IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Evet..acı bir o kadar gerçek..bu yıl öss mağduru olan ben ailesi tarafından internetin yok diye kandırıldı..ama varmış.eylül ayında bağlantıyı kestik hulalay diye geldiler yanıma sinsi sinsi bir pazartesi günüydü modemin o güzel tuşuna basmıştım ama sinyal gelmiyordu.ve geçenlerde eve geldiğimde annemi bilgisayarım başında buldum oyun oynuyormuşmuş..ertesi hafta internet kafedeki pek hoş olmayan webcam beyleri yüzünden sıkıla sıkıla tekrar geldiğimde annem yine başındaydı odayta girer girmez yatak odasına kaçtı.ben çoktan görmüştüm ''SİNYAL GÜCÜ:MÜKEMMEL''yazısını.ne işin var diye sordum ultima oynadım dedi ve dünya başıma yıkıldı.şu an ise gizli gizli internete giren küçük bir kızdan fazlası değilim... içimi döktüm rahatladım.üzülüyorum yahu=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ehueh yeterince istememişin demekki internetinin olmasını yoksa kurcalar çözerdin :) ben daha ilkokuldayken bios şifresi nası kaldırılır güç kablosu saklanırsa hangi bilgisayarcıdan ucuza alınır biliyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Geçmiş olsun. Ama ailen iyi niyetle yapmış. Sen ders çalış diye. Deselerdi ki internet yasak. O zaman kesin nete girerdin bol bol. Boşver böyle olsun buda. Marş marş derse devam. Kapa bakayım interneti. :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 eylül den beri yedin mi :) anneye bak ultima oynuyor süper ya.Çok hoşuma gitti ehehe. Onlar senin iyiliğin için yapmışlar.Benimde össye gireceğim zaman telden bağlandığım zamanlar(evet çok yaşlıyım :P) ara kabloyu saklamışlardı.Ben başka kablolarla haleldiyordum sonra telefonu kapatmışlardı içerdeki tele bağlıyordum.Ram i sökmüşlerdi ram almıştım bu şekilde bütün seneyi geçirmiştik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ultima online üzerinden aldatılmak bunu kimse kolay kolay kaldıramaz eylülden mayısa iyi kaldırmışlar ya da yeni abone olmuşlardır belki kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 titredim resmen okurken halüsinasyon yemiş appye döndüm. edit: nerde benim aile kapayacak interneti ben kendi ellerimle kapamak zorunda kaldım [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 23:26 tarihinde, Arthur_HellsFire tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 internet yok deyip ultima oynuyorum demesi beni benden aldı.insan bir mario oynadım yavrucupum falan der.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 valla kabul et fena yemişler seni aylarca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Annen ciddi ultima mı oynuyor şoklardayım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 üfürükten nedenler sundum yok scan edeceğim yok hii ölüyor bilgisayar diye aman açalım kullanalım kaçak dedi yalanlara bak.odasına gitti kapattı modemi az önce kalk ders çalış diye bağrındı üfff imdattt diye çığlıklarımı duydu yapma etme anne deidm ben yapmıyorum az sonra gelir dedi geliverdi nedense çıldırabilir miyim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Öyle anneyi bucsta yakalayıp reskill e bağlamak lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 nebulada gm tamer baba bilirdim ama anne ilk kez duyuyorum. kendisi kutluyorum buradan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 çalış biraz ayarlarsın belki dengeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 yılın başında yeditepe dedim ne işin var sen boğaziçilik bilkentlik kızsınd edi.yılın ortalarına doğru yeditepe bursluyu kazanır bizim kız dedi bak yurtları iyimiş demeye başladı.geçenlerde ablama kardeşinin ilk yılını sen ödüyorsun demiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 çocukları okuldayken onların wow charlarını oyunda tutan anne hala benim için 1 numara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 neye bakarak değişiyor annenin fikirleri ? =) ..typo [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 23:53 tarihinde, Arthur_HellsFire tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 1 ay kala 24 saatimin 12sini uykuya 3 ünü yemeğe geri kalanını arkadaşlarıma müzik dinlemeye bilgisayara ayırıyorum.evimi yatağımı çok seviyorum buradan selam da yolluyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 bende geçen sene (2. senemdi) bu vakitler öyleydim, bahçeşehir - yazılım mühendisliğinde mutluyum şu an :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 git internet kafeden UO oyna ve annenin beynine ver oyunda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 bulunduğum mahallede 2 internet cafe var bir tanesi tam karşımızda bir atomun tek elektronu gibi kalıyorum orada olmuyor meltem kebap evinin sahibi falan gelip laaa sanalnikahtan tatianaya bak laa diyor olmuyor.diğerinde ise abi 500 bine kaç saat dota oynarım abi diye gelip cıvcıv ötüyorlar o hiç olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ya ona değil de annenin ultime oynamasına şok oldum biraz, teyzeme bol actionlar diliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Ben geçen sene son 1 ay okulu dersaneyi bırakıp evde yarım gün uyku- yarım gün bilgisayar tekniğiyle İTÜ - Jeofizik mühendisliğini kazanmıştım=) Ama senenin geri kalanında da bilgisayar ve internet yasak değildi bana:) Yani o zamanda da pek bi çalışmam olmamıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Vay be ne anneler varmış. Benimki, Garriot (Lord British) ve saz arkadaşlarına lanet etmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 said: bulunduğum mahallede 2 internet cafe var bir tanesi tam karşımızda bir atomun tek elektronu gibi kalıyorum orada olmuyor meltem kebap evinin sahibi falan gelip laaa sanalnikahtan tatianaya bak laa diyor olmuyor.diğerinde ise abi 500 bine kaç saat dota oynarım abi diye gelip cıvcıv ötüyorlar o hiç olmuyor.. Ahahaha :) dogru dıyosun hak verıyorum cok felaket net cafelerin durumu bazı yerlerde. [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:25 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Milletin annesi ultima oynuyo aşmış bitirmiş.Benimkide anca cod 2 oynarken ben bomba atsana diyo arkadan.Al işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar