Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kandırıldım!!...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet..acı bir o kadar gerçek..bu yıl öss mağduru olan ben ailesi tarafından internetin yok diye kandırıldı..ama varmış.eylül ayında bağlantıyı kestik hulalay diye geldiler yanıma sinsi sinsi bir pazartesi günüydü modemin o güzel tuşuna basmıştım ama sinyal gelmiyordu.ve geçenlerde eve geldiğimde annemi bilgisayarım başında buldum oyun oynuyormuşmuş..ertesi hafta internet kafedeki pek hoş olmayan webcam beyleri yüzünden sıkıla sıkıla tekrar geldiğimde annem yine başındaydı odayta girer girmez yatak odasına kaçtı.ben çoktan görmüştüm ''SİNYAL GÜCÜ:MÜKEMMEL''yazısını.ne işin var diye sordum ultima oynadım dedi ve dünya başıma yıkıldı.şu an ise gizli gizli internete giren küçük bir kızdan fazlası değilim...
içimi döktüm rahatladım.üzülüyorum yahu=(
Mesaj tarihi:
ehueh yeterince istememişin demekki internetinin olmasını yoksa kurcalar çözerdin :)
ben daha ilkokuldayken bios şifresi nası kaldırılır güç kablosu saklanırsa hangi bilgisayarcıdan ucuza alınır biliyodum :D
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun. Ama ailen iyi niyetle yapmış. Sen ders çalış diye. Deselerdi ki internet yasak. O zaman kesin nete girerdin bol bol. Boşver böyle olsun buda. Marş marş derse devam. Kapa bakayım interneti. :]
Mesaj tarihi:
eylül den beri yedin mi :)

anneye bak ultima oynuyor süper ya.Çok hoşuma gitti ehehe.

Onlar senin iyiliğin için yapmışlar.Benimde össye gireceğim zaman telden bağlandığım zamanlar(evet çok yaşlıyım :P) ara kabloyu saklamışlardı.Ben başka kablolarla haleldiyordum sonra telefonu kapatmışlardı içerdeki tele bağlıyordum.Ram i sökmüşlerdi ram almıştım bu şekilde bütün seneyi geçirmiştik :)
Mesaj tarihi:
titredim resmen okurken halüsinasyon yemiş appye döndüm.
edit: nerde benim aile kapayacak interneti ben kendi ellerimle kapamak zorunda kaldım

[ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 23:26 tarihinde, Arthur_HellsFire tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
üfürükten nedenler sundum yok scan edeceğim yok hii ölüyor bilgisayar diye aman açalım kullanalım kaçak dedi yalanlara bak.odasına gitti kapattı modemi az önce kalk ders çalış diye bağrındı üfff imdattt diye çığlıklarımı duydu yapma etme anne deidm ben yapmıyorum az sonra gelir dedi geliverdi nedense çıldırabilir miyim??
Mesaj tarihi:
yılın başında yeditepe dedim ne işin var sen boğaziçilik bilkentlik kızsınd edi.yılın ortalarına doğru yeditepe bursluyu kazanır bizim kız dedi bak yurtları iyimiş demeye başladı.geçenlerde ablama kardeşinin ilk yılını sen ödüyorsun demiş..
Mesaj tarihi:
1 ay kala 24 saatimin 12sini uykuya 3 ünü yemeğe geri kalanını arkadaşlarıma müzik dinlemeye bilgisayara ayırıyorum.evimi yatağımı çok seviyorum buradan selam da yolluyorum=)
Mesaj tarihi:
bulunduğum mahallede 2 internet cafe var bir tanesi tam karşımızda bir atomun tek elektronu gibi kalıyorum orada olmuyor meltem kebap evinin sahibi falan gelip laaa sanalnikahtan tatianaya bak laa diyor olmuyor.diğerinde ise abi 500 bine kaç saat dota oynarım abi diye gelip cıvcıv ötüyorlar o hiç olmuyor..
Mesaj tarihi:
Ben geçen sene son 1 ay okulu dersaneyi bırakıp evde yarım gün uyku- yarım gün bilgisayar tekniğiyle İTÜ - Jeofizik mühendisliğini kazanmıştım=)

Ama senenin geri kalanında da bilgisayar ve internet yasak değildi bana:) Yani o zamanda da pek bi çalışmam olmamıştı :D
Mesaj tarihi:
said:
bulunduğum mahallede 2 internet cafe var bir tanesi tam karşımızda bir atomun tek elektronu gibi kalıyorum orada olmuyor meltem kebap evinin sahibi falan gelip laaa sanalnikahtan tatianaya bak laa diyor olmuyor.diğerinde ise abi 500 bine kaç saat dota oynarım abi diye gelip cıvcıv ötüyorlar o hiç olmuyor..

Ahahaha :)

dogru dıyosun hak verıyorum cok felaket net cafelerin durumu bazı yerlerde.

[ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:25 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...