LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 işte bende bundan bahsediyorum da o negezel bi açıklama pru top,kale falan diye. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 belli mi olur belki anlamayan çıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bene de tarihin gelmiş geçmiş en güzel gollerinden biridir bu üstteki gol (izlediğim de en iyisidir). birisi bi link verebilir mi acep bu üstteki gole... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 benim koyduğumdan söz ediyorsan; http://www.milliyet.com.tr/2007/06/06/son/sonspo08.asp 1 numaralı gol benim koyduğum. eğer söz etmiyorsan; et :D edit: bu arada supremeallah; bergkamp o golde faul yapıyor. topu aldıktan sonra yanında koşan defansı şöööle bi ittiriyo düşürüyo sonra da gol atıyo :) [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 10:48 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bu arada pru cnm emeğine saygı +rep [spo]saol kaç zaman oldu o golü izlemeyeli :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 said: yok frikikten bahsetmiyorum koşup koşup nerdeyse 0'dan attığı golden bahsediyorum (korner bayrağına da yakın biyer) ya ben senin dediğine bişeymi dedim allah allah ya.bende başka golden bahsediyom.sanki gerizekalıyız.bide laf sokmaya kasmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 sana sadece yuh diyorum tek amacın laf atmak yani. kıçtan anlama ustası mısın nesin. harbiden gerizekalı olabilme ihtimalin var mı? çünkü ne demek istediğimi bile anlamamışsın. sen aklıma bile gelmedin o postu atarken edit: imla şu bu [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 12:18 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 zuhaha adam paranoyak olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 benden bahsetmiyosun ve frikikten bahsetmiyorum diyosun,üst msg da frikik yazıyo...ilginç.harbi paticik çok ilginç oldu ya görmeyeli harbi yani.black sana hiçbişey demiyom.zaten kendine bakiyim demeden insanları eleştir laf at dur.bence patideki en lüzumsuz adamsın açık açıkta sölüyorum bak.geliyon topic e OMG BEŞİKTAŞ yazıyon çıkıp ortalığı daıtıp gidiyon.objektifim diye geçiniyon antifener showsun tam.falan filan.futbol bölümü stres bölümüne döndü sayenizde ben girmicem bundan sora siz rahat edersiniz nası olsa sorun yaratan benim demi [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 12:26 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 OMG BEŞİKTAŞ!!! daha önce yazmamıştım. unutmuşum saol hatırlattığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 o mesajı sana yazdım evet ama resmin veya öteki mesajın senle alakası yoktu. başka gollerle karışmasın diye koydum resmi, yazıları da eğlence olsun diye. ben manyak mıyım sana niye durup dururken laf sokayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 tamam prudent pardon abarttım bende =) . black bide kendini haklı çıkarmaya filan kasma.omg beşiktaştan kastım böle kendi takımını övüp övüp özellikle fenerbahçeyi paso kötülemendi.zaten şu kelimeleri sıraya koyuşun yazışın filan herşeyinden belli kendini kral sandığın.ukala ukala yazıyon öle.insanları küçümsemeyi bırak tamammı benden tavsiye.çok arkadaşım var öle kaybetmeye mahkum tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 marco van basten in bir golu vardi. youtube da ararsaniz denk gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=3bPnTW4ywuw seçin işte birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar