Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dj Karax

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ulan...

Olm ben bu şarkıyı duyunca cinnet geçiriyorum lan! Allah belasını versin kim yaptıysa, dinleyenlere zaten hiçbirşey demiyorum da, sokaktaki her 3 Şahin'den 2'sinde çalıyor bu, bizim ne günahımız var be?
Mesaj tarihi:
her 3 siyah T-shirt lünün 2 sinin dinlediği şarkılarda var

Ama onlara bişey diyemiyoruz dinledikleri müzik güzel ?

hehe süper.

Niye birden sinir yaptım bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
asosyallerde bunu ağzı açık dinliyor işte ay süper İNANMIYOROOM diye.süper şarkılar var dinlenmiyo,millet şunları söyleyenlerin götünde koşuyo ne aptallıktır bu ya

[ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 18:05 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bunu ben kıbrısta okulda, her arabada, herkesin cep telefonunda çaldığını görmüştüm.
club müziği, hiç sevmem. kro mu değil mi bilmiyorum ama sonuçta club işte

ama merak ediyordum kimmiş neymiş, meğersem düşündüğümden de meşhurmuş. kıymetini bilemedim ;(
Mesaj tarihi:
club müziği diye bir şey yok arkadaşlar.

elektronik müzik ve dalları bunlar.

bu rumba mıdır nedir arabesk kokuyor ancak bu da bir elektronik müzik tarzıdır.
Mesaj tarihi:
ya bırakın.

bunu bir de cep melodisi yapıyorlar. bucaya giderken dolmuşta, serviste bunu çalanın ağzını burnunu kıracağım bir gün giderken YETER ULAN diye.

böyle irrite ediyor şarkı, sanki biri tırnaklarını tahtaya sürtüyor. öyle bir his veriyor şarkı ya.
Mesaj tarihi:
evet bucada baya duyuyorum mp3 çalarım şarkı değiştirdiğinde kulagıma geliyor bi yerlerden eve gidene kadarda yankılanıyor hayır bigün pil bit bitecek derdimden ölüp kalacam yolda anacım ne biçim eziyettir bu =
  • Yeni Oluştur...