ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Cnntürk'te bir kez daha Federer karşısında, aklıma gelmişken açayım dedim. Yakın zamanda oyunun seyretmekten en çok zevki aldığım erkek tenisçi kendisi. Federer falan diyorlar da, hikaye tabi. Bir kez daha Federer'e toprak kortu dar etmekte kendisi şu anda. Hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 biliyorsunuz nadal'ın amcaoğlu (veya kayınço), barcelona'nın eski kaptanlarından nadal. fakat federer > all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 80 maç sonra mı ne yenildi adam, nazar değdi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 kel vardı bi tane nooldu ona :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 said: kel vardı bi tane nooldu ona :p Agassi mi?Valla en son stefi ablayla beraber çoluk çocuğa karıştıo:),Bugün kü maça biraz bakayım dedim,15 dakka ayrılamadım,yazık oldu nadal'a güzel de bağırıyo ama federer çakalı backhand falan filan işi götürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Toprak sahada yenileceği gün başlık açmak sux efenim. Ayrıca, "Federer beats Nadal" diye google da aratıyorum, ilk üç sonuç "Nadal beats Federer" diye çıkıyor. Ben bir şey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 çok inatçı bir yapısı var onun,savaşçı. daha çok bitirmek istiyor federer ama forehand'i(bilmem nasıl yazılır ) dışında über bir vuruş kalitesi olmadığından rallilere gelemiyor. nadal kendi tekniğini de gayet geliştirmiş,çim kortta da efsaneleşmesini beklerim,bu sene federer eski senelere göre daha sabırsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Eski defans Nadal vardı bi tane, baya ünlüydü zamanında... Sora bi anda kayboldu ortadan nolduysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 abisi olmasi lzm barcali nadal edit: amcasiymis [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 01:41 tarihinde, supremeallah tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Ben tek nadal tanırım, o da miguel angel nadal :P Sağolun, sayenizde bu tenisçiyi de hafızama eklemiş oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 nadal harika bir tenisçi sanırım henüz 21 inde ve toprak kortta 1 numara bir de diğerlerinde kendini geliştirdiği zaman ki yavaş yavaş yapıyor ne federer kalır önünde ne başkası federerin de hakkını vermek gerek kendisi gayet iyi rekorlar kırdı daha şimdiden 24-25 yaşında o da ama yine de nadalın geleeği daha parlak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 nadal az önce federeri yenerek Roland Garros 3. kez almış bulunuyor. close drop'larıyla süründürdü federeri. federerin abuk subuk karşıladığı toplarla şampiyon oldu. [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 19:27 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 3 kere üst üste ve 3 defa ktıldı zaten 21 maç yaptı roland garros ta hepsini aldı helal valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 federer bugun sallamıyorum surat ifadesinin üzerinde bir ruh haliyle oynadı nadal sürekli backhandine çalıştı federerin, oda sadece topu karşıya attı zevkli maç deildi ama nadal daha istekliydi, aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Agassi'ye de kel diyip geçtiniz ya :) Kendisi tenis seyretmemin tek nedeni ve bence tenisi kas gücüyle yada "ace" lerle değil zekasıyla kazanan son zamanların tek tenisçisi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 kel değil mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Kel ama imparator :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Nadal neden her servisten önce kıçını parmaklıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ahuahuahuahuah asdadfsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Nadal baya geliştirdi , eskiden tamamen atletik ve kütük bir oyuncuydu ; artık biraz daha tekniği olan kütük bir oyuncu ama geçerse federeri bi tek o geçer bu dönemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ya, ben şahsen federerden nefret ediyorum, nadal da favori tenisçim. ama gel gör ki federer şu anda nadal'dan az bi daha iyi. ama nadal'ın oyununu izlerken daha bi zevk alıyorum, federer böyle robot gibi ya. adam nokta atışı yapıyor(gerçekten kusursuza yakın), delirtiyor adamı, yani ne tarafa atacağını kestirmenin imkansızlığı yanı sıra adam hep çizginin dibine ve müthiş hızlarda atıyor. nadal o kadar pro değil, ama federer tek ayağının üstünde yense de nadal'ı benim gözümde nadal > federer. adamın tipinde iş yok bi kere, boş bakıyo. federer böyle şey gibi, tenis'in nerd ü gibi, nadal'ınki genetik hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 e federer vermis eline gene nadalin, toplari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Ne nadal ne federer agassi'nin tırnağı, boris beckerin burun kılları kadar olamaz. Ama Nadal-Federer çekişmesi sayesinde erkek tenisi kaybettiği popüleritesini birazcık da olsa geri kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 kel dediginiz agassinin lule lule saclari vardi heheyt pete sampras i yenip dururdu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 agassi almanyali kendi gibi ünlü tenisci Ştefi Graf ( Yazılışını tamamen unutmuşum :P ) ile evli değilmi . Oda zamanında bayanların 1 numarasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar