shal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 suanda bulundugum serverda pve denen bir olay kalmadı uygun bir serverda pve progresi saglam olan bir guild bakıyorum acaba bildiginiz Türk guildleri warmı ve hangi serverda.(Horde) teşekürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 grim batolda revolution var eu da bildiğim en iyi guild horde olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 revolution denilen guild eskisi gibi değil artık dağıldı o guild !!!!! yeniden bi araya geldilermi bilemem ama şuan ismini yanlış hatırlamıyosam grim batolda temet nosce diye bi guild var iyi türk guildlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 dunemaul eu hajnal vardı galiba en iyisi o sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 günün birinde çok büyük bi npc guildi kurucam wow da ondan sonra all kill diyicem :) [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 13:30 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Dragonmaw DarkElitE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 En kalabalık Tğrk guildi olan server hangisi? Twink bi char açayım muhabbete geleyim :) ama para otlanır instance powerlvl yaptırırım ona göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 horde için dunemaul aliance içinde BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 OK o zaman dunemaulde bi horde açayım en kısa zamanda. Ortak bi kanal adınız var mı ve tabi sponsorum kim olucak? Başlangıç için 1.5g yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 1.5g dedik sesler kesildi. Gelmem sizin cimri serverınıza ulen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 progress olarak şu anda en iyi Türk guild Magth.ı ındırmis olan Hajnal/dunemaul-eu dur. http://www.guildhajnal.com En son maght. killden beri aktif olamasamda guild emin adımlarla SSC'ye dogru ılerlemekte. yeri gelmisken arkadaslarımızdan biri magth. kill movie yayınlamıs http://files.filefront.com/Hajnal_vs_Magtheridon/;7571745;/fileinfo.html Gruul, high-king vs diğer movielerimiz için: http://www.guildhajnal.com/index.php?page=7 [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 14:51 tarihinde, raistlinthewiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Onu bunu bırak sen vericenmi 1.5g para ondan haber ver gelirsem o servera :) ve tabi guilde üyelik veya guild dışı bi kanal varsa oraya abone kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 10-15 gündür oynamıomki açtırım accountu para köpeğin olsun serverın monopol-jewelcisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Onu bunu bilmem bi 1.5g para çıakaramadınız saatlerdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 abso sen gel yeğenim grim batolda 70 lvle kadar bi paladin kas sana 1.5k gold horde tarafında ama entrika yapmak yok harbiden kasıcan :) [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 18:15 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 nmerhbalar bende darkmoon fairede oynuyorum low pop ve kıl insan yoğunluğu beni illallah dedirrtti lfgden shdow labs +mechanaar+botanica sırasındayım bu sbah 11 den akşam 7 ye kadar 1 ((bir)) grup bile gelmedi. bu kadar kötü bir pop sorunu var olan insanların yarısıda hıyar ağası sorunun şudur rp-pve-normal bir serverda iyi ortamı olan,pve kasan bir guild varmı imba bir hutnera kucak acabielcek ? ahanda buraya yemin bastım ((aheey)) oynamayı bilen bir adamım grup oyuncusuyum,terbiyeli mis gibi bir adamım türk guildi olmasına gerek yok,raid yapsınlar,efendi olsunlar yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 ally lock varsa lzm :) karazhan gruul farmda mag de pek bişi yapamadık 2 lock var doğru düzgün oynayan.deathwing realmindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 moonglade rpde grup bulamamaktan deliricem..lvl 70 NE druidim çürüdü resmen. yeni bir karakter kasmaya da mecalim var mı yokmu bilmiyorum..oof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 aket darkmoon fairede iyi bir rp ortamı oldunu söleyebilirm ama şöel bir sorun var serverdaki insanların 1/4 ü "anti-rp" guildlarında toplanmıs 1/4 ü elitist,bizim rp sizi döver,öle rp yapılmaz böle rp yapılır,höyde bre diyip sadece kendi guildleri arasında rp yapıyor geri kalan grup harbi sağlam harbi eğlenceli,eventler,o şu bu rp kafası yaşamak istedğim için burda başladım evet ve cokda eğleniyorum,ama arada sırada instance ((bak raid demiyorum)) 5 kişilk instance yapmaya bile grup bulmayınca,harbi sıkılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 muhabbet vs için Wildhammer'da alliance Istanbul guild'i var. 200+ üyesi var, 2 grup çıkıyor düzenli Karazhan'a, hardcore değil guild, muhabbet vs. keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 @aket-atum moonglade keyifli raid yapabilecegin bir server deil bence ben 5 ay oyandiktan sonra nefret ettim migrate edemiosun o ayri bi dert tamam baska eglenceleri keyifleri var fakat bi müddet sonra bitio olay, Chromaggustaki istanbul guildi SSCde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Adam akıllı raid yapan guild var mı? Horde, ally farketmez, hangi class lazımsa oturur kasarım. Sevgili GM'imiz hiç kimseye haber vermeden migrate etmiş kendi charını ve arkadaşlarını, sap gibi kaldık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 http://www.guid-revolution.com/ adres dogruymus bu arada. hatalidir diye guid i guild yazdim dakikalarca.. tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Çinli'nin dostu Absolut, Türk'ün de dostu, finansmanı ol, Avrupa gücümüzü görsün! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Çinliye güven, gerisini merak etme sen. Bugün 1 çinli, yarın bin, öbür gün milyor çinli demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar