calimero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 dory ve bonecrusher a karşı malum sitede yapılan hakaretleri şahsen kınıyorum ve birçoğumuzun da kınadığını düşünüyorum. böyle bir başlık ile hem bu saçma sapan olayın karşısında olduğumuzu gösterelim, hem de ak g.t kara g.t biraz da belli olsun. Not: tabi oraya saçma sapan şeyler yazanlarda o yüz de yoktur buraya da gelir canım cicim yaparlar orası ayrı konu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 insanlıktan nasibini alamamış ya kimse onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Siz umursamaya devam ettikçe duracaklarını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Kim, kime, nerde, ne demiş, kim başlatmış, neden başlamış biraz bilgi verseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 gelipte böyle bir topic açmanız da hata.adamlar sanki siz böyle yapınca duracak?inadına gidip daha çok yapacaklar.nerden biliyorsun dersen,o internet bölümündeki topicte yapmayın diyen herkese saydırıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bencede gerek yok extra bi forumda daha da ünlü etmeye adamları :) resimleri bozmanın dolu çeşidi var tam ortaya "pati rules" yazmak dahil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 baba durmasınlar. küfür edilenlerin de çok umursadığını ya da umursayacağını sanmıyorum. misal bana dün küfür ettiler, neler yazdılar; gördüm, sallamadım bıraktılar (muhtemelen bu yazdığımdan sonra yine abanacaklar ama tınn tınn yani). ama olur ya dory yahut bonecrusher alınabilir. yahut belli bir noktadan sonra sinirleri bozulabilir. en azından onları seven ya da en azından gıcık olmayan insanların çoğunlukta olduğunu bilsinler. gıcık da olunabilir, o da doğal ama bu hayvanlığa karşı tepkisiz kalınmasın falan filan... edik: said: nerden biliyorsun dersen,o internet bölümündeki topicte yapmayın diyen herkese saydırıyorlardı. hepimize saldırsınlar pru, sadece onlara değil. en azından bi başlangıçtır :P [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:59 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 onlar savunur kendilerini.bi şeyci olmamıza gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Noldu kim demiş nerde, link istiyorum, benim g.tüm kırçıllı beyaz :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Hepsini kınıyoruz *kın kın kın* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 kim kime ne demiş ya, dory ye laf ettirmem. gelsin bana desin kim ne diosa : o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 http://web.okaygo.co.uk/apps/scratchpad/flashcom/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Patide mal kalmadı sanıyordum,varmış demek hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 olma mı çürük yumurta heryerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Şaka mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Yazık gerçekten yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu, yapan açmış olmasın? [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 15:18 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 hak yol musevilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 cok sacma olmus bu topik.adamlar kırılacaklarını vs. dusunseler kufretmezler zaten.bu topik dahada alevlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 görende sevilmiyor, dışlanıyor, rezil edilmeye çalışılıyor sanar. takılıyor insanlar. burda gruplaşma mı var? samimi herkes. öyle ya da böyle bi muhabbet etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 film gibi.. millet yazıyo bazısı siliyo. sonra birden korece bişiler yazılıyo ortaya : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bıde herseyı dert etmeyın ya.rahatsız oluyorsanız girmezsiniz,patiyle alakalı olmayan birsey icin patide niye konu acıyorsunuz. adamlar bir sekilde tepkilerini dile getiriyorlar,kimseyide kendilerini izlemeleri için zorlamıyorlar.sorun nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 adeta çizgilerle pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Uçanadam? ftw? hoplayan manda? ztt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 SAĞ ÜSTTEKİ MOR KÖŞEME GİRMEYİN ULAN!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar