Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Gündüz Gece Uzun ince bir yoldayım Gidiyorum gündüz gece Bilmiyorum ne haldeyim Gidiyorum gündüz gece Dünyaya geldiğim anda Yürüdüm aynı zamanda İki kapılı bir handa Gidiyorum gündüz gece Uykuda dahi yürüyom Kalmaya sebep arıyom Gidenleri hep görüyom Gidiyorum gündüz gece Kırk dokuz yıl bu yollarda, Ovada, dağda, çöllerde, Düşmüşüm gurbet ellerde, Gidiyorum gündüz gece. Düşünülürse derince Irak görünür görünce Yol bir dakka miktarınca Gidiyorum gündüz gece Şaşar Veysel iş bu hale Gah ağlaya gah güle Yetişmek için menzile Gidiyorum gündüz gece. Aşık Veysel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 güzel sağol biliyoruzda açmada amaç ne vermek istediğin mesaj? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Yürürün Yüklenüp karanluğu, ışıklara yürürün, Yıldızlaru aş edüp, rüyalara yürürün, Göç dedüğün heç bitmez, bilünmeze yürürün Gurbettür memleketüm, yanluzluğa yürürün Uyurkene yürürün, külerkene yürürün, Yağmurlarla yürürün, özlerkene yürürün, Doğarkene başladu, büyürkene yürürün, Çaruklarun aşındu, ölürkene yürürün, Kalmak istedü yaşlu, eksülerek yürürün, Bübek istedü gelmek, çoğalarak yürürün, Göç dedüğün heç bitmez, bilünmeze yürürün Ev dedüğün heç durmaz, yol sırtunda yürürün Közel kızlar gülüştü, gülücükle yürürün, Durmak isterün elbet, dururkene yürürün, Canum istedi memüş, özlerkene yürürün, Çaruklarun aşındu, ölürkene yürürün Levent Kazak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Göçmen Yerim yurdum dar geldi Elimde olan az geldi Çok bilmek dünya derdi Derdim beni vurdu yola Aşk istedim yaş verdi Çok istedim az geldi Alem bana ters geldi Halim beni vurdu yola Göçmen oldum yürür oldum Kendi kendimi arar oldum Göçmen oldum sensiz oldum Neler umdum neler buldum Demir Demirkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Geliyo valla... Anket geliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 son şarkı için sana +212124 rep veriyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 youtube'a dustumu bunlarda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 said: güzel sağol biliyoruzda açmada amaç ne vermek istediğin mesaj? düşünelim diye açtım evren, yaşam, ben, sen, dünya, ölüm, yaşam kısacası yürümek [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 18:15 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 sağol açıkladığın için.doğru yani.aklımızı başımıza toplayalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Sıradaki şarkı Yıldız Tilbe'den geliyor: Yürü, anca gidersin simdiki asklar yalan olmus ben yine asik bendeki sansin talihi yok yine yazik bir yarim var herkesden guzel ama deli bir gozu bende oburu nerde bilmemki beni al dedigim zaman almadi elveda dedigimde birakmadi askimi kafasina gore kullandi aahhh ne kadar aci yok ki bunun ilaci guzel elbiseleri giyip kusanacagim senin onunden gecip sana bakmayacagim beni kirdigin gibi kalbini kiracagim beni dinlemedin ya seni duymayacagim yürüüüüüüüü ancaaa gidersiiin kalbimi verdim kendimide yetmedi sana yillarimi serdim hali gibi yollarina gece gunduz aninda her cagirisinda hep senin yanindaydim yalan mi hatirla seni bekleyemem yeter anladim askimi her zaman hafife aldin bende sen sonunda kapimi kapattim aaaahh dayanamadim asktan boyle usandim guzel elbiseleri giyip kusanagim senin onunden gecip sana bakmayacagim beni kirdigin gibi kalbini kiracagim beni dinlemedin ya seni duymayacagim ekşi'den aldım, taypo var bap diyenler taqiLsin plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 yav ne kadar artniyetçisiniz. "aklınızı başınıza toplayın" diye açmadım ki. biraz felsefe yaparız belki diye düşünerek açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Çıkış yolu bulamadıkları için mantıksız davranmışlar BoneC asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 said: yav ne kadar artniyetçisiniz. "aklınızı başınıza toplayın" diye açmadım ki. biraz felsefe yaparız belki diye düşünerek açtım. İnsanların içi kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 hiç olmadı karalama Defteri gibi sanki .. [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 18:27 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 içiniz geçmiş valla sizin. oturup adam gibi tartışmak yerine saçma sapan postlar atıyorsunuz. yok ne işe yararmış da, yok karalama defteriymiş de. tamam tüm zevkimi kaçırdınız, bir daha topic açan top olsun. danke şön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Abi yürü de ne konuda yürümek ? Toplummu siyasetmi gelecekmi nedir yani? Ülke olarak hiçbiryerde yürüyemiyoruz şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Valla Kadıköy'den Acıbadem'e yürüdüm bugün canım çıktı uzun mesafeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konu dışına topik açıp 2-3 şiir c/p ederek ne yapmaya çalışıyorsun anlat bakalım o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 düşünceleri değil insanları sorgularsak, sana da "bonece hesap sorarak ne yapmaya çalışıyorsun day nun" demek lazım. ondan konuyu sorgulayalım, boneci değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 ben sadece konu yanlış yere açılmış dedim. orda bi "offence" saldırı vs göremiyorum, sonra kalkılmış bana bu cevap verilmiş said: oturup adam gibi tartışmak yerine saçma sapan postlar atıyorsunuz. yok ne işe yararmış da, yok karalama defteriymiş de. tamam tüm zevkimi kaçırdınız, bir daha topic açan top olsun. danke şön. kim kime ne demiş bir daha okuyunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Evet ya bu nedir böyle? Benim bildiğim aklı çalışan adam kimin ne dediğine değil ne dendiğine bakar. Ben miyim giden bu uzun ince yolda? Gözlerimde sitem var, kalbimde yara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 yürü yüreğim gidelim buralardan aşk bizimle olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 said: içiniz geçmiş valla sizin. oturup adam gibi tartışmak yerine saçma sapan postlar atıyorsunuz. yok ne işe yararmış da, yok karalama defteriymiş de. tamam tüm zevkimi kaçırdınız, bir daha topic açan top olsun. adam patladı sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 şu topicte ne dendiyse bone yanlış anlamış ne iyi.suçlu biz olduk.ben bu topicten hiçbişey anlamıyorum işte gelecek bilmemne denmiş bende kendimize bi göz atalım hayat nasıl gidiyo dercesine aklımı başımıza toplayalım dedim bone a bişey demedim. [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 19:55 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar