Dela Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 bu ne olm, super mario muzigi dinlerim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Ulan... Olm ben bu şarkıyı duyunca cinnet geçiriyorum lan! Allah belasını versin kim yaptıysa, dinleyenlere zaten hiçbirşey demiyorum da, sokaktaki her 3 Şahin'den 2'sinde çalıyor bu, bizim ne günahımız var be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 her 3 siyah T-shirt lünün 2 sinin dinlediği şarkılarda var Ama onlara bişey diyemiyoruz dinledikleri müzik güzel ? hehe süper. Niye birden sinir yaptım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Siyah T-shirtlüler ses kirliliği yaratıyorlarsa arabalarında sesi sonuna kadar açıp aynı caddeden otuzbin kere geçerek, sen de karşı çık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 kalitesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 bunun savunulcak bi tarafi yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 bu ne ya turntable'a eziyet bu... her an van tu tri FORROOO diye giris yapicak saniyo insan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 dırı dırı dın dın dın dırı dırı dın dın dın sdfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 O zaman Ritmo Caliente dinleyelim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 asosyallerde bunu ağzı açık dinliyor işte ay süper İNANMIYOROOM diye.süper şarkılar var dinlenmiyo,millet şunları söyleyenlerin götünde koşuyo ne aptallıktır bu ya [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 18:05 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 bunu ben kıbrısta okulda, her arabada, herkesin cep telefonunda çaldığını görmüştüm. club müziği, hiç sevmem. kro mu değil mi bilmiyorum ama sonuçta club işte ama merak ediyordum kimmiş neymiş, meğersem düşündüğümden de meşhurmuş. kıymetini bilemedim ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 club müziği değil bildiğin apaçi müziği don omar tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 club müziği diye bir şey yok arkadaşlar. elektronik müzik ve dalları bunlar. bu rumba mıdır nedir arabesk kokuyor ancak bu da bir elektronik müzik tarzıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 ya bırakın. bunu bir de cep melodisi yapıyorlar. bucaya giderken dolmuşta, serviste bunu çalanın ağzını burnunu kıracağım bir gün giderken YETER ULAN diye. böyle irrite ediyor şarkı, sanki biri tırnaklarını tahtaya sürtüyor. öyle bir his veriyor şarkı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 evet bucada baya duyuyorum mp3 çalarım şarkı değiştirdiğinde kulagıma geliyor bi yerlerden eve gidene kadarda yankılanıyor hayır bigün pil bit bitecek derdimden ölüp kalacam yolda anacım ne biçim eziyettir bu = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 ne karax'ı ya. bildiğimiz dj hakkı değil mi bu? dj hakkı - underground mix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar