Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünya tarihinin en güzel golü bu mudur?

la_bombonera

Öne çıkan mesajlar

benim koyduğumdan söz ediyorsan;

http://www.milliyet.com.tr/2007/06/06/son/sonspo08.asp

1 numaralı gol benim koyduğum.

eğer söz etmiyorsan; et :D

edit: bu arada supremeallah; bergkamp o golde faul yapıyor. topu aldıktan sonra yanında koşan defansı şöööle bi ittiriyo düşürüyo sonra da gol atıyo :)

[ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 10:48 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sana sadece yuh diyorum tek amacın laf atmak yani. kıçtan anlama ustası mısın nesin. harbiden gerizekalı olabilme ihtimalin var mı? çünkü ne demek istediğimi bile anlamamışsın. sen aklıma bile gelmedin o postu atarken

edit: imla şu bu

[ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 12:18 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

benden bahsetmiyosun ve frikikten bahsetmiyorum diyosun,üst msg da frikik yazıyo...ilginç.harbi paticik çok ilginç oldu ya görmeyeli harbi yani.black sana hiçbişey demiyom.zaten kendine bakiyim demeden insanları eleştir laf at dur.bence patideki en lüzumsuz adamsın açık açıkta sölüyorum bak.geliyon topic e OMG BEŞİKTAŞ yazıyon çıkıp ortalığı daıtıp gidiyon.objektifim diye geçiniyon antifener showsun tam.falan filan.futbol bölümü stres bölümüne döndü sayenizde ben girmicem bundan sora siz rahat edersiniz nası olsa sorun yaratan benim demi

[ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 12:26 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

tamam prudent pardon abarttım bende =) . black bide kendini haklı çıkarmaya filan kasma.omg beşiktaştan kastım böle kendi takımını övüp övüp özellikle fenerbahçeyi paso kötülemendi.zaten şu kelimeleri sıraya koyuşun yazışın filan herşeyinden belli kendini kral sandığın.ukala ukala yazıyon öle.insanları küçümsemeyi bırak tamammı benden tavsiye.çok arkadaşım var öle kaybetmeye mahkum tipler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...