Jaan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bende tam bu ss leri bekliyordum. saolasın darkwish. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Rica ederim yakında bir interview yayınlanıcak nette onuda ingilizceye çevirdiklerinde italyancadan buradan linki paylaşıcam Aynı zamanda sanırım birde video yayınlanıcak Resimlerin çekildiği sistem Intel Quad Core Q9400 2.67 GHz 4 GB RAM 4 GB RAM 9800 GTX 1680x1050 resolution, default settings, BETA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Review linki http://www.mmorpgitalia.it/forum/2620242-post3.html Edit:Linki ingilizce versiyona verdim eskisi translationdı googleın pek iyi değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Güçlü büyüler için özel staff lazım demiş de kardeşim savaş ortasında her büyü yapcağımda staff değiştiriceksek işimiz var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ohh be aradığım ssleri gördüm sonunda harbi harbi çıkıcak oyun :O o staff meselesi de sanırım şey normal skilleri basıyorsun fln ama bazen özel güçlü büyüler için farklı stafflar gerekiyor ama o farklı stafflarlada normal skilleri basıyorsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 magelerin işi çok zor olacak isteseler de istemeseler de pk olacaklar. aynı okçular için de geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 cok öle değil aslında bira zusturuplu oklarsan sorun cıkmaz, ayrıca kendi guildin partin kill vermez olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Sanırım öyle uo daki gibi pk criminal kavramı olmayacak sadece alignment la yetinicekler alignment çok kötüyse pk olmus olcaksın gibi ama emin değilim ve Cuce lafında doğru guildindekiler alignment düşürmüyor öldürdüğünde ama grubundakileri bilmiyorum Oklarda çok sorun çıkacağını sanmamda büyülerin gidiş hızı nedir görmek lazım (oklar baya hızlı diyorlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 ayrıca oklar büyüler gibi, melee silahlarda friendyl fire yapabiliyor, hatta kalabalıkta meleelerle ff yapmak cok daha mümkün olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 DFO ya gelicek olan clanları duydukça için kıpır kıpır oluyor cok eski ünlü clanlar oynamaya karar vermişler WMD,SUN,LOD,LoTD gibi bi alliance hissi veriyor sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 biz yencez hepsini onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paso ff yapıcam sana gökhan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 biz yenmiycezki onlarıi karşımızda eiyip yok olacaklar, gücümüz akıllarına sıpamacayak onları deliye cevirip mahfedecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 şöle bir olay var kesin alakasız bir manyak gelip büyünüzün önüne atlayacaktır. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 tabi canım, hayır şuda varki, bi düşmen kalkanla önüne atlayıp fireball'unu yüzüne patlatabilir aynı şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bu oyun nasıl bir sistem istiyor? bunun hakkında bilgi var mı ? edit: hiç okumaya kasmiyim ama bir önceki sayfada konuşulmuş pardon. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 merak ettiğim şey şu 0 savaş skilli alıp full craftsman gidebiliyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Jadelith said: merak ettiğim şey şu 0 savaş skilli alıp full craftsman gidebiliyomuyuz? Evet, tamamen serbest... UO'da minoc bankada bekleyen craftlar gibi olabilirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 sen git, biz arkandayiz, koruruz jade =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ok tamam uoda pvpde durmadan kesiliyodum zorunlu craftsman oluyoduk :P sora 2 gün içinde 7x yapmalar başlayınca free serverlarda pvp de yaptım pk da oldum ama bana göre deyil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar