bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Az önce Kanal D de müthiş bir kaset hazırlamışlar. Dünyadaki futbol terörü ve alınan cezalar. Ben sadece İngilterede ki 96 kişinin öldüğü M'boro maçıyla İtalyada 38 kişinin öldüğü Juve maçını hatırlıyordum.Birkaç olay daha gösterdi. Peki ya avrupadaki cezalar? Çok büyük radikal cezalar veriliyor.İtalya da bir nebze İspanyada ise Sevilla nın 10 yıl önceki maçından sonra futbol terörü çok azaldı. Öyle ki stad içine hiçbir yabancı madde almıyorlar su bile sattırmıyorlar.Kağıt bardakta herşey. 2 Sene önce sevilla maçında teknik direktörün kafasına yabancı madde geliyor.Rakip takım hükmen mağlup. Fener-gs maçında geretsin kafası yarılıyor.Hiçbir yaptırım yok.Saha kapattırıyorsun 55bin kişilik stadı kapatıp 80bin kişilik stadda maç oynatıyorsun. peki biz nereye gidiyoruz? İnanılmaz bir holiganizm aldı başını gidiyor.Bunları yapan taraftar değil.Yöneticilerin abuk subuk yorumları kendini bilmez holiganist tavırları medyanın saçma salak açıklamaları.Futbolcuların gaza gelip davranışları. Ve Türk insanın o kavgacı karakteri. İlla bizdedemi 96 ölü olucak yüzlerce kişi yaralanacak. Bu federasyon ne zaman gerçekten yaptırım uygulayabilecek.??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 güzel yazmışsın da örnek verirken tek takıma yoğunlaşma herşeyin başı bu zaten objektif olamazsak cehennemin dibine gideriz en sonunda konuya gelince kimse görevini yapmıyor bu ülkede olan en kötü şeyde bile birilerinin çıkarları var bence ben buna inanıyorum artık her yetkili kurumun başına dürüstçe adam gibi yöneten kişiler gelse 5-10 seneye hiç birşey kalmaz ortada ama... [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:35 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Yok kesinlikle yanlış anlamayın ilk bağdaştırdığım olay buydu. Fazla düşünüp uzun yazmayada üşendim o yüzden tek olayı belirttim :) Mesela Beşiktaş maçındada çocuğun bıçaklanması.Stadda ne işi var bıçağın? Verilen ceza 3 maç. daha yüzlerce olay var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Gerets'in kafasinin yarildigi mactan sonra 3 mac seyircisiz oynama cezasi aldik, saha kapatma degil. Son aldigimiz tahkimde yumusayan cezayla baglayip karistirmissin bi an galiba. Yeterli mi peki? Degil tabi, sadece aklima geldi soyliyim dedim. Cezadan once onlemlere yogunlasmak lazim, bu da gunumuz yoneticileri ve yonetici adaylariyla pek mumkun degil gibi. Ag gerilir mesela, en azindan sakat maclarda. (Adamlar kollarini uzatsa futbolcuya degecekler Avrupa'da, bir kisi burnunu cikarmiyor sahaya, bizde olsa ne hakem kalir ne futbolcu.) Dedigin gibi kagit bardaklarda satilir hersey, BICAK zaten skandal da cakmak ve demir para bile sokulmaz. Olay cikarani coplayip biber gazi sikip kufur edip birakmak, iyice savas havasina ve yarali hayvan moduna sokmak yerine insanca tutup goturup enik gibi disari atar mesela polis, kalanlar ne yapabiliyo bakalim o zaman? Bunlari uygulayacak olanlar da yoneticiler tabi, adamlar bunlari yapmak yerine "sov olsun" veya "intikam olsun" bilmemne diye degil onlem almak, taraftara muhimmat sagliyorlar, bazi demec veya gizli mesajlarla resmen saldiri emri veriyorlar, bedava bilet dagitiyorlar, soyle boyle. Taraftarin da insan olmasi gerekiyor tabi. Zamaninda bu duzgun yapildi bi ara, ne oldu sonra; bazi hayvanoglu hayvan Turk seyirci kitlesi gitti, bu tezgahlarda 20 30 YTL'ye satilan eski ikinci el telefonlari alip onlarla gitti maca, onlari atti gerektigi zaman, ya da anahtarligina bos anahtar takip onlari firlatti, stad icinde alisveris yapip oradan gelen bozuk paralari firlatti, vs.. Aklimiz anca boka calisiyo derler ya bazen, oyle gercekten biraz. Diyelim ki hicbiri ise yaramadi, duzgun caydirici cezalar da olmali tabi. her sene sertlesiyo ama hala yeterli sertlikte degil, bu son Sami yen rezaletinden sonra bu yaz daha da sertlesir insallah. Saha kapama cezasi diye bisey olmasin mesela, direk 2 mac seyircisiz oynama olsun en hafif ceza. Olaylar buyukse hukmen maglubiyet olsun, suankinden cok daha agir para cezalari olsun, 6 bin YTL nedir ya, esnafa maliye ceza kesiyo sanki. [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:59 tarihinde, Baggio tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Poliste apayrı bir olay onlarda körüklüyor.Bu sefer polisede hak veriyorsun.Adamların stad koruma gibi bir olayları yok.Yıpranma payı bile almıyorlar o maçlarda kan gövdeyi götürüyor. Polise kızıyorsun ama hakta veriyorsun. Tam bir zincirleme. Herşey federasyonda bitiyor.Spor bakanlığında bitiyor. Çıkıcaksın. Bu sezon böyle uygulama.Sahaya yabancı madde atılırsa direk hükmen mağlubiyet. Stad içersine hiçbirşey girmeyecek su bile kağıt bardaklarda. Stadın hertarafında kameralar var.Koltuk kıran sahaya birşey atan ve kameralarla tespit edilen taraftar hakkında suç duyurusu yapılacaktır stada alınmayacaktır. Önce çok ağır cezalar olmadı.Bu sene bence saha kapatma uyarı falanda olmamalı sezon başından uyarılmalı tüm klüpler.Tüm taraftar gruplarına bildiri dağıtmalı federasyon ve böyle böyle olursa Hükmen mağlubiyet.Küfürse seyircisiz oynama. Stad kapatılınca Doğuda oynama zorunluluğu. Lafını bilmeden tvye gazeteye internete sofrada konuşan yöneticiye hak mahrumiyeti stada giremez locasını kullanamaz vip kartları geçersiz bilmem kaç bin ytl ceza.Olay çıkaran futbolcuya 15-20 maç ceza. Ondan sonra bakalım çıkar mı olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 İnsanlar ÖKÜZ olduğu için şahısa özel hayvanca cezalar verilmeliki caydırıcı olsun. Herşeyin ötesinde bu ziynihet bitsin artık nedir bu baglılık bu fanatizm? Yahu şu forum içinde bile insanlar yolda görseler maçtan sonra öldürecekler sanki birbirlerini küfür edenler, tehdit edenler ,polatlık taslayanlar var, ne için gs için , fb için , bjk için, ya anlamıyorum neyin mücadelisni veriyoruz Şu forumda biz birbirmize lazım oldukça kan veriyoruz ya lan bize ne luganodan,songdan bize ne faydaları var ya burda bu herifler yüzünden birbirmizi kırıyoruz neredeyse küfür ediyoruz.. Tamam herkes maç izlesin savaş deil bu ama maç spor karşılaşması yani.. daha gs-fb maçında gördük ara verilnce ümitle song - arda ile zico falan muhabbet ediyo.Taraftarlar hala düşman gibi görüyo ama bu zihniyet değişmez kardeşim verin hayvan gibi ceza paraya dönüşmeyen hapis cezaları verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Blackchaos değişerek geliştim diye eklemeyeceksen pek ciddi gelmiyor açtığın bu konu bana. Gidilen yer iyi değil fakat şunu eklemek isterim, stadda sanmıyorum normal şartlarda bu kadar su stoğu olsun.. Bu gibi şeyler genelde yönetim destekli organize yapılıyor. En azından taraftar grupları organize ediyor. O yüzden kağıt bardakla da su satılsa bi gedik bulunur bizde yapılır. Sadece bu olay için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın FB de yapıyor bunu BJK de yapıyor. Su şişelerine işeyip karşılıklı rakip takımın taraftarına atıldığını arkadaşımdan gayet iyi biliyorum inönüde de. Girişte polis bütün bozuk paraları topluyor, sonra içeride bi kahve alınca yine bi ton bozuk paran oluyor mesela. E nasıl önlenecek bu? Bence kombine kartlar çipli olsun örneğin içinde kredi yüklü olsun ve alışverişte bununla yapılsın. Kağıt bardakla satış yapılsa dahi su atılamaz ama bozuk para atılacak bu sefer. Bi şekilde stad içi alışverişi de engellemek gerekiyor. Kombinesi olmayan da alışveriş yapacaksa fiş alsın girerken çıkarken geri ödensin veya cep telefonu ile ödeme sistemi konsun örneğin.. Aslında her sorun için birsürü çözüm getirilebilir. Sanmıyorum çözümü olmayan sorunlarımız olduğunu. Yeter ki istesinler elele versinler.. En önemlilerinden biri bence taraftar gruplarının dağıtılması gerekiyor. Fakat taraftar gruplarına zamanında o kadar imtiyaz tanınmış ki şimdi geri almaya kalkınca yönetimi düşürecek kadar güçlemişler. Maça giden insanlar bireysel olarak olay çıkarma potansiyelinde değiller sürü psikolojisiyle olay çıkartıyorlar. En taze örneğe bakalım GS taraftarı sökmüş koltukları çevik kuvvete atıyor yahu. Bu ne cürret cesaret. Bu insanlar organize olarak oraya olay çıkarmaya gelmiş. Siz stada maç izlemeye gidip gaza gelip koltuk söküp polise atar mısınız? Yazılara tekrar göz attım da, Bence ceza vermek çözüm olamaz. Olayları çıkmadan önce engellemek gerekir. 1 taş atıldı diye 2 maç ceza gelecekse bu ligde maç oynanmaz çünkü veririm 15 YTL girerim rakip takımın maça alırım bikaç bişey sallarım sahaya. Bu seferde truva atları türer rakip takımın sahasını kapatma timleri fln çıkar ortaya. [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 02:40 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Bu hale getirildik. Black düşünsene şu bölümde bi bize bak patilere bak... Bazen düşman oluyoruz resmen sinirleniyoruz küfürler ediyoruz... Halbuki futbol ya bu bir hobi yani niye bu kadar kasıyoruz niye bu kadar koruyoruz bu mu bizim hayatımızı kurtarcak? Onlar bizi böyle koruyor mu? Adam gibi uslubumuzla bile konusmayı unuttuk biz. Suçu nolursa olsun gene de kendimizde aramalıyız. Ne kadar tahrik olursa olsun biz de insanız onlar da. Kimse kafasına şişeydi, vucuduna bıçaktı vs haketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 yıllardır her zaman olur bu tarz olaylar. arada bi gaz amaçlı böle NEREYE GİDİYORUZ? denir, ama bence korkulacak bişey yok. raat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Türkiyedeki futbol terörü hakkaten korkutucu boyutlara geldi. En son GS-FB maçında da gördük ki biraz daha tahrik olsa çok daha ciddi sonuçlara varan olaylar olabilirdi. Cezalar kesinlikle çok çok arttırılmalı.Türkiye çapında 5000 tane işsiz güçsüz serseri hafta sonlarında birilerini dövecek diye bunun bütün cezasını bizler çekmemeliyiz. Takımların ve yöneticilerin canlarını yakıcak cezalar gelmeli ki hafta sonundaki gibi bir maçta, yönetim koltuğundan fırlayıp olayları durdurmak için herşeyi yapmaya çalışsın. Yarın öbür gün birileri öldükten sonra iş işten geçmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Yineliyorum, O serseriler yüzünden cezayı yine biz çekmemeliyiz. Kombine kartımızla maçı Lig TV den izlemek zorunda bırakılamayız. Ceza gelecekse bireylere gelmeli tüm klübe ve klübün taraftarlarına ceza verilmesi hiçbirşeyi çözmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Hayır problem gerçekten cezalarda.Yok böyle saçma cezalar.Bu çok daha ilerleyecek. GS ın olayı Beşiktaş Trabzona 5 atıncada yaşandı ama bu kadar değildi. Ya çocuk ağlıyordu baba beni eve götür diye. Hayır en sonunda bi stad faciası yaşıyacağız o olucak yani. Cidden nereye gidiyoruz? Hersene tamam sene sonu yaşanıyor sezon sonun gerginliği ama ceza gelmiyor doğru düzgün. Ya avrupada kağıt bardaktan su içiyorlar.Meşale sokamıyorlar.Catania-palermo maçınca Catania yı mahvettil federasyon hayvan gibi cezalar verdi. Bizde niye hiçbirşey yok? @vodan ne alaka be hocam.Futbol teröristimiyim ben öyle bi görüntüm mü var? Benim yaptığım yorum sana abuk gelir senin yaptığın yorum bana abuk gelir.Ama birbirimize koltuk fırlatmayız değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Ne bilim ben uzun zamandır bu bölümde pek derinlemesine takılmıyorum benim aklımda sizin eski bjk çetesi kalmıştır belki :) Tabiki koltuk fırlatmayız. Meşaleler normalde stada giremiyor zaten. Eğer kapıdaki güvenlik görevlisine "meşaleleri toplama" diye emir gitmediyse veya sepet sarkıtıp çekmedilerse o meşaleler stada giremezdi normal şartlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Geretsin kafası yarılıyor yazılmış ama daha efsanevi bir şekilde mübarek saha bombalayan 2 gün önceki maç yazılmamış yazında .. Beşiktaş stadında öldürülen adam yazılmamış .. Çok ilginç ya .. Ciddi ilginç .. ülkede oyle bi holiganlık olmuşki bak kendi yazında bile bunun yayınlanmasının sebebi olan Fenerbahçenin Galatasaray maçındaki maduriyeti iken sen burda Geretsin kafasının yarılmasını yazıyorsun .. Belli herşeye at gözlüğü ile bakarak holiganizmi ileri götürmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 İşte bide hepsini okuyabilsek dimi ani tepkiler vermeden fener lafı görüp atlamayıp hepsini okuyabilsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 yazmıskı bjk stadında adam olduruldu 3 mac ceza verdıler azdı dıye. konuya gelirsek; yöneticiler başarısızlıklarını örtmek için yaygara yaparsa,basın bunları her gün 4 er sayfa verirse,sportmenlık anlayışı ve sportmenlık ruhu okullarda verılmezse bunlar olur. radikal kararlar alınabılmesı ıcın radıkal olaylar olması lazım bızım ulkemızde.ne yazık kı durum boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Taraftarım diye geçinen çapulcular yüzünden takımlara ceza verilmemeli ama cezalar arttırılmalı. Her yerde kamera var ipnelik yapanları çekeceksin kameraya,alacaksın kimlik nosunu bırak stada girmesini 1 km yaklaşmasını bile yasaklayacaksın, gitsin sıkıyorsa mahalle kahvesinde birilerine sataşsın şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 yok arkadaş bunun hiçbirşeyle alakası yok. adam maçı oynatmamak için yapıyor. başka birşey değil ki. ne FB'si ne GS'si var işin. diğer ülkeleri bilemem de şu son GS-FB maçında yaşananlar; sadece taraftar gruplarının başını çeken adamlarla alakalı. Bu adamlar her zaman klüplerden belirli bir meblağ para alırlar. Bunun karşılığında da taraftar gruplarını el altında tutmuş olurlar klüpler. Ve son GS-FB maçında çıkan olaylar sadece bununla alakalıdır. Biri çıkıp birşey bağırdı mı sürü psikolojisi binlerce kişiyi yanında sürüklüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Sezon sonu geldi yine. Şimdi bir hafta daha Furbol terörü konuşmak moda olacak. Federasyon çok acil kararlar alıp olayı çözüyoruz diyecek. İki hafta sonra gazeteler TV'ler ve biz transferlerden konuşmaya başlayacağız. Sonra 1 ay geçecek milli maçlar, 2 ay geçecek CL ön elemeleri, ve 3 ay geçecek hiç bir fark olmadan yeni sezona başlayacağız. Yine bir FB-X maçında otoparkta birini kıstırıcaz, Yine BJK-X maçında sahaya şiş taş atıcaz, yine GS-X maçında koltukları kırıp suya banıp sahaya fırlatıcaz. Yine hepimiz pati'ye gelip Kolum girsin bacaam çıksın muhabetleri yapıcaz. Biz ülke olarak buyuz. Biz millet olarak bunu hakediyoruz. Ve evet, illa ki bir stad faciası yaşanacak ve kökten kurallar değişecek. Başka türlü hiç bir şekilde bu terörün önüne geçemeyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ya herşeyden önce polislerin zihniyeti değişmesi gerekiyor. emniyetin ve kulüplerin ortaklaşa sadece bu iş için eğitilen personel çalıştırması lazım yahu benim üstümü didik didik arayıp kalemimi, demir paramı bile içeri almadıkları maçlar oldu. bunun yanında bir gençlerbirliği maçına biletsiz bir şekilde girmiştim, üstelik tek başıma da değil 15-20 kişi huraa diye girmiştik almışlardı içeri ne arama var ne bilet kontrolü çat diye girdik gel gör ki türkiye-ingiltere maçında cep telefonunu bile yasakladılar. utanmasalar donumuza kadar aricaklardı. demek ki olabiliyormuş? kusura bakmayın da içeri bıçak sokuluyorsa, tabanca sokuluyorsa ilk suçlu emniyettir. ------------------ gel gelelim stadlara. serdar bilgili zamanında heryeri loca yaparken acaip sinirlenmiştim. ozamanlar fanatiktik tabi şimdi duruldum yine. ama gerekliymiş yahu. günümüzde taraftar maç filan kazandırmıyor artık bu bir gerçek. kötü oynayıp yenince uuuuu taraftar maçı döndürdü kazandırdı tamamen yalan. aynı takım kötü oynayıp fark yiyince taraftar niye döndüremedi peki maçı? ozaman da bu taraftara rağmen deniyor şimdi düşünüyorum, ben kız arkadaşımı karımı çocuklarımı vs alıp bu stadlara gider miyim? gitmem kardeşim. böyle döküntü küfürlü, birbirlerini bıçaklayan sahaya ne bulduysa atan teröristlerle dolu bir ortama götürmem hiçbir yakınımı. stad profili gelişmeli artık bir de uzun zamandır içimde kalan birşey. niye adam gibi gündüzleri oynamıyoruz maçları? niye illa gece? maç bitince eve dönmek için işkence çekiyoruz? futbol maçları panayır gibi olmalı bence. insanlar çoluğunu çocuğunu alıp maça gidecek sonra eve rahat rahat dönecek. sadece hafta içleri veya çok sıcak havalarda akşam oynanmalı ankarada maça gidiyorsun mesela, resmen hayati tehlike yahu. kaç kere çıktım deplasman tribününden (saatli kale arkası ankaralılar bilir) orda metroya doğru yol var bi 200-300 metre yürünür. tek başına gittiysen resmen hayati tehliken var ben yürüyorum metroya karşıda 10-15tane beşiktaşlı bağrıyor beşiktaş diye benim önümde de tanımadğım 4-5 beşitaşlı var. adamlar durdurdu bu 4-5 kişiyi: -siz beşiktaşlı mısınız? -evet -biz ankaragüçlüyüz verin atkıları formaları yahu bu nasıl iştir. ben kendimi bildim bileli o bölümde mutlaka olay olur. polsiler de biliyor bunu emniyet de biliyor ama afedersiniz bir bok yaptıkları yok ------------------ bir de trajikomik birşey var. adam gidiyor stada üstünden birsürü yaralayıcı madde çıkıyor. meşalesidir bıçağıdır vs. aramada bulunursa bu maddelere el konuyor ve adam içeri sokuluyor... yahu yapın birtane taraftar kartı fenerin yaptığı gibi. maçlara bilet almak için bu taraftar kartını kullanacaksın, yok taraftar kartın yoksa(başka takımlısın vs) maça kimliğinle gitmek zorunda olacaksın maça gittiğinde üstünde zararlı madde mi çıktı? hemen orada fişleneceksin. diyecekler ki birdaha bunlarla gelmeyeceksin birdahaki maç yine mi çıktı meşale, zararlı madde vs? el konacak biletine, bir süre stada sokulmayacaksın bukadar basit ya ama bizde noluyor? adam sahaya giriyor, sinan engin gidiyor emniyetin elinden alıyor adamı tribüne geri çıkarıyor. tam bir rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ben sadece gs-fb maçı için bişeyler söylicem hep bişeylerin olmasımı lzm nereye gidiyoruz faln filan dşünmek için gs taraftarı olayı abarttı kimse beklemiodu bu kadar ama birazda düşünmedinizmi gs taraftarı cok uzun zaman oldu böyle cıldırmayalı.neden böyle yaptılar acaba.samiyende en son ne zaman gordunuz böyle bişey bu tamamen yönetimin taraftarı çileden cıkarmasından dolayı tamamen yönetime yapılan bi tepki.bu saatten sora istifa etmezler yüzlerine tükiriym şehir dışındayım yalanıyla maça gelmedi başkan. 2 senedir uyutuolar taraftarı.elle tutulur bişey yok.fenerbahçe samiyene şampiyon gelmiş.taraftar bitti yani.ne zaman bizim yönetim gider taraftar eski haline gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Yaptıklarının hiçbir şekilde açıklaması olamaz. Sadece FB GS veya BJK ile sınırlı değil bu futbol terörü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 tabi ki ben de tepkiliyim yapılanlara ama yönetim istifa edicek diye seviniyorum galatasaray takımını bu hallere düşüren yönetim utansın yani ben attıgımız bardak suya degil düştügümüz bu hale üzülüyorum daha cok.byle olmamalıydı.en azından fener maçında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Yanlis topik lol. [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:32 tarihinde, Baggio tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Ne yonetime tepkisi Diablo yav. Asbaskan mi oluyor, yardimci mi oluyor ne oluyorsa, Adnan Polat efendi cikti "Ne alkisi lan fantazi o, gorduk ilk yariyi ahah" dedi resmen, sanki yeterince olay cikmiyor derbilerde gibi, denir mi boyle sey? "SALDIRIN YIGITLERIM" deseydi bari. Tumer korner kullanmaya geliyo, menzile girdigi anda koordine bi sekilde en az 30 bardak su geliyo, birisi "Archers take aim!" demis boyle, Tumer menzile girince de "FIRE!" diye bagirmis. Taraftar yonetim yuzunden bu halde diyebilirsiniz de, yonetime tepkiydi demeyin Allahaskina. Gidin yonetime su atin o zaman, yonetime kufur edin, mesaleler yakin. (Dogrusu bu degil tabi de, madem bu yoldan yapacaksiniz bizim gunahimiz ne.) Kafamiza 20 bin bardak su atip milyon tane kufur edip, 80. dakikada bi ara yarim yamalak "yonetim istifa" dediniz diye yonetime tepki olmaz. Yanan mesaleler var tabi bi de, gol icin organize olunmus bariz, ilk golu siz atsaydiniz yanacakti onlar. Taraftar bakti gol olmuyor, bari yakalim lan para bosa gitmesin dedi yakti hepsini. Kazansaniz hersey gulluk gulistanlik olacakti yani, "AMAN NASI DA KOYDUK LAYLAY SAMIYEN BURA CEHENNEM" diye gecip gidicekti hersey. Nasi yonetime tepki bu? [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:17 tarihinde, Baggio tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar