Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşımın babası öldürülmüş

Bone

Öne çıkan mesajlar

Dün gece öğrendim.
Arkadaş Kıbrıs'ta, ailesi Ankara'da.
Eve üç hırsız girmiş. Babasıyla boğuşmuşlar. Kalbine tabancayla sıkıp öldürmüşler.

Ölüm çok tuhaf birşey. Hayatımızın sonu. Bizim açımızdan can sıkıcı. Bir daha yaşayamıyacağız. Ama geride kalanlar için çok acı ve ıstıraplı bir olay. İki taraftan da bakarsak kötü bir durum.
Zaten anladığım kadarıyla arkadaş Ankara'ya gitmiş. Okulu da bırakmayı düşünüyormuş.

Bütün bunlara karar veren kim? O hırsızlar. Silah alabilecek durumda olup buna rağmen açgözlülükleriyle katillik peşinde koşan kişiler.
Ölümün her türlüsü kötü. Ancak hastalıkla veya eceliyle ölmekten daha kötüsü, öldürülmek.
İnşallah Tanrı kimseye bu acıyı tattırmaz.

Gazetede haber olarak çıktı mı bilmiyorum. Sıradan bir haber zaten, çıkmaz.
Hırsızların tespiti veya yakalanması durumu nedir bilmiyorum.
Ama devlet ve polisler bu kadar güvensiz bir hayat yaratmayı sürdürcekse, eve sentry gun felan gibi birşeyler koymayı düşünüyorum.
En azından hırsızlara, pardon katillere, karşı kişisel önlem almış oluruz.

[ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 12:22 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

olayın ironik kısmı, o adam ölmeseydi de hırsızlardan birine zarar verseydi (öldürmeyi geçtim) muhtemelen hapse girerdi, yargıdan kaçmayacağı için. Evet bu durumda insaniyetimden tamamen arınıyorum gebersin gitsin o hırsızlar pek umrumda da değil açıkçası.

başınız sağolsun ...

[ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 12:54 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

geceleri rahat uyuyamiyoruz artik
boku cikti bu hirsizlik vakalarinin

elimde silah butun gece uyanik bekliyorum bizim sokakta bir gecede 3 eve girdiklerinden sonra

han iderlerya "geceleri evinzide rahat uyku uyuyorsaniz"

yalan
artik egceleri huzurla uyuyamiyoruz
uyursak sabah kalkinca tamtakir bir ev bulucagimzidan uyanik kalirsak canimzidan olucagimzidan korkuyoruz

buna karsi yilik bi AKP militani cikip "buyuksehirlerde asayis berkemal" diyebiliyor
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sene ben de evde yanlız kalırken hırsız girmiş uyurken, çaldığı eşyaların ötesinde başucuma kadar gelip cüzdanımı almış ve karıştırmış. Ertesi sabah farkına varınca bir 10 gün kadar salak gibi dolaştım resmen. Bu tür bir olay sırasında da olur da uyanırsanız, uyuyor numarası yapın. Cana değil mala gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

başınız sağolsun ya :(

ama cidden bu hırsılık olayları falan çok arttı ve polise gidince dedikleri şey hangi birine yetişelim oluyor...Bir çok polis polislik görevini yapmayıp rüşvet yerken hala nası hangi birine yetişelim diyorlar anlayamıyorum yaa...
Geleceğimiz çok karanlık ne yazık ki....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Geçen sene ben de evde yanlız kalırken hırsız girmiş uyurken, çaldığı eşyaların ötesinde başucuma kadar gelip cüzdanımı almış ve karıştırmış. Ertesi sabah farkına varınca bir 10 gün kadar salak gibi dolaştım resmen. Bu tür bir olay sırasında da olur da uyanırsanız, uyuyor numarası yapın. Cana değil mala gelsin.

Kendini salak gbii hissetmen yersiz... Çünkü genelde uyuyanlara uyutucu sprey sıkıyorlar uyanmasın die.
Sosyal ağlarda paylaş

Lanet olsun aç köpeklere. Başınız sağolsun. Ölümün ne olduğunu 11 yaşında tanıdım insanı ne kadar sarstığını iyi bilirim ama bu şekilde şerefsizce öldürülmenin acısı bi ayrıdır mutlaka.

said:
Bone
üye § 20 Mayıs 2007, Pazar - 12:21

O hırsızlar. Silah alabilecek durumda olup buna rağmen açgözlülükleriyle katillik peşinde koşan kişiler.

O da onun iş için yaptığı yatırımı işte..
Sosyal ağlarda paylaş

türk polisine hastayım.. seviyorum çok hiç laf söyletmem!

bana gasp yapıldı.. gaspa uğradım, gasp geçirdim.. cümle içinde kullanamıyorum.. GASP!(ing. şok ya da şaşırma sonrası aniden alınan nefese verilen ad)

polise gittim tam3 saat kendi istedikleri kağıdı imzalatmaya çalıştılar.. olay gaspa girmesin diye saçma sapan bi belge hazırlamışlar.. neymiş adamlara ben telefonumu vermişim! isteyerek vermişim telefonu

hay allah.. çok şakacılar di mi?

arkadaşın evine hırsız girdi.. herif tam odasında iken uyanıyor.. kılıç elde bağıra bağıra adamı kovalıyor.. polis çağırıyor..

Şok1: eleman adresi veriyor. polis adresi biliyor.. diyor ki.. "ha anladım bilmem nerenin oradaki sokak.. ama orası hede hödö sok değil, gebe debe sokak.. " bizim ki şaşırıyor.. "ee sokak tabelasında hede hödö sokak yazıyor.. kaç yıldır da böyle"
polis amcam sevgili polis amcam geri adım atar mı.. hayııır.. asllaaaa.. "yok orası gebe debe sokak"
neyse adres kısmını hallediyorlar elemanlar geliyor eve sonunda..

Şok2:hırsızın kaçtığı yerde devasa pis el izleri var.. 1-2 değil.. 2 duvarda ve en az 2tane camda.. amca buyuruyor ki"bunlardan parmak izi alınmaz"

hırsız yakalandı mı? sizce?
ya gaspçılar? şaka mı bu..?

ha şunu da yazalım.. elemanlar saldırdılar bana, kavga dövüş canımı zor kurtardım allahtan cüzdanı geri alabildim ama cep gitti dediğimde elemanın dediği.. ya olmamıştır öyle bişi isteseler keserlerdi gırtlağını senin.. sadece kaşın, dudağın açılmış.. yok bişi işte.

maaş az veriliyormuş.. hiçbir şey için çoooook maaş alıyorlar vallahi.. millete bastıkları göz yaşı gazının ve attıkları tokatın bi tarifesi varsa ve ceplerinden ödüyorlarsa bilemeyeceğim..

[ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 15:08 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

biz caddebostanda bu gaspci tinercielrden dovup polise teslim ettik adam
niye getirdinizki biz bunalri alip silede filan birakiyoruz nasil ger donuyorlarsa donuyorlar degmez

seklinde bir karsilik verdi

sokakta evine hirsiz giren kadina
"ne agliyorsun alti ustu yani 3-4bin ytl lik esyan gitmis canina gelmedigine sukret" diyen polis var

hirsizdan sikayetci olma olursan evine gelip bisey yaparlar ugrasma hadi hadi diyen polisde var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...