Fin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 nasıl bi ego tatminidir ben zigotum büyüdü daha güzel ağlıyor bumudur yarısmanın amacı ? kendi aralarında nasıl bi prestij sağlar yarısma dediğin rekabet ortamında olur cocugu az ağladımı daha mı cok canını yakıyor arkadaki piskopat teyzenin yüz ifadesi anuna kodum cocugun seklinde allah belasını versin diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Yarışmayı bulan şahsın veya şahısların akıl sağlıklarıyla ilgili şüpheler içerisindeyim. Hakkı hukuku geçtim, çocuk ağlatma konseptli yarışma mı olur yahu. Akla mantığa sığdıramıyorum ne bileyim. Eğlenmişler bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Toplum cahilliğin dibine vurmuş durumda. İnanılmaz, afrika kabileleri bile daha bilge, daha kültürlü. Yani artı i n a n a m ı y o r u m. Bugünde bir haber gördüm, bir yerde halk 3 evde fuhuş yapılıyor diye gitmiş evleri yakmış, itfayenin gelmesini engellemiş, gelenlerin sulama hortumunu kesmiş. Sonra ordan oraya koşmuşlar şehirde. Ulan millet cidden çıldırdı. Çok kötüye gidiyoruz ya. Cahillik, vurdumduymazlık, bilgisizlik, gerizekalılık aldı başını gidiyor ülkede. Kaçmam lazım artık burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Emo kid'ler böyle oluşuyo işte [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 01:33 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 resimde arkadaki kadının suratındaki aptallığa bir bakın, bizi bunun gibilerin seçtikleri yönetiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Oeheha yarıldım bu nasıl bir yarışma yaaa.... Yakında bebekleri altına sıçırtıp, en güzel sıçan bebek yarışmasıda yapar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 @bayat: Yarışmanın saçmalığını, salaklığını geçtim, şöyle bir şey var ki, kişinin gelişiminde en önemli dönem bebeklik ve çocukluğun ilk yıllarıdır. Öyle ki, bir bebeğin yanlışlıkla anne kucağından düşürülmesi bile bebeğin anneye olan güveninin sarsılmasına, o da iletişimden topyekün soğumasına, o da otizme ulaşabilir. Bu kadar hassas bir dönemi, çocuğunun kolunu bacağını sıkıştırarak geçiren bir kadın da resmen ömür boyu çocuğunu duygusal olarak sakatlama riskini göze alıyor demektir. Pedagoglar vs. boşuna karşı çıkmıyorlar yarışmaya yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 yarışma kötü mü? kötü.. savunulacak tarafı var mı? yoook.. ha işin bir de şey kısmı var.. zaten işin hep bi şey kısmı vardır di mi? Türkiyede yetiştirilen çocukların büyük bi kısmı gündelik hayatında cimciklenerek, sıkıştırılarak, sağı solu burularak, ağlayınca ağzına şaplak atılarak büyütülmüştür. Orada o olayı sergileyen ailelere göre normal bi durum yani.. Psikolojik (pişikolocik) yani ise her zaman ki gibi bool abartılı soslu geliyor.. sevgili pşişkoloklar ve podokoklar (pedagog) sizler panik ataksınız.. sakin olun.. az nefes alın ilacınızı hemen yazıcam caneylerim benim. bu toplumda "aç göster pipini" diye yetiştirilen çocuklardan, 4yaşında başı bağlanan kızlara kadar ne ararsanız var.. doğal böyle olayların olması çok doğal. adam gördüğünü bildiğini yapıyor... işin eğitim tarafıda var tabi.. yahu alsın istediği eğitimi! hadi diyelim 18sene okudu 30 yaşında bir eleman.. adamın 30senelik hayatımı ağır basar dersiniz yoksa 18senelik part time eğitimi mi? boşuna demiyorlar eğitim cahilliği siler eşeklik baki kalır.. olur böle vakalar.. normal bizim ülke için.. edit li büdütlü: ayrıcana.. ayrıca sosyomat, 80630, alternatip gibi sitelerde farklı bir tehşircilik örneği gösterip "bakıın dünya benim etrafımda dönüyooo" diyen garipler daha mı az salaktır bunlardan.. demek istediğim salaklık karşılaştırması yapmak değil.. sadece salaklarla, fikir üretmekten aciz insancıklarla, bir alkış alınca binbir takla atan özentilerle, beyin hücrelerini gelişime değil de değişime (mutasyona) ayırmış ibişlerle birlikte yaşadığımızı göstermek.. bunun yanında bu gibi durumlara şaşıranların varlığı ilginç bir durum oluşturuyor.. keza hepsi (bu olayın direk birebiri dahil olmak üzere) olmuş/olan/olacak şeyler.. reel yaşama hoş geldiniz.. for english pres 1. santralle görüşmek için 2'ye, kefaret ödemek için 3'e basın.. Acı çekmek için bir şeye basmanıza gerek yok.. [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 13:28 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 @dasaa: Abartılı soslu tarafı diyorsun da, şimdi şöyle bir şey de var. Aile içinde gizli saklı şekilde yapılan şiddete bir yere kadar müdahale edilebilir. Bütün şiddete maruz kalmış çocukları ailelerinden uzaklaştırıp devlet büyütemez, o da zaten daha da kötü sonuçlara yol açabilir. Ancak en azından şu yapılabiir. Bu eğitimsiz hırtlar EN AZINDAN televizyonda, şenlik alanında çocuklarına vurup, kollarını bacaklarını sıkıştırdığında, belki henüz bebeklerine şiddet uygulamamış insanların gözünün önünde bunu yapmaya kalktıklarında, bırakın da pedagoglar da psikiyatristler de kalkıp "yanlış bu cık cık" desin ki toplum tarafından kabul edilen bir şeye dönüşmesin şu tür yarışmalar, davranışlar değil mi? Ayrıca bu tür ufak tefek şeyler bir araya geldikçe biraz biraz bilinçleniyor halkımız. Şahsen gayet normal buluyorum böyle bir tepkiyi pedagoglar ve psikiyatristlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 o çocuklar büyüyünce kim bilir ne acıyla hatırlayacaklar o kara günü =((8 [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 13:36 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Arkadaşlar o kadar basit değil bu işler. Bebeğin yaşadığı herhangi travmatik bir anı hayatı boyunca onunla kalabilir. Bebekliğimizi hatırlamıyor olmamız bilinçaltımıza hiç bir şeyin yerleşemeyeceği anlamına gelmez. Çok ciddi psikolojik rahatsızlıklara yol açabilir bunlar. Bebek dediğinizin belli bir yaşa kadar tek iletişimi, dış dünyayla tek ilişkisi annedir. Dış dünyaya tek ilişkisi niteliği taşıyan bu kişi size zarar verince, dış dünyadan toptan soğumaya kadar gidebilir ve hayat boyu bilinçaltında kalabilir. Piskopat mı psikiyatristler, pedagoglar yanlış buluyoruz diye çıkıyorlar sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 O yaşta ağlayan bebek hiçbirşey hatırlamaz travma falanda olmaz sadece ağladığı ile kalır. Anne babanın yaptığı canilikmidir? Hayır sadece eğlence dozunu ayarlayamamaktır ve zararı yoktur. Ha tek zararı ilerde çocuğa sen çok ağlardın aha işte kanıtı diye gösterecek bi belge olur o kadar. Çocukları döve döve ağlatmadıklarını varsayıyorum tabi. :) Çocuk dediğiniz canlı camdan değil yani kolay kolay öyle iz bırakacak bişi olmuyor. Adı üstünde çocuk işte unutur gider eğer ÇOK ÜSTÜNE GİTMEZ iseniz :). [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 13:47 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 taşı bırakınca yere düşer di mi.. kanun aslında kanun olmasa dahi yere düşer.. o derece gerçek bişi bir de türkiye gerçekleri var.. kamera görünce sapıtır, kendisini düşünür. çocuk? bi tas suya bakar hacı.. yaparız icmaYı, yıkanırız alırız abdestimizi! şimdi bu pişikoloci tayfasının daimi es geçtiği şey Türkiye gerçekleridir. ve bu sebeple komik durur dedikleri.. dataları inceleyim hızlıca: 1. şaklabanlığa hazır ve nazır halk (check) 2. rating uğruna taklaya hazır ve nazır medya (check) 3. izlediklerinden "keyif alıp" rating yükselticek dingiller (check) hepsi var elimizde.. ne duruyoruz.. helva yapalım :D şimdi bunların ekrana getirilmemesini isteme olayı da ayrı bi boyut.. şiddet hayatın gerçeği, küfür hayatın gerçeği, cinsellik keza öyle. Ben demiyorum ki tv.lerde 24 saat dayak atıp, seks yaparken küfreden çiftler yayınlansın. sadece ikiyüzlülüğe karşıyım.. adam magazin programı yapıyor, buğulamış sahneyi.. e bu gençlerin gelişimini etkilemez di mi? aynı kanal az sonra öğlen haberlerine giriyor.. buyuruyor ki "okullarda gençleri bekleyen tehlike! youtube'da kızların hebele videoları izleyenleri... " ablacım ikiyüzlüsünüz, halkta iki yüzlü siz de.. az önce keyifle izlerken şimdi tepki verip sahte şaşkınlıklar yaşıyorsunuz! öfke krizlerine giriyorsunuz.. neyse ayrıca bu sahte şaşkınlık yaşayan ve sahte şaşkınlıklara bilimsel kılıf olan tv pişikoloklarına da gıcığım.. açık net söyleyeyim.. yani bazılarının bu gibi durumlardan şaşkınlık duyup "ama bööle olmamalıyı" demesine karşıyım.. Bizde böyle.. görenler "hmm bu yanlışmış yapmayalım necla" demyecek ki.. çocuk kızdırınca anneyi, annenin sabrı taşınca girecek sille tokat.. yemişim pedagogunu! hanfendi döpiyezler içinde çıkmış ekrandan ahkam kesiyor, belki kendi bile çocuğuna düşük ölçekli şiddet uyguluyor.. o da biliyor dediklerinin "yalan" olduğunu.. Rol kesiyor, politikacı gibi rol kesiyor sadece! kadının işi bu.. sıkacak.. sıkıyor.. tutsada sıkıyor, tutmasada.. "çocuğun gelişiminde feci etkileri oluuur.. yapılmaamalıııdırr.. " ablacım canım benim.. bi tanem.. nur yüzlüm.. kuzucum. nerde yaşıyorsun sanıyorsun sen.. tofranil ile seroxat'ı beraber mi aldın caney.. ha demesinler mi.. desinler.. nihayetinde işi bu! ancak sıkmasınlar, "aman büyük dram" kalıbına sokmasınalar, her bu gibi olayda yalancı şok geçirmesinler, şaşırmasınlar en yapayından.. bir de önce nerede yaşadıklarını iyice bi bellesinler.. tv psikologları medyanın en yapay, en plastik tatlı kısımlarından biridir zannımca [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 13:52 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Toplumsal normlar dediğimiz bir konsept var. Normlar, toplumlarda nelerin doğru, nelerin yanlış, nelerin kabul edilebilir, nelerin kabul edilemez olduğunu belirler. Bir de toplumsal kontrol mekanizmaları vardır. Bunlar da bir toplumun istenen kıvama gelmesi için normların zaman içinde değişmesini sağlayan mekanizmalardır. Medya da bu kontrol mekanizmalarından biridir, daha doğrusu biri olmalıdır. Hukuk da bunlardan biridir. Eğer o kadın meydana çıkıp çocuğunun kolunu bacağını burkup, sıkıştırdığında, hukuk ve medya kontrol mekanizması olarak görevini görerek "bu ne dram, ne trajedi" şeklinde tepki koymazsa ortaya, bu norm asla değişmez. Dolayısıyla bebeklerinin sağını solunu sıkıştıran, burkan bir aile yapısına sahip bir türk toplumu istemiyorsak, medyanın, pedagogların vs. verdiği tepkiyle dalga geçmek yerine, bizim de yeri geldi mi tepkimizi göstermek gerekir diye düşünüyor, medyanın da, pedagogların da tepkisine +rep veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Furbolda yasaklanmalı sonuçta ben istemiyorum oyuncuların birbirine tekme atmasını falan hele de taraftarların vahşet sergilediği şu günlerde futbolun TRde durdurulmasını istiyorum :) Futbol terörüne 2 satır laf edip ağlayan bebekler için kıyameti koparan medya ve pedagogları kınıyorum :) Görende yarıştım kazandım sanıcak ağlama yarışını hehe Hodri meydan hehe [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 14:01 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 ne gerek varmış kollarını bacaklarını sıkıştırmaya. bütün çocukları bi otobüse bindirselermiş. direktman ağliolar zaten toplu taşıt araçlarına binince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 hmm yani haftasonu saat 12'de karı kız gösterip, fütursuzca ve yersizce şiddet içeren görüntüler yayınlayıp hemen ardından 13:30'da habere giren ve "vah vaaaah neler yapmışlar neler.. çocuklara vurmuşlar bile.. " diyen ve hemen ardından saçmalamaya devam eden medyaya saygılarını sunuyorsun.. diğer dediklerine göre kabaca b+ gelir grubundan, hayatının büyük bi kısmını istanbulda (olmadı izmir) geçirmiş biri olduğun gibi bir tahminde bulunmam mümkün.. keza toplumsal normlar olarak adlandırdığın ve halkın yaşamı pedagog gibi birisi ile değişmez.. (jeanne d' arc mübarek) medya yozlaşmada bir numaralı etmen olabilir ancak ilaç kesinlikle medayadan gelmeyecektir.. boş hayallere kapılmayın hiç.. tv pişikolokunun işi medyanın ikiyüzlüğü içerisinde gizlenip tv'sel günah çıkarma işlemini yerine getirmektir sadece.. "baaak biz bunu da yayınlıyoruz gördünnnü?" dür abso +1 futbol kaldırılsın toptan.. safi şiddet! ayrıca -son olarak- dalga geçilen medyanın iki yüzlülüğü içerisine gizlenmiş, yalandan şaşırmaları ile ahkam kesen, Türkiye gerçeklerinde bi haber yaşıyan tatlı su pişikologlarıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Televizyonda oynatılan, anne-babanın istedikleri an çocuklarını başından uzaklaştırabilecekleri bir kutuda dönüp bitenlerle, bebeğin ittirilip kaktırılmaya ağlatılma uğruna durumunu bir tutuyorsan Abso, helal olsun diyorum sana. Resmen küçük, çaresiz bir bebeğe şiddet uygulamak eğlence uğruna bu, nasıl çıkıp da bu durumda hala medyayı eleştiriyorsunuz şu insanlar yerine, anlayamıyorum. Ayrıca kişiliğinizin büyük çoğunluğunun 8-9 yaşınıza kadarki dönemde oluştuğu da psikoloji camiasında kabul görmüş bir görüştür, hatta Sigmund Freud amcamızın doğrudan kendi teorisidir. Yıllarca araştırmaların, istatistiklerin gösterdiği mantıklı bir tezi "sadece tez, ben psikolojiye inanmıyorum." diyerek elinizin tersiyle de itebilirsiniz tabii, ancak bu da sizin dar görüşlü olduğunuzu kanıtlar sadece. Ne olursa olsun, savunmasız, küçük bebeklerin şenlik ortamında, anne olacak yada daha yeni anne olmuş bir çok kişinin karşısında şiddete maruz kalışının alkışlanmasına destek oluyorsanız, helal olsun size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 @dasaa: Medyanın mükemmel olduğunu savunmadım hiç bir zaman. Sadece bu davranışına +rep veririm dedim. Medyanın bir kontrol mekanizması olduğunu da savunmadım. Olması gerekir dedim. Senin şu anda dediğini özetlemek gerekirse, medya zaten şiddet içerikli şeyler yayınlıyor, madem bunları yapıyor bari ağlama yarışmasını da süper bir şeymiş gibi göstersin. Bu mu yani? Kötü yanları olan medya iyi bir şey de yapmasın hep kötü yaptıklarıyla devam etsin midir sunduğun çözüm veya önerdiğin her neyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Kimsenin bebek falan dövdüğü yok lütfen olayı yönlendirmeyin. Derdiniz çocuklara uygulanan şiddet ise hergün heryerde bu yarışmadakinden 10 kat fazla gerçek siddetele karşı karşıya kalıyorlar. Gündem değiştirmek için ortaya atılan bir konuya bu kadar çabuk aldanmayın. Futbol terörünü unutturmak için yapılan suni bir gündem bunu dahi anlayamıyor olmanız küçükken en yüksekten atılan bebek yarışmasına katıldığınızı gösteriyor. Kaldıkı hergün aynı saatte yapılan bir yarışma deği senede 1 kez aypılıyorsa yapılıyor ve onada aynı çocuk 2 kez katılmıyordur bile yani öyle çocukta şiddet duydularını uyarır ergenlikte bacağı kıçına kaçar gözlerinden kan akar gencin gibi saçma yorumlara gerek yok. Bütün olay hafta sonu olan futbol gündemini değiştirmek. [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 14:19 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 14:20 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesajımı okumadan, yine at gözlüğüyle üstüne cevap atarken bir de kişiliğime saldırman da senin hakkında bir çok şey söylüyor. Ben medyayı savunmuyorum. Futbolda dönen şiddeti de savunmuyorum. Sadece bebeklerin uluorta şiddete maruz kalmalarını (büyük yada küçük) bir yarışma haline getirmek, bunu yüceltmektir toplumsal anlamda diyorum. Buna karşı adılmış bir adım da, medya gibi ikiyüzlü bir kurumdan gelse de, iyi bir adımdır ve takdir ederim diyorum. Bu yarışmadan bin kat kötü şiddet suçları işleniyor olması, bu yarışmanın sorunsuz olduğunu yada kabul edilebilir olduğunu göstermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Ben de diyorum uluorta siddete maruz kalan yok bu yarışma yüzünden. Baika sebepten kalanlar ise konumuz değil bu topikde. Açarsınız şiddete maruz kalan bebekler topiği orda sonuna kadar savunurum bebekleri ama burda yeri değil çünkü gerçek şiddet yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 İletişim kopukluğunun kaynağını anladım sanırım, "şiddet"i farklı şekillerde tanımlıyoruz :) Bana göre şiddet illaha birinin ağzını yüzünü kırıp, kanlar içinde bırakmak değildir. Özellikle söz konusu olan bir bebekse, bir kol sıkma, bir bacak sıkıştırma bile şiddet olabilir bence. İsteyen abartıyorsun desin, yine bence (ve genel anlamda pedagog ve psikiyatristlere göre) bebeklik çok hassas bir dönem ve olabildiğince şiddetin en hafifinden bile elden geldiğince kaçınılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 @antimodes: şiddet!! baba şiddet ne biliyor musun sen? bu gibi olaylarla, sunumlarla elde edilen şey duyarsızlaştırmadır! ciddi şiddeti kaale almadan, sadece bu gibi görüntüler verip "aa çok yazııık çok yanlııışş" denilmesi eleştiriliyor ve eleştirilmelidir elbette.. ben yine aynı şeyi söylüyorum; b+ gelir grubu, ,stanbul-izmir gibi metropollerde geçmiş bir ömür.. Türk halkı bu gibi bir nutuktan etkilenmez ki.. önemsemez bile! sen gör millet nası yaşıyor.. halkın şiddet skalasında çocuk cimciklemek vs şiddete bile girmez.. osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur gibi bir cümle olacak ama çocuğun cimcirilmesine falan şaşıranın o çocuk kadar aklı yoktur (komik oldu söyleyince) nerde yaşadıklarını sanıyor bu pişikoloklar onu merak ediyorum ben hala.. ama tahminim mauritius dolaylarında bir adada olduğu yönünde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Kolun cimcirilmesiyle piskopat olmaz bebe ama öğretmenine karşı çocuğu savunan anne baba ile olur. Alakasız ama dip not yazayım dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar