Fly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 babamın telefon öldü artık (5 yıllık), değiştirmek istiyor. benimki de çooooooooook yavaşladı, kamerası yamuldu falan fıstık. bana şu ikisi için öneri lazım : 1)max. 300 (20-30 oynayabilir) ytl'ye, çok süslü ve gereksiz özelliklere sahip olmayan ancak kolay mesaj yazılabilen, güzel arabirimli, ergonomik tasarımlı bir telefon. babamın deyimiyle "konuştursun yeter", ama adam gibi kullanılabilmesi lazım (mesaj yazarken büyük/küçük harf için çin işkencesi çektirmesin, sade ve temiz bir rehberi olsun, tuşları düzgün olsun, vs). 2)benim şimdiki telefonum nokia 6600. hala kullanıyorsam işletim sisteminin sunduğu esneklik, mesajları hafıza kartında saklayabilmem gibi özellikleri nedeniyle kullanıyorum. ama kamerası cizildi, açma kapama tuşu yamuldu, deli yavaşladı falan... benim istediğim telefon da bana 6600'yı aratmayacak, tercihen yine symbian destekli ve rahat kullanacağım, hafıza kartı destekli (mp3 falan olmasa da olur, en fazla zil sesi olarak kullanırım) (ve tabi hafıza kartını süs olsun diye takmayacağım, mesajları saklama falan olayları yine olmalı) bir telefon. ama en önemli isteğim HIZLI olması. bunun için de max 400 ytl diyorum. teşekkürler, vs.. [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 18:09 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 1) samsung x210 2) sonyericsson k750i (şiddetle öneriririm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 1. şık için şiddetle bunu öneririm. çok ucuz. gayet şık ve kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 NOKIA 6230i fiyat olarak 300ün biraz üzerinde ama bu telefon yıllardır piyasada stabil bir alet ve kullanım çok rahat.Tuşları büyük,ekranı iyi,kamerası,radyosu,bluetooth'u falan hepsi mevcut.Bekleme süresi,konuşma süresi de iyi.Yeni çıkanlar bundan sadece bir iki adım ötede bu modelden ve çok uzun süre zevkle kullanılır.Nasıl satabildim mi cihazı:) http://www.pazarmetre.com/26914_en_ucuz_nokia_6230i_fiyati.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 1. için ben de siemens af51 öneriyorum. kapaklı ve çok şık bir telefon. mesaj ve telefon işlemlerini rahatça görebiliyorsun ve boyutları çok ufak. samsungun x160 x210 gibi kapaklılarından alacaktım, bunu aldım. çok daha iyi olduğunu düşünüyorum af51 in. tek eksisi menüsünün nispeten yavaş olması. gittigidiyor.com da en son baktığımda kullanılmamış 140ytl ye satılıyordu. fiyatı çok uygun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 1- lg kg200, 220 yetele ver mp3ünden videosuna fotosuna radyosuna micro sd desteğine her şey var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=180980 1. sik icin kesinlikle tavsiyemdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 2. şık için w200 ve k750i olabilir gibi geldi, w200 sevmedim pek. alternatif olarak da nokia 6230i olabilir gibi. şunların olması önemli benim için : - arkaplanda farklı programlar çalıştırma olayı (rehberi arkaya attım, oyun açtım onu arkaya attım rehbere döndüm falan gibi) - mesajları hafıza kartında saklama - hız. son şık en önemli olanı, hızlı telefon lazım bana. 6600 ı verdiğime pişman olmayayım. ha bir de 6230 un ekrana 208x208 demişler, 6600 a da 176x208. e ama 6600'ın ekranı daha büyük ?? [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 18:01 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 o boy değil netlik, detay.. k750 de uygulamayi arkaplana atabilirsin hafıza kartında mesaj saklayamazsın bi kaç ince ayar yapıp 100000den fazla mesajın telefonda silinmeden durmasını sağlayabilirsin. ayrıca k750 linux gibi sıkıldıkça patch falan yapıp yeni özellikleri ekliyorsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 direk "ekran boyutu" diyordu bir sitede, ynılmışım sağol bilgi için. 6600'da direk hafızaya yazıyor gelen mesajları falan ? peki 6230i ile k750i yi karşılaştırırsak kamerası dışında kim hangi yönüyle ezer ? 6230i yi ballandıra ballandıra anlatıyor insanlar. bir de edge bağlantısı kaç kb başına kaç kontör yiyor ? seçimim ona göre bir tarafa kayabilir. [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 22:49 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 k750i de edge yok bi altı var sanırım ama araştırmak lazım bir de hepsi aynı yer farklı nasıl yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 6230i de symbian var mı bilemem ama yoksa her yönüyle k750 ezer şıklık, ergonomi, modifikasyon olanağı, kameranın kapaklı olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 edge çok deli önemli değil, sadece ~50k yerine 250k larda dolaşmak hoşuma gider diye :P (k750 de gprs var, edge yok) modifikasyon dedin de aklıma pek yatmadı. 6230i nin java desteği var sadece ama onda bile şimdiden msn, browser falan fıstık buldum. k750i de modifikasyon daha serbest derken, 6600 falan gibi symbian destekli bir telefon gibi bir sürü yazılım kurabileceğim anlamında mı dedin yoksa aksesuar bakımından mı ? edit (alttaki mesaja cevaben) : annem çantasında taşıdığı için kalınlığı hantallığı sorun değilmiş ; benim telefonu alacak, kendininkini babama verecek. 1. şıkkı boşverin halloldu o iş :) [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 00:19 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Babana Samsung x200 (x220-x210 gibi ufak alt üst modelleri de var ufak tefek farklarla, bir göz atarsın) öneririm. Annemle babam onlardan aldılar 1er tane, tam hatırlamıyorum hangisiydi, o 3ünden 2'si (2sinde farklı modelleri var) ikisi de çok memnunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 bende nokia 6030 var. kamera mp3 vb. hiçbir özelliği yok. java oyun yüklenebiliyor işte 2mb :D. ama gerçekten çok hızlı ve çok seri bir telefon. 1 senedir çok memnunum. istediğimi veriyor bana :) 190ytl gibi bir fiyatı var. edit: unutmuşum. baya çok kullanmama rağmen şarjı 6-7 gün civarı gidiyor. [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 16:11 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 1. şık için Samsung x210 diyorum bende. kral telefon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 k750i alırsam pişman olur muyum mı 2. şık için ? w700i de var yakın fiyat aralığında. önemli olan müzik değil ama, ipod varken telefonda gereksiz kaçıyor benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 1. sık k320 mp3 video kayıt falan hersey war fiyatıda 250ytl falandır daha bile düsüktür 2. sık k750 kesinlikle bi kere sony eli değmiş belli oluyor hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 aldım zaten k750i yi flashına girip ince ayar falan da yapabiliyorum mutluyum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Bende staj yapıcağım şirketin kameralı telefon yasağını öğrenince kamerasız telefon arayışına girdim. Yeni çıkan samsung c260 var 7 saat konuşma 510 saat dayanma süresi fln baya iyi gibi duruyo ama ekranı çok küçük geldi bana nedense. x210 yada c 300 arasında kaldım gibi ama birde motorola w220 var onunda ekranı çok küçük gibi, onu kullanan yada bilen biri varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar