Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pve guilds

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
suanda bulundugum serverda pve denen bir olay kalmadı uygun bir serverda pve progresi saglam olan bir guild bakıyorum acaba bildiginiz Türk guildleri warmı ve hangi serverda.(Horde)
teşekürler
Mesaj tarihi:
revolution denilen guild eskisi gibi değil artık dağıldı o guild !!!!!
yeniden bi araya geldilermi bilemem
ama şuan ismini yanlış hatırlamıyosam grim batolda temet nosce diye bi guild var
iyi türk guildlerinden
Mesaj tarihi:
günün birinde çok büyük bi npc guildi kurucam wow da ondan sonra all kill diyicem :)

[ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 13:30 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
progress olarak şu anda en iyi Türk guild Magth.ı ındırmis olan Hajnal/dunemaul-eu dur. http://www.guildhajnal.com
En son maght. killden beri aktif olamasamda guild emin adımlarla SSC'ye dogru ılerlemekte.

yeri gelmisken arkadaslarımızdan biri magth. kill movie yayınlamıs
http://files.filefront.com/Hajnal_vs_Magtheridon/;7571745;/fileinfo.html

Gruul, high-king vs diğer movielerimiz için: http://www.guildhajnal.com/index.php?page=7

[ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 14:51 tarihinde, raistlinthewiz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
abso sen gel yeğenim grim batolda 70 lvle kadar bi paladin kas sana 1.5k gold
horde tarafında
ama entrika yapmak yok harbiden kasıcan :)

[ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 18:15 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
nmerhbalar

bende darkmoon fairede oynuyorum

low pop ve kıl insan yoğunluğu beni illallah dedirrtti

lfgden shdow labs +mechanaar+botanica sırasındayım

bu sbah 11 den akşam 7 ye kadar

1 ((bir)) grup bile gelmedi.

bu kadar kötü bir pop sorunu var

olan insanların yarısıda hıyar ağası

sorunun şudur rp-pve-normal bir serverda

iyi ortamı olan,pve kasan bir guild varmı imba bir hutnera kucak acabielcek ?

ahanda buraya yemin bastım ((aheey))

oynamayı bilen bir adamım

grup oyuncusuyum,terbiyeli mis gibi bir adamım

türk guildi olmasına gerek yok,raid yapsınlar,efendi olsunlar yeter
Mesaj tarihi:
aket darkmoon fairede iyi bir rp ortamı oldunu söleyebilirm

ama şöel bir sorun var

serverdaki insanların 1/4 ü "anti-rp" guildlarında toplanmıs

1/4 ü elitist,bizim rp sizi döver,öle rp yapılmaz böle rp yapılır,höyde bre diyip sadece kendi guildleri arasında rp yapıyor

geri kalan grup harbi sağlam harbi eğlenceli,eventler,o şu bu

rp kafası yaşamak istedğim için burda başladım evet ve cokda eğleniyorum,ama arada sırada instance ((bak raid demiyorum)) 5 kişilk instance yapmaya bile grup bulmayınca,harbi sıkılıyorum.
Mesaj tarihi:
@aket-atum moonglade keyifli raid yapabilecegin bir server deil bence ben 5 ay oyandiktan sonra nefret ettim migrate edemiosun o ayri bi dert tamam baska eglenceleri keyifleri var fakat bi müddet sonra bitio olay, Chromaggustaki istanbul guildi
SSCde
Mesaj tarihi:
Adam akıllı raid yapan guild var mı? Horde, ally farketmez, hangi class lazımsa oturur kasarım. Sevgili GM'imiz hiç kimseye haber vermeden migrate etmiş kendi charını ve arkadaşlarını, sap gibi kaldık...
  • Yeni Oluştur...