Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 çok eğlenceli bir polisiye/komedi filmi. Shaun of the dead'in yönetmeni çekmiş(Edgar Wright). aynı kara mizah lezzeti bu filmde de var, çok güzel olmuş bence, tavsiye ederim :) http://www.imdb.com/title/tt0425112/ http://www.youtube.com/watch?v=RP-33l5LzSU imdb notu 8.4 :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Çok eğlenceli ve dolu dolu bir film. Anlatım shaun of the dead'in aynısı. Yani onu beğendiyseniz buna bayılırsınız. Çıtayı biraz daha yükseltmişler, tabi bunda daha yüksek bir bütçeyle çekilmesinin de payı var. Dediğim gibi dolu dolu bir film, ayrıntılarda saklı bir sürü espri ve gönderme var. Ayrıca Nick Frost'un bir kez daha hayranı oldum, tek kelime ile muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 dünyanın en güzel filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 dunyanin en guzel ikinci filmi olsun, birinci shaun of the dead olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 onun yeri ayrı. shaun of the dead janrında bir ilk... korku romantik komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 hasta bir film, yıktı geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 utanarak söylüyor dahi olsamda yazlıkta korsan dvd'den izledim arkadaş dün geldi istten getirmiş,tek kelime ile efsane. Yaz filmleri konumda zaten efsane olacak demiştim euhe efsane oldu harbi.tutan tek tahminim şimdiye kadar zaten :) döndüğümde ilk iş tekrar sinemada izleyeceğim,hatta 2 defa izleyeceğim euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 YAAARP NAAARP harikaydı tek kelimeyle süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 çok orjinal ve eğlenceli bi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Her nekadar lanet ingiliz aksağanından nefret etsemde, izlettirdi kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 shaun of the dead kadar iyi olmasada leziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 "big nothing(2006)" var bide, bu da komik tavisye ederim, gecenin bi yarısı vakit geçsin diye aldık karın kası yaptık gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Shaun of the Dead 100'se buna bi 80 veririm. Shaun bir başkadır yav, arada zombilerin koşuşturduğu az romantik, biraz dramatik, bol komik film. HF ise gerilim, macera ve elbette ki yine bol komik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Shaun of the dead'i ve Hot Fuzz'ı HD çektim, keyifle peş peşe izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Dün gece Hot Fuzz'ı izledim. Ve izlediğim en iyi 10 film arasına alıyorum filmi. O kadar çok sevdim ki anlatamam, aynı kadronun 3. filmini 125 gözle bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ya bende mi sorun vardır anlamadım. herkez çok beğenmiş filmi. ekşi sözlükteki yorumlar, forumlar filan. bu filmi izlerken gülümsediğim 3-4 sahne oldu onun harici sıkıntıdan öldüm bitsede kurtulsam dedim. Acayip cıvık bi komedi filmi olmuş bence. Aslında benim sevmediğim şey komedi filmi adı altında cıvıklıkların olması. scary movie filan da öyle çok sevdiğim, güldüğüm filmler değil ama en azından kahkaha atarak güldüren bazı sahneleri oluyor. bu filmde ingilizlerin soğukluklarıda eklenince iyice baydım gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Şu "ingilizler soğuktur" yalanıda yıllardan beri gelmiştir, benim tanıdığım en sıcak insanlar diyebilirim. İngiliz esprileri yanında evrensel esprilerde var filmde. Scary Movie ilede karşılaştırılmaz çünkü Hot Fuzz cıvık komedi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bi filmde bütün insanlar saçma sapan şeylere saçma sapan tepkiler veriyorsa üstüne birde bütün herkes tarafından bu saçmalıklar normal karşılanıyorsa o film cıvıktır, gerçekçi değildir. Ha bu benim için sorun değil. Gerçekten komik olduktan sonra, güldürüyorsa neden izlemiim ki. aynen bu filmi izlediğim gibi izlerim. ama böyle fimlerin çoğu bana komik gelmiyor. ayrıca evet ingilizler soğuktur. en azından filmlerinde öyle. şu ana kadar yüzyüze tanıdığım tek bir ingiliz vardı o bu şekilde değildi gayet sıcak kanlı bir insandı ama filmlerinde soğuk oluyorlar demek ki. benzer bi örnek olaraktan 28 gün sonra örnek gösterilebilir ki bence o film gerçekten harikaydı. nedir ki bu fanatiklik? burada kimseye hot fuzz izleyen ve eğlenen gerizekalıdır demedim. lol... [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 05:49 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Yok ingilizler soğuktur önyargısı üzerine yazdım direk. Filmi beğenmeyenler var tabi, doğaldır. Şu 28 Days Later'ıda bir türlü izleyemedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 şimdi seyrettim ne desem bilemiyorum. hem çok komik, hem çok bayık, ama o kadar bayık ki komik. bööle bi tuhaf. ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 oha, bayık diyen görünce çok şaşırdım doğrusu.. az önce izledim, 2 saat nası geçti anlamadım valla :) hemen her sahnede zekice bağlantılar, eğlenceli geçişler, göndermeler, espriler..kısacası dolu dolu bi filmdi, hele ki sonu efsaneviydi, pek beğendim. ama shaun of the dead ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Of, 2 saatlik altıma sıçış seansından kurtuldum. -Fascist! *pıgıpıgıpıgıpıgıpıgıpıgıpıgıpıgı* -Hag! *çoteng* *plöçk* OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 daha eyni izledim.shaun kadar beğenemedim.ama yinede idare der.çok gülmedim.eğlenceliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Eğlenceli bir filimdi bu. Ciddi yapsalar da güzel bir konu idi gerçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 harika bir filmdi bence kesinlikle izlenmeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar