Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hot Fuzz


Quel-Thul

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...
Çok eğlenceli ve dolu dolu bir film. Anlatım shaun of the dead'in aynısı. Yani onu beğendiyseniz buna bayılırsınız. Çıtayı biraz daha yükseltmişler, tabi bunda daha yüksek bir bütçeyle çekilmesinin de payı var. Dediğim gibi dolu dolu bir film, ayrıntılarda saklı bir sürü espri ve gönderme var. Ayrıca Nick Frost'un bir kez daha hayranı oldum, tek kelime ile muhteşem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

utanarak söylüyor dahi olsamda yazlıkta korsan dvd'den izledim arkadaş dün geldi istten getirmiş,tek kelime ile efsane.

Yaz filmleri konumda zaten efsane olacak demiştim euhe efsane oldu harbi.tutan tek tahminim şimdiye kadar zaten :)

döndüğümde ilk iş tekrar sinemada izleyeceğim,hatta 2 defa izleyeceğim euhe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
ya bende mi sorun vardır anlamadım. herkez çok beğenmiş filmi. ekşi sözlükteki yorumlar, forumlar filan. bu filmi izlerken gülümsediğim 3-4 sahne oldu onun harici sıkıntıdan öldüm bitsede kurtulsam dedim. Acayip cıvık bi komedi filmi olmuş bence.

Aslında benim sevmediğim şey komedi filmi adı altında cıvıklıkların olması. scary movie filan da öyle çok sevdiğim, güldüğüm filmler değil ama en azından kahkaha atarak güldüren bazı sahneleri oluyor. bu filmde ingilizlerin soğukluklarıda eklenince iyice baydım gerçekten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi filmde bütün insanlar saçma sapan şeylere saçma sapan tepkiler veriyorsa üstüne birde bütün herkes tarafından bu saçmalıklar normal karşılanıyorsa o film cıvıktır, gerçekçi değildir. Ha bu benim için sorun değil. Gerçekten komik olduktan sonra, güldürüyorsa neden izlemiim ki. aynen bu filmi izlediğim gibi izlerim. ama böyle fimlerin çoğu bana komik gelmiyor.

ayrıca evet ingilizler soğuktur. en azından filmlerinde öyle. şu ana kadar yüzyüze tanıdığım tek bir ingiliz vardı o bu şekilde değildi gayet sıcak kanlı bir insandı ama filmlerinde soğuk oluyorlar demek ki. benzer bi örnek olaraktan 28 gün sonra örnek gösterilebilir ki bence o film gerçekten harikaydı.

nedir ki bu fanatiklik? burada kimseye hot fuzz izleyen ve eğlenen gerizekalıdır demedim. lol...

[ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 05:49 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
oha, bayık diyen görünce çok şaşırdım doğrusu..

az önce izledim, 2 saat nası geçti anlamadım valla :) hemen her sahnede zekice bağlantılar, eğlenceli geçişler, göndermeler, espriler..kısacası dolu dolu bi filmdi, hele ki sonu efsaneviydi, pek beğendim.

ama shaun of the dead ayrı :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...