Apache Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Neil Boshart - gitar Bill Hamilton - bass Shane Told - vocals Paul Koehler - davul Josh Bradford - gitar Silverstein,2000 yılında kurulmuş hardcore/emo grubudur.Ilk albumleri dünya çapında 200.000 satıp büyük bir başarıyla isimlerini duyurabildiler. Aynı yıl alternatif müzik dalında 100 grup arasına girmeyi başardılar. My heroine gibi başarılı bir şarkının ardından allready dead ile tekrardan isimlerini duyurdular,fall out boy gibi gruplarla aynı sahnede yer almış bir gruptur.Dinlenesidir,hoştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 indirelim bakalım. Beyenirsem burada uzunca eleştiririm. edit : adı piyano markasına benziyor :p [ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 19:03 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Beğenmedim. Emo punkmıdır nedir ondaki vokallerin aynısı hepsi birbirine benziyo,nasıl yapıyorlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 bende beyenmedim ; yaratıcı değil , basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Silverstein? =oP Silverchair iyidir beğenmediyseniz onu dinleyin sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Fistan bi dk daha geç yazsan o mesajı, aynısını senden önce ben yazıcaktım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 said: Emo punkmıdır nedir ondaki vokallerin aynısı adam demiş zaten hardcore/emo diye :) hardcore emo da nasıl bi paradokstur allahım...paladin/rogue gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 fikrimi,yorumumu değiştiriyorum beğenmedim değil,tek kelimeyle dandik diyorum ve evet silverchair dinleyin :) Emotion sickness bile yeter onlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 beğenmediğini yukarıda belirttin zaten.yüz kere kötü deyince amacı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 dinlemeyenler dinlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Of silverstein manyak grup lan! Ben manyağıyım son albumlerinde my disaster sarkıları süper onun dışında Defend you şarkısı çok koparıcıdır.Abi bu grup sevilmezmi ya? biz my heroine,bleeds no more ve your sword vs my dagger ı çaldık süper ötesi manyakımsı bir grup! My heroine özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 your sword versus my dagger iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 adam askerde emo oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar