Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Oğul Erdoğan'a çürük raporu İşçi Partisi'nin yayın organı olarak bilinen Aydınlık , Başbakan Erdoğan'ın büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan'ın 'kuşkulu' bir çürük raporuyla askere gitmediğini yazdı. Aydınlık'ın son sayısında yer alan iddiaya göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan, aldığı çürük raporuyla askere gitmedi. Dergide yer alan iddiaya göre Burak Erdoğan 2000 yılında Kasımpaşa Deniz Hastanesi'nden aldığı raporla çürüğe ayrıldı. Aydınlık'ın iddiasına göre Ahmet Burak Erdoğan dönemin Baştabibi Tuğamiral A.Vehbi Alpman'ın imzaladığı rapora dayanarak askerlik görevinden kaçtı. Haberde, raporda Burak Erdoğan'ın testis kanseri tedavisi gördüğü bilgisinin yer aldığı ancak Erdoğan'ın böyle bir tedavi gördüğüne dair herhangi bir bilgiye ulaşılamadığı iddiası da yer alıyor. Kaynak Aslında çok şaşırdım. Ben denizci olup askerde kendi yatının başında olmasını beklerdim. Hani bilmem kaç liraya aldığı yatı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Yapsa da ne şekilde yapcacağı belli zatenaskerliği, hem belki gerçekten çürüktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 dogru olma ihtimali de var. o yasta testis kanseri tedavisi goren bir insan bilinmesini istemez. ancak boyle durumlarda iyilestikten sonra askere aliyorlar diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Ya hadi arkadaşlar ya... Hala anlayamadınız mı adamların ne olduklarını? Yani hala mı anlaşılmıyor? Adam başbakan. Türkiye'de en yetkili insan (Cumhurbaşkanındna sonra), çocuğunu askere göndermiyor. Ee Irak ve Doğu durumları ortada. Hergün askerler ölüyor. Bu insanların yaptıklarına tepki gösterebilmek için ve onların nasıl insan olduklarını gösterebilmek için kaç milyon insanın daha toplanması gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Ne milyonu? 35 bin bindirilmiş kıtayız biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Adamların ne mal olduklarının farkındayım da yine testin kolğpa olduğunu kanıtlamaz bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Hiçbirşey kanıtlamaz ki, gidip başka bir hastanede muayene olsa ve rapor getirse, oradaki doktorları satın almadıklarını nereden bileceksin. Heyet raporu getirse, bütün heyettekileri satın almadıklarını nereden bileceksin? Yani bu işin daha ileri bir kanıtı yok, gelmez de. Gelenler yalan olacaktır. Muhtemelen önce a.kp tarafı yalanlar, sonra Chp ve Dp de meydanlarda televizyonlarda konuşmalarında bu olayı vurgularlar. Sen bu çatışmalar başlamadan neyin doğru olup yanlış olduğuna karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Babasının dediklerinden sonra askere giderse başına gelebilecek şeyleri tahmin bile etmek istemiyorum... Ya da istiyorum yaa, süper. En sadist hayallerimde liste başı olur herhalde:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Babası ne derse desin, askere giderse paşa gibi askerlik yapar merak etmeyin. Ama babası kıyamaz yollmaya çünkü herksin oğlu hıyar onunki değil ya o yuzden aldı o raporu demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 o raporu bi de verene bakmak lazım. bir tuğamiral. o yüzden bilemeyiz,tayyipçilerin askeriyeye sızamadıklarını söylüyorduk değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Emekli askerlerden a.kp'ye milletvekili olarak girecekler var. a.kpli kafa yapısını her yere yaymaya çalışıyor. (Gerçi o askerler askerlikten atılan askerlerdi ama...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 tayipin oğlu gerçekten çürük olabilir tayipin oğlu nede olsa. boynuz kulağa geçermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 beyninden çürüktür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Askerde Ataturkcu olur gelir diye korkmustur ampul tayyip [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 18:23 tarihinde, Soulless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 testisi curukse nası evlendi o cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 said: testisi curukse nası evlendi o cocuk +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 onun babası başbakan yenisini bulur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Askerlik yan gelip yatma yeri degil, ondan yollamamıstır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 kısırlarda evlenmesin o zmn teze tez :P benim pipim yamuk evlenemem benimki sola kaydı evlenemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ya olmayan birşeyin nası kanseri olunurki? have you got balls diye sormazlarmı adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bence doktorları satın aldılar 2000 yılında tuğgeneral bunların adamıydı o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Ayni ogul mu bilmem ama bunun yavrucaklarindan biri bi de bi yayaya carpip oldurmemis miydi? Sonra da eski tarihe bi ehliyet cikarmislar,yokmus o zaman ehliyeti.Ben mi yanlis hatirliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Kanser hastalığına yakalanan herkese Allah'tan acil şifalar dilerim. Kanseri bahane ederek askerden kaçanların Allah belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 aynı oğul oluyor kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 hasta hakları, gizliliği gibi bişey var yabancı dizilerde, filmlerde filan 2000 yılında tayyip belediyede veya mecliste deildi sağlık muayenelerini ordu kendisi içersinde yaptırıyor,dışardan benim raporum var şeklinde zor herneyse doğruysa rüşvet alan da veren de suçludur deilse yalan haber yapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar