Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hepimiz dory iz hepimiz bonecrusher ız...

calimero

Öne çıkan mesajlar

dory ve bonecrusher a karşı malum sitede yapılan hakaretleri şahsen kınıyorum ve birçoğumuzun da kınadığını düşünüyorum. böyle bir başlık ile hem bu saçma sapan olayın karşısında olduğumuzu gösterelim, hem de ak g.t kara g.t biraz da belli olsun.

Not: tabi oraya saçma sapan şeyler yazanlarda o yüz de yoktur buraya da gelir canım cicim yaparlar orası ayrı konu...
Sosyal ağlarda paylaş

baba durmasınlar. küfür edilenlerin de çok umursadığını ya da umursayacağını sanmıyorum. misal bana dün küfür ettiler, neler yazdılar; gördüm, sallamadım bıraktılar (muhtemelen bu yazdığımdan sonra yine abanacaklar ama tınn tınn yani). ama olur ya dory yahut bonecrusher alınabilir. yahut belli bir noktadan sonra sinirleri bozulabilir. en azından onları seven ya da en azından gıcık olmayan insanların çoğunlukta olduğunu bilsinler.

gıcık da olunabilir, o da doğal ama bu hayvanlığa karşı tepkisiz kalınmasın falan filan...

edik:
said:
nerden biliyorsun dersen,o internet bölümündeki topicte yapmayın diyen herkese saydırıyorlardı.

hepimize saldırsınlar pru, sadece onlara değil. en azından bi başlangıçtır :P

[ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:59 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...