Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 kardeş güzel çalışma.ama capsde koy bundan sonra girenler gorsun. +erazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Bone kızdı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 @g@ petit varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 hoş çalışma kardeş sigara içme sen dicem ama normal kilonun 65 kilo fazlasıda direk aynı etkiyi yapıyormuş ne diyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 541 kisi izlemis 25 mesaj var, emege saygi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Dur lan rep vermeyi unutmuşum. +rep rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 gad demit wayyt boyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Olm bu adam fil gibi olmuş. En son Ayvalık'ta gördüm,beraber tatile çıkmıştık. Şu anki halinin 10 da biri falandı. Naaptın olm kendine? Kaan Kural'ı mı kıskanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Şu sıralar bende bi 15 kilo aldım takma kafana bone :D herkeste var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 o may tey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 bonex aslan parçası [ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 18:20 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Amanin, Bone'u böyle tahmin etmiyordum kafamda, halbuki LOTR'u okurken kafamda canlandırdığım karakterler, filmdekilere pek bir benziyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 aktörler iyi seçilmedi. yöneticiye kızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 o may gadnıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 toplanacakmışız kızılayda şu bilindik meydanda eğlenecekmişiz oldukça gezerim ben tey tey dolaştık biz arkadşalarla dürüm yedim akşama oo çok kararmış hava gezerim ben tey tey taksiye binsem aslında bitmiş para cüzdanda yürüyerek gitcez galiba gezerim ben tey tey tinerci gördüm yolda sapladı bıçağı karnıma yığıldım kaldım ben sokakta gezerim ben tey tey insanlar toplandı başıma polisi aradılar telefonla bindirmek için ambulansa gezerim ben tey tey hastahaneye geldi baba vurdu tokatı kafama bağırdı öfkeyle bana gezerim ben tey tey neden dolaşmışım dışarda ne işim varmış orada yaptığım iş çok saçma gezerim ben tey tey ne yav dedim bu ama yapma bana tantana izin vermiştin sen bana gezerim ben tey tey doktorlar girdi araya yapma şimdi bey amca izin vermişsin oğluna gezerim ben tey tey babam sinirlendi olaya doktorlar senden yana şikayet etcem anana gezerim ben tey tey yaşadığımız yer ankara kışın kar yağar burada bonec derler bana gezerim ben tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 yoneticiye mi kizalim yonetmene kizcak yonetici bizim emekli albay husnu amca cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 albay'a kızılmaz, hiç mi "a few goodman" izlemedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 dostum video guzelmis terazine tikladim ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------****clubber lord**** ****vIKit0rH@n**** Ya Sev Ya Terket!Racon Degil Vatan Hainlerini Kesiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 said: Amanin, Bone'u böyle tahmin etmiyordum kafamda, halbuki LOTR'u okurken kafamda canlandırdığım karakterler, filmdekilere pek bir benziyordu. uzun saçlı ve bıyıklı biri diye düşünmüş idim.. (ankara üni gençliği genellemesi.. bone'nin köken ankara olsa gerek di mi?) değilmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 efsane olmuş bu sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 oldu olacak David Seamanı hayal etmiştim deseydin dasaaacım[ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 19:58 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 david seaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 [b]david seaman[/b] [ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 20:03 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Nedense aklıma bu arkadaş geldi.. Sakal olmasa benziyo gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 adam su içse yaramıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar