Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arena Silahları

Exceed

Öne çıkan mesajlar

daha önce konuşulmuştu;

yeni arena setler geliyor, biliyoruz.

http://www.wowhead.com/?itemsets#00cz

ayrıca pve itemleri bufflanıyor, ok.

peki gladiator'un weapon'ları da özellik olarak artacak mı ? bilgisi olan var mı acaba ?

emerald ripper'in bile gladiator's shanker ile eşit olduğunu düşünecek olursak, bu nasıl bir mantıktır soranzi? veya arena kasmanın mantığı nedir ?

mantık olarak yeni setlerle beraber yeni weapon'lar da gelecektir büyük ihtimal ama, pve itemleri buff'lanırken neden pvp itemleri buff'lanmadı, veya buff'lanacaksa neden şimdi değil ?

arena itemleri de, bilhassa silahları, hadi onu geçtim, üstünü komple dizmekte kolay olmuyor ki be arkadaş.

[ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 16:28 tarihinde, Exceed tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bir de şunu anlamadım;

şayet pve itemleri ile pvp itemleri arasındaki farkı kapatmak için bu sistemi yaptılar ise; veya ''raid'ler çok zor, itemlere buff!'' tarzı söylemlerine karşı böyle bişi yaptılarsa ;

neden ;

50 tane itemin değerini düşürmediler de [ arena ], 500 tane itemin değerini yüksettiler ? [ pve ]

amaç $u mu acaba ?

pve itemleriyle sadece pve, pvp itemleriyle de pvp yapacaksınız!

arkadaşım ben raid'de item kasıp alemlere akmak istiyorum, niye engel oluyorsun ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
neden 50 tane itemin değerini düşürmediler de [ arena ], 500 tane itemin değerini yüksettiler ? [ pve ]

Cunku -ozellikle Karazhan olmak uzere- raid droplar asiri kotu ve bazilari manasizdi. Misal "Cobrascale Gloves" (edik: typo) diye bi leather dps glove var, BoE craft bu. Patch oncesi statlar T4 rogue setinin glove'undan -3 sta, -2 AP, +4 crit, +1 hit veya bu civar biseydi. Ayni sekilde bazi heroiclerdeki, hatta duzgun gemlerle bazi normal 5-man'lerdeki itemlar Karazhan'dakileri gecebiliyordu. Mantikli mi sence raid loot ile dandik craftin veya 5-man'in kafa kafaya olmasi?

Amac PvP ile PvE geari denklestirmek degil yani, PvE lootlardaki dengesizligi ve dandikligi gidermek. PvE her zaman onde olacaktir zaten loot konusunda, sonucta PvP'den hersey alinmiyor, anca 5 parca set bi de silah falan o tip seyler. Ringdi neckti trinketti bunlarin en iyisi yine raidlerden aliniyor.

Arenadan alinan sette de zaten resilience var bi kere bi suru, daha PvP'ye yonelik bisey. Onun disinda en son gelecek Arena setler de T6'dan cok az da olsa kotu olacaktir mesela, her zaman boyle oldu. Sonuc olarak o kadar kisiyi toplayip haftalarca duzenli olarak para-zaman-emek harcayip Tempest Keep vs. temizlemekle her aksam iki saat 2v2 Arena yapmak birbirinden cok uzak seyler.

Zamanim yok diyebilirsiniz tabi de, amac o zaten. Gunde 12 saatini veren adamla 2 saatini veren adamin duzeyinin ayni olmasi sacma, ama aralarinda daglar kadar fark olmasi da zamani olmayanin zevkini kiracak bisey. Mantikli bir sekilde dengeyi saglamak amac.

"Hayda o kadar aldik yenisi cikti" da yanlis bi inanis ayrica, Karazhan'da da kimse loot almasin o zaman, nasilsa Gruul'da SSC'de The Eye'da yenileri cikacak? Bu sezon Arena'dan duzgun item almazsaniz sonraki sezon insanlar Arena itemlarla geldiklerinde %20 %30 falan olur mac kazanma oraniniz.

[ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 17:27 tarihinde, Baggio tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim 3 aydir kullandigim, suan da bankamda duran sey benim hayal dunyamda yarattigim bisey o zaman, sizofren miyim neyim boyle yav, sikiyorum oyle bi tarafimdan.

Ismini yanlis hatirliyorumdur belki, dogrusunu bulur linkini veririm az sonra.

Edik: bana craft eden adamin adiymis Scalefall eheh, buyrun Cobrascale Gloves: http://www.wowhead.com/?item=29503

[ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 17:26 tarihinde, Baggio tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Karazhan basit ama yine de on kisinin koordine ve hemen hemen kusursuz olarak islemesini gerektiriyo, class balance gerektiriyo, oldugunuzde 0.5% (tahmini) degil 10% dur gittigi icin para gerektiriyo. Ayrica her bosstan 2 item dusuyo Prince haric, sans faktoru de lazim yani. Ben Karazhan icin soylemedim onlari zaten hem; en basitinden bi SSC, bi Magtheridon bile oldukca zor, nerde kaldi The Eye, Hyjal, Black Temple.

"Prince drop silahlar Arena rewardlardan iyi hala" derken neden hala bi de, suan iyi degil ki? Patchden sonra biraz iyi olacak.

Yeni Arena sezonundaki rewardlari da esgecmisim hatta, her Arena'ya yeni set ciktiginda Karazhan droplari bufflayacak degiller sonucta, o zaman daha iyi olacak iste Karazhan'dan. Dedigim gibi sadece PvE droplarin dandikligini biraz kapatmak icin geliyor o bufflar, PvP itemlarla denklestirmek icin degil.

[ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 19:22 tarihinde, Baggio tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Dandik bi guilde girin karazhan vs. kasamayın, arena takımınız nub olsun haftada 200 puan alın, o zaman oyundan daha çok zevk alırsınız :D . 2 haftada alınan off hand arena shivini 4-5 haftada aldığınızda deli gibi sevinirsiniz vs.

Yoksa benim gibi end blueları toplayıp karazhanda salak buglardan wipe yersiniz, saatlerinizi günlerinizi verip bi epic düşürürsünüz ama adamın haftada sadece 10 civarı maç yapıp 2 haftada düşürdüğü dagger onu katlar köpürürsünüz vs. Sonra tip bi patch gelir, combat sword bufflanır; aldığınız uğraşıp düşürdüğünüz tüm itemler yalan olur...

Sonuç mu; kardeşimin sözleriyle anlatayım; "Abicik niye geceleri kas kas kas diye sayıklıyorsun?"
Sosyal ağlarda paylaş

gu oyun cıktığı günden beri pvp ekipmanı ve pve ekipmanı farkılıdır.

raid e giderkenf arklı pvp ortamlarında farklı ekipman kullanılır.

yeni cıkan birşey değilki bu

senşn geceni gündüzüne katıp aldığın ekipman olmadan pve de pğrogress yapamassın

staya abanmadan pvp de imba olamassın.

şöle örnekle anlatayım

http://www.thottbot.com/i28772
sunfury,princeden düşen,hutnerlar için youndaki en iyi ranged silahlardan biri.

http://www.thottbot.com/i28294
buda gladiotor xbow

ben elimde level 70 mavi valanos olsun,gladiator xbow kullanan birini damage metersda ağlatırım,shot rotasyonu gibi bişiyin o silahla olmaması yüzünden.

[ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 20:14 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya öyle düşünüyor olabilirsin de şu an combat sword için arenanın swordlarından daha iyisi yok. Zaten diğer set ekipmanları tamamen farklı; misal rogueda ap + hit rating kasarız pve için, pvp de ise crit + resilience + stamina (sonra ap ve hit) . Ama konu silahlar olduğunda pve ve pvpde eş zamanlı kullanılabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bak senden önemli bir noktaya parmak bastın

"şu an"

şu an nerelerdeeyiz,karadayız,gruuldayız,harbi hardcore isek sscdeyiz.

ama daha zul aman var

daha black temple var

daha ilerde eklenicek bir sürü atraksyon var

yani oyunun end game lootunun yarısını bile görmedik

vede "progress" kelimesiniin özüne bsakmak yeter,birini bitirmeden diğerine atlanmaz,atlanamaz,t4 olmadan t5 t5 olmadan t6 alamayız

daha göreceimiz ne ekipmanlar var

o haftada 10 maç yapanların göremeyeceği

ama gecesini gündüznü katanların görebileceği.

ayrıca bu oyun sdece ekipmanmı

haftada 10 maç yapanın sizden daha iyi ekipman olduğuna yakınıyorsunuz((ki tartısılır hatta su an tartısıyorz))

ama o haftada 10 maç yapan kardeşler bir raid bossu indirmenin verdiği o hazzı duyabilecekmi,?

siz ister karayı farmlayın

ister sscyi

ister black temple kasın

istedğiniz an gidip arena takımınızı kurup pvp ekipmanıda toplayabilrsiniz

ama karayı bitrmemiş,karaya girmemiş adamlar "ya bi gidip şu black templa 2 tur atalım" diyemeyecekler

Less QQ
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu QQ olarak değil de şöyle düşün, neden WoW oynuyoruz? Item kasmak için mi? Cevabı evet olanlar zevk alıyor olabilirler. Ama ben açık konuşmak gerekirse bir instancea girdiğimde instanceın beni eğlendirmesini isterim, shadow labda ilk bossu keserken bir anda duvardan geçip simsiyah bir yerden sonsuza kadar aşağı düşmek istemem, ya da Moroesden garrote yediğimde shieldın garroteu geçirmemesi gibi bir saçmalığa tahammül edemem. Tamam bunlar kesinlikle düzeltilecek buglar olabilirler anlayış gösteriyorum. Ama instancelar ne bileyim tat vermiyor. Zul'farrakın son kapışmasından aldığım tadı MCde havalarda uçarken aldığım tadı henüz outlandde alamadım.
Ve evet t4 almadan t5 t5 almadan t6 alamayız. Ama kaçımız t4ü tamamlayabileceğiz? Bence daha insanlar t5lerini tamamlayamadan yeni exp. gelecek ve yine yeşiller morları ezecek vs. Blizzard gerçekten iyi oyunlar yapıyor. Ama WoW'da item işinin cılkı çıktı artık. 5i 5 para etmez onlarca parça var, şu an insanlar neden BG kasıyor anlamış değilim mesela. BGlerden günlerce haftalarca uğraşılarak alınacak çoğu item 1 saat süren 5-manlerden düşenlerden çok daha kötüler. Dediğim gibi bence item işinin cılkı çıktı. Umarım önümüzdeki patchle adam ederler.
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle deadwolf'un görüşlerini paylaşıyorum.
Blizzard hardcore player bazlı yapıyor hep yenilikleri , ben tbcden önce hardcore sayılırdım ama artık zaman azlığından biraz da tbcnin beni tatmin etmemesinden ötürü casual olarak oynuyorum ancak casual olarak pek ilerleme şansı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben raid zamanı günde 16 saat WoW oynayan birisi olarak yapıyorum bu yorumları. Oyundaki her bölgeyi görmek her hikayeyi dinlemek için heroiclerin "cleave" işkencesine combat dagger için consortiuma rep kasma işkencesine, 1.5k latencyle karazhana girip bana 10k 10k vuran mobları "sizi dpsde ezeriz eki eki" diyen mageleri korumak için tanklama işkencesine katlanmış birisi olarak yazıyorum :) .

*Ha bir de deadwolf değil deadwoll :P .
Sosyal ağlarda paylaş

Genel olarak diyorum ben de zaten, yani sonucta oyunu hardcore oynayan insanlar da olacak ve Blizz ister hatta olmasini, oyunu 5 kisilik casual arkadas gruplarinin uzerine kuramaz yani. Yapmak zorunda raid instance mutlaka.

TBC ile casuallara gun dogdu ama, T3 bile zar zor bas ediyodu 5-man droplarla, bazilariyla edemiyodu hatta. Reset gibi bisey oldu yani, herkes esitlendi. 20 ve 40 diye ayrilan raid instance'lar 10 ve 25'e indi, daha once BWL bile goremeyen insanlarin %70'i falan Karazhan'a sardi. Heroic olayi geldi, 10 kisi toplayamayan veya arkadas grubu olanlar icin ufak tefek epicler, heroiclerden cikan badgelerle daha dacok epic, epic gem sansi oldu. Craftlar da gayet saglam, Spellstrike falan Mage T4'le yarisiyo mesela, patchde biraz one gecti galiba T4 sonunda. Warlocklar helm disinda T4'u begenmiyor, heryerleri craft.

Eskiden MC guild bulmak da kurmak da daha zordu mesela, bulunca da loot almak daha zordu 40 kisinin arasindan. Anca ZG ve AQ20 vardi, onlar da super kolay yerler degildi. Simdi 5-man mavileri toparlayip Karazhan preq yapinca her serverda 5-10 tane guild var girilebilicek.

Arenalar var onun disinda, 3v3 bile yapsaniz saglam bi ratingle gayet guzel seyler aliniyo 2 ay icinde yaklasik. Yenileri de cikiyo iste rewardlarin.

TBC ile bile casualler kotu durumda diyosaniz eyvah yani, eskisinden cok daha iyi durum esasinda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...