açıkça belirttin. Ayrıca TSK'ya laf eden niye ikiyüzlü? İkiyüzlülük nedir? TSK'ya laf etmekle ikiyüzlülük nerede birleşiyor? Bunların cevaplarını istiyorum ben şimdi hakarete uğramış insan olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 antimodes haklısın ikiyüzlü olmamış oraya sizin hakettiğiniz sıfatları elaidi güzel bir şekilde yazmış yukarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mehmetçiğe kahraman denmiyor , çünkü askerlikten başka yapıcak bişeyi yok , hayatta yapabileceği tek şey asker olmak , dağa çıkmak , terörist öldürmek , bunu diyorsunuz . Mehmetçik kahraman olmaz çünkü oraya kendi seçimiyle değil hayat şartlarının ona sunduğu şanssızlıklardan dolayı gitmiş diyorsunuz . Peki . O zaman bizim vatanımızı koruyan askerlerin karşısındaki PKK mensupları , yaptıkları şeyi , uğruna köyleri basıp kadınları çocukları öldürdükleri şeyi , uğruna sağda solda bomba mayın vs. patlatıp masum insanlar KATLETTİKLERİ şeyi benimsedikleri için onlara mı kahraman diyeceksiniz ? Onlar bunları yapmayı seçtikleri için onlara mı kahraman diyeceksiniz ? 23 nisanda Kur'an okuma yarışması yapıldığında hangi idari kurum bu olayı protesto etti ? TSK dan başka kim çıkıp da "bu yapılan yanlıştır" dedi ? Az bi silkelenin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 lisede yatakhanede babası asker olan bir arkadaşın buna benzer bir konuşmada ne kadar hararetli bir biçimde komutanların cebine giren paralardan bahsettiğini hatırlıyorumda...birileri fena yanılıyo ama kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Hm. Aslında çoğu iş yerinde olan bişeydir, "Bizim müdürde sekreteri götürüyo şerefsiz." Bu da öyle bişey olmasın sakın? Kedi ciğer gibi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 said: Mehmetçiğe kahraman denmiyor , çünkü askerlikten başka yapıcak bişeyi yok , hayatta yapabileceği tek şey asker olmak , dağa çıkmak , terörist öldürmek , bunu diyorsunuz . Mehmetçik kahraman olmaz çünkü oraya kendi seçimiyle değil hayat şartlarının ona sunduğu şanssızlıklardan dolayı gitmiş diyorsunuz . Peki . O zaman bizim vatanımızı koruyan askerlerin karşısındaki PKK mensupları , yaptıkları şeyi , uğruna köyleri basıp kadınları çocukları öldürdükleri şeyi , uğruna sağda solda bomba mayın vs. patlatıp masum insanlar KATLETTİKLERİ şeyi benimsedikleri için onlara mı kahraman diyeceksiniz ? Onlar bunları yapmayı seçtikleri için onlara mı kahraman diyeceksiniz ? 23 nisanda Kur'an okuma yarışması yapıldığında hangi idari kurum bu olayı protesto etti ? TSK dan başka kim çıkıp da "bu yapılan yanlıştır" dedi ? Az bi silkelenin . Yo hayır, illaha hayatta kahramanlar ve hainler olmak zorunda değil. Şartlarına bağlı insanlar benim görüşüme daha uygun. Herkes kendine sunulan şartlardan en iyi şekilde, en uygun şekilde yararlanmaya çalışıyor. Duygusal, milliyetçi hisleri harekete geçirici yazılar yazarak, "PKKYA MI KAHRAMAN DİYECEKSİNİZ HA? HA?!?" tarzıyla yaklaşarak gerçeklerden kaçılmıyor ne yazık ki. Kimsenin PKK'ya kahraman dediği yok, ancak bu ordunun para yediğine, ordu içinde ne tür dolandırıcılıkların döndüğüne bir bahane değil, olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 atabeyler çetesine bakın,asker. yeniden kuvayi milliye çetesine bakın,asker. pkk ile masada anlaşmak için kurulan örgütün başına bakın(geçen hafta alındı görevden),aynı adamı dağda öldürene bakın,asker. geçmişte solcuları birbir yok edip bugünde sağ aşırılaşınca 'neredesiniz halk,yoksanız darbe var size ona göre hıııı' diyene bak,asker. ancak bu demek değil ki asker sistemin dibine vurmus.gecmıste kendı yarattıgı bosluklar dolmuyor diye bugün asker demokrasiyi yok etmek zorunda kalıyor. [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 05:00 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 ya yok dayanılcak gibideğil. nası bi iştir bu. şaka mısınız ben anlamıyorum. PKK var, karşısında sen mi varsın? Allah aşkına söle. sabahları çatışıp akşam burda laf salatası mı yapıyosun? kurumun içinden çıkan çürükleri tüm kuruma mal ediyosunuz. yanlış yapıyosunuz. keşke hakkaride yaşasan da şunları bi daha yazmayı düşünsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 yeniden kuvayi milliye çetesi ne? ne yaptılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Durum tam tersi elaidi. Kurum çürük, sen içindeki tek tük dürüst bireyleri savunuyorsun. Kurumun çürük olduğunun kanıtı da İsmet İnönü (Milli Şef (!)) döneminden beri istikrarla ordunun izlediği aynı politikadır. Ordunun politika izlemesinin zaten çürümüş olduğunu gösterse de, izlediği politika daha da gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 said: Apache üye § 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 04:59 pkk ile masada anlaşmak için kurulan örgütün başına bakın(geçen hafta alındı görevden) Ağır ol biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Hedef Büyükanıt Paşa mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Girersek uzunca bir süre rahat ederiz. çünkü bu .... çocukları ( ki cidden analarının ve bacılarının ...hanelerde para kazanıp bunları beslediğini düşünüyorum) her 5-10 yılda bir kendilerini ......mek istiyor. not : bu mesajımı şikayet eden PKK lı .... çocuğu neden alındığını anlıyorum. Gerçekler burada yazılınca moralin bozuldu değilmi. başka türlü cebindeki parayı nası izah etcen ki. [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 08:02 tarihinde, Trevize tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 TSK'ya yiyici demek dogru degil. Ama enistem Tumgeneraldi. O rutbeye gelene kadar Amerika dahil 80 yer gezdi, 2-4 yilda bir tasinma eziyeti bile yeter aslinda, orasi dogru. Ama askeriyenin sundugu imkanlar da biraz fazla, oraya katiliyorum. Ulkeye hizmetin bircok cesidi vardir, askeriye bunlardan sadece bir tanesidir. Surasi dogru, maaslari cok da fazla degil. Ama askeriyenin sundugu hizmet, tatil, yemek vs. olanaklari da hicbir kurumda olmayacak kadar iyi ve en onemlisi bedava denebilecek ucuzluga sahip. Bunun biraz dengesiz oldugunun kabul edilmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Malzemeleri alış rakamlarına bakarsak çok yüksek iskonto ile aldıklarından ucuza satmaları normal. Askerde herhangi bir malzemeye MAX %10 kar konulabilir alış fiyatı üzerinden o yüzdende çok ucuza satarlar. Senin 100 kola aldığın zaman herifler 50 kola siparişi veriyor misal olarak ve fiyatına nerdeyse inalat fiyatına düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 ya siz bi defa en basta yaniliyorsunuz. tsk diyince akliniza direk pkk ile catisanlar, sehit olanlar, hatta kurtulus savasi felan da geliyor. mesela tsk da begenmedigim bir cok sey var. simdi bu sehitlerimize karsi suc mu oluyor? vatana ihanet mi oluyor? terorist mi yapiyor beni? insanlara hakaretler edip "gidin kahraman diyin ulan pkk ya" demeden once karsinizdaki insanin ne dedigini neyi elestirdigini anlayin. kuzey irak meselesine gelince. 90 lardan irak savasina kadar surekli girerdik zaten oraya. haftalarca suren sinirotesi operasyonlar olurdu (mesela dayimin oglu bir operasyonda 3 hafta kalmisti kuzey irakda 97 de). her ne kadar ozel televizyonlar cok siradan bir olay oldugu icin pek haberlerde yer vermese de trt felan duzenli yayinlardi ne oldugunu felan. simdi isler degisti, irak savasinda yardim etmedik amerikaya. amerika da her zaman yaptigi gibi parayla masalar ve usaklar aldi (kuzey iraktaki kurtler). sahipleri amerikadan turkiyenin kuzey irak a girmelerini istemiyorlar. amerika da izin vermiyor. nasil amerika izin vermiyor biz bagimsiziz felan demeyin maalesef "bir turk dunyaya bedel ramboyuz gireriz asariz keseriz" ile olmuyor bu donemde boyle isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Bu arada ordu hali hazırda Irakta bunu biliyorsunuz değil mi? Sadece resmi olarak girmedik şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 şimdi penth de askeriyeyi eleştirmiş diğer yazanlarda eleştirmiş kimin nasıl bir düşünde halinde olduğu ortada en yakın lise arkadaşım 3 sene boyunca fem yurtlarında kaldıktan sonra lise sonda "neden ordunun bankası var ( oyak) ordu niye böyle ekonomik şeylerle uğraşıyor" bundan tutun "pakistandan kurtuluş savaşı sırasında xxx lira para yollanmış bunların hepsini Atatürk cukkalamış iş bankasını kurmuş şimdide o paraları chp yiyor " derecesine getirdi tsk ya kokuşmuş demek hepsi yiyici demek bu tip söylemler ile pkk yı desteklemiyor olsanız bile onların söyledikleri şeyler bunlar maalesef bizim ordumuz amerika yada ingiltere ordusu gibi sağa sola saldırmıyor .Atatürk ün Yurtta sulh cihanda sulh ilkesini benimsememiş olsaydık ırak amerika vesaire gibi sağa sola saldırırdık mütemadiyen. Amerika Irak a girerken tezkere verilmesin ırak a girmeyelim sakın arap kardeşlerimizle düşman olmayalım diye düşünenler Allah korusun bir yakınlarını terör saldırısında kaybedince Mit ile orduyumu suçlayacaklar? Savaş karşıtı olmak başka birşey neyi savunduğunun farkında olmamak çok başka şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Böyle saçma önyargıları nerden ediniyorsunuz merak ediyorum.. Artık yurtlardamı, herşeye bok atan solcu örgütlerde mi, işsizlerin doluştuğu ocaklarda mı bilmiyorum.. Yok ordu yiyiciymiş yok kurum çürükmüş.. Şu ülkede henüz boku çıkmamış olan tek bir kurum varsa o da ordudur.. Bunu inkar eden ya bilgisizdir yada gerzektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 E atmada "uyarı amaclı" bomba atanlarda asker değilmiydi, benmı yanlsı hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar