Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rafael Nadal

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

çok inatçı bir yapısı var onun,savaşçı.
daha çok bitirmek istiyor federer ama forehand'i(bilmem nasıl yazılır ) dışında über bir vuruş kalitesi olmadığından rallilere gelemiyor.

nadal kendi tekniğini de gayet geliştirmiş,çim kortta da efsaneleşmesini beklerim,bu sene federer eski senelere göre daha sabırsız.
Sosyal ağlarda paylaş

nadal harika bir tenisçi sanırım henüz 21 inde ve toprak kortta 1 numara bir de diğerlerinde kendini geliştirdiği zaman ki yavaş yavaş yapıyor ne federer kalır önünde ne başkası federerin de hakkını vermek gerek kendisi gayet iyi rekorlar kırdı daha şimdiden 24-25 yaşında o da ama yine de nadalın geleeği daha parlak bence
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
ya, ben şahsen federerden nefret ediyorum, nadal da favori tenisçim.
ama gel gör ki federer şu anda nadal'dan az bi daha iyi.
ama nadal'ın oyununu izlerken daha bi zevk alıyorum, federer böyle robot gibi ya. adam nokta atışı yapıyor(gerçekten kusursuza yakın), delirtiyor adamı, yani ne tarafa atacağını kestirmenin imkansızlığı yanı sıra adam hep çizginin dibine ve müthiş hızlarda atıyor. nadal o kadar pro değil, ama federer tek ayağının üstünde yense de nadal'ı benim gözümde nadal > federer. adamın tipinde iş yok bi kere, boş bakıyo.
federer böyle şey gibi, tenis'in nerd ü gibi, nadal'ınki genetik hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...