Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rafael Nadal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cnntürk'te bir kez daha Federer karşısında, aklıma gelmişken açayım dedim.

Yakın zamanda oyunun seyretmekten en çok zevki aldığım erkek tenisçi kendisi. Federer falan diyorlar da, hikaye tabi. Bir kez daha Federer'e toprak kortu dar etmekte kendisi şu anda.

Hastasıyız.
Mesaj tarihi:
said:
kel vardı bi tane nooldu ona :p

Agassi mi?Valla en son stefi ablayla beraber çoluk çocuğa karıştıo:),Bugün kü maça biraz bakayım dedim,15 dakka ayrılamadım,yazık oldu nadal'a güzel de bağırıyo ama federer çakalı backhand falan filan işi götürdü...
Mesaj tarihi:
çok inatçı bir yapısı var onun,savaşçı.
daha çok bitirmek istiyor federer ama forehand'i(bilmem nasıl yazılır ) dışında über bir vuruş kalitesi olmadığından rallilere gelemiyor.

nadal kendi tekniğini de gayet geliştirmiş,çim kortta da efsaneleşmesini beklerim,bu sene federer eski senelere göre daha sabırsız.
Mesaj tarihi:
nadal harika bir tenisçi sanırım henüz 21 inde ve toprak kortta 1 numara bir de diğerlerinde kendini geliştirdiği zaman ki yavaş yavaş yapıyor ne federer kalır önünde ne başkası federerin de hakkını vermek gerek kendisi gayet iyi rekorlar kırdı daha şimdiden 24-25 yaşında o da ama yine de nadalın geleeği daha parlak bence
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
nadal az önce federeri yenerek Roland Garros 3. kez almış bulunuyor. close drop'larıyla süründürdü federeri. federerin abuk subuk karşıladığı toplarla şampiyon oldu.

[ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 19:27 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
federer bugun sallamıyorum surat ifadesinin üzerinde bir ruh haliyle oynadı
nadal sürekli backhandine çalıştı federerin, oda sadece topu karşıya attı
zevkli maç deildi ama nadal daha istekliydi, aldı
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Nadal baya geliştirdi , eskiden tamamen atletik ve kütük bir oyuncuydu ; artık biraz daha tekniği olan kütük bir oyuncu ama geçerse federeri bi tek o geçer bu dönemde.
Mesaj tarihi:
ya, ben şahsen federerden nefret ediyorum, nadal da favori tenisçim.
ama gel gör ki federer şu anda nadal'dan az bi daha iyi.
ama nadal'ın oyununu izlerken daha bi zevk alıyorum, federer böyle robot gibi ya. adam nokta atışı yapıyor(gerçekten kusursuza yakın), delirtiyor adamı, yani ne tarafa atacağını kestirmenin imkansızlığı yanı sıra adam hep çizginin dibine ve müthiş hızlarda atıyor. nadal o kadar pro değil, ama federer tek ayağının üstünde yense de nadal'ı benim gözümde nadal > federer. adamın tipinde iş yok bi kere, boş bakıyo.
federer böyle şey gibi, tenis'in nerd ü gibi, nadal'ınki genetik hehe.
Mesaj tarihi:
Ne nadal ne federer agassi'nin tırnağı, boris beckerin burun kılları kadar olamaz.

Ama Nadal-Federer çekişmesi sayesinde erkek tenisi kaybettiği popüleritesini birazcık da olsa geri kazandı.
  • Yeni Oluştur...