Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 aynısı olum yahu. direk buna bakaraktan çizmişler garfield i. ama ben belial diyorum. bakmıyor. iran kedisi olduğu için müslüman kendisi. [ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 11:50 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Sordun mu peki, ya zerdüşt ise? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 sordum. müslüman mısın dedim. miyauuuaaauvvvaa gibi bi ses çıkardı. e "evet" demektir herhalde bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 garfieldın burnu da var ama =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 tavayla vurmasalar bununda olacaktı burnu. hehe. o kadar küçük burun deliği görmedim hayatımda yahu. hep horluyo zaten pezevenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 iyrenç lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 sensin o. hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 güzel kedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 hahah tipe bak çok komik, burnunu ısırmışlar zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 hangi takımı tutuyomuş? sarı-kırmızı örtüler arasında pek bi rahatsız durmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 beraber maç izliyoruz. galatasaray gol atınca mauuuuuv gibisinden bağırıyor. galatasaray gol yiyince kızıp içeri gidiyor. evet galatasaraylı. ikinci resimde ne kadar rahat uyuduğunu da görebilirsiniz. evet. [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 00:59 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 eheh şirinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 hastasıyım ya ben bunun.garfield poh yemiş yani yanında.laraken, kedini bana vermeyeceğini bildiğimden kendisini klonlama önerisinde bulunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 semih'in kedimi ezmeyeceğini bilsem yürürken çiftleştirecez de işte. semih getir lan kedini bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 aga benim kız azdı :D kendinden geçiyo valla kenara köşeye sürtünüp mauv die bağırıyo pazartesi okulda buluşalım :D getireyim kediyi sana. sevişsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 kötü kedi şerafettin bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar