Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tayyibin oğlu'na çürük raporu (askerden yırttı)

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Oğul Erdoğan'a çürük raporu
İşçi Partisi'nin yayın organı olarak bilinen Aydınlık , Başbakan Erdoğan'ın büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan'ın 'kuşkulu' bir çürük raporuyla askere gitmediğini yazdı.

Aydınlık'ın son sayısında yer alan iddiaya göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan, aldığı çürük raporuyla askere gitmedi. Dergide yer alan iddiaya göre Burak Erdoğan 2000 yılında Kasımpaşa Deniz Hastanesi'nden aldığı raporla çürüğe ayrıldı.

Aydınlık'ın iddiasına göre Ahmet Burak Erdoğan dönemin Baştabibi Tuğamiral A.Vehbi Alpman'ın imzaladığı rapora dayanarak askerlik görevinden kaçtı. Haberde, raporda Burak Erdoğan'ın testis kanseri tedavisi gördüğü bilgisinin yer aldığı ancak Erdoğan'ın böyle bir tedavi gördüğüne dair herhangi bir bilgiye ulaşılamadığı iddiası da yer alıyor.

Kaynak

Aslında çok şaşırdım. Ben denizci olup askerde kendi yatının başında olmasını beklerdim. Hani bilmem kaç liraya aldığı yatı...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hadi arkadaşlar ya... Hala anlayamadınız mı adamların ne olduklarını? Yani hala mı anlaşılmıyor?

Adam başbakan. Türkiye'de en yetkili insan (Cumhurbaşkanındna sonra), çocuğunu askere göndermiyor. Ee Irak ve Doğu durumları ortada. Hergün askerler ölüyor.

Bu insanların yaptıklarına tepki gösterebilmek için ve onların nasıl insan olduklarını gösterebilmek için kaç milyon insanın daha toplanması gerekiyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Hiçbirşey kanıtlamaz ki, gidip başka bir hastanede muayene olsa ve rapor getirse, oradaki doktorları satın almadıklarını nereden bileceksin. Heyet raporu getirse, bütün heyettekileri satın almadıklarını nereden bileceksin? Yani bu işin daha ileri bir kanıtı yok, gelmez de. Gelenler yalan olacaktır. Muhtemelen önce a.kp tarafı yalanlar, sonra Chp ve Dp de meydanlarda televizyonlarda konuşmalarında bu olayı vurgularlar. Sen bu çatışmalar başlamadan neyin doğru olup yanlış olduğuna karar ver.
Sosyal ağlarda paylaş

hasta hakları, gizliliği gibi bişey var yabancı dizilerde, filmlerde filan
2000 yılında tayyip belediyede veya mecliste deildi
sağlık muayenelerini ordu kendisi içersinde yaptırıyor,dışardan benim raporum var şeklinde zor
herneyse doğruysa rüşvet alan da veren de suçludur
deilse yalan haber yapan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...