Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burun kanaması

Necro

Öne çıkan mesajlar

Havalar ısındı falan burnum faaliyete geçti yine hapşırsam kanıyor yüz üstü yatsam kanıyor silsem kanıyor cok hassas oldu burnum 3 yıl önce yaktırmıştık kesilmişti şimdi tekrar başladı varmıdır bunun yaktırmak dışında kalıcı bir çözümü? alerji için ilaç falanda kullanıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bazen bana da oluyor.
burnumu karıştırdığımda (mendille temizlirken) veya hapşırdığımda (rastlantıya bak gene mendile hapşırdığımda) kanadığını görüyorum.
ama çok sık olduğundan üstünde durmadım.

yaktırmak dışında bir çözüm duymadım. yaktırmadım ama ben.
belki doktora gidersen farklı bir ilaç tedavisi felan verebilir.
çok rahatsızsan, kontrol ettirmeni öneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

Çocukken durmadan burnum kanardı. 3 defa yakılmış, bana mısın dememiş. Hatırlarım, 4-5 dakika sırf bunu durdurmak için uğraşırdım. Bi de o kadar sık oluyodu ki, ilkokul öğretmenim kolonya hazırlamıştı kanarsa dursun diye.
Bikaç sene öncesine kadar ayda 3-4 defa uğraşıyodum bu sinir şeyle. Sonra geçti sanki. Artık kırk yılda bi kanıyo, ama o da çok abartı kanama diil.
Çocukluk doktorum hep şunu söylerdi, kafayı kesinlikle geriye yatırmamak lazım. Burnu yanlarından burun kemiğinin hemen altında iyice sıkıp akacak kadar kanı akıtmak lazım. Çok inatçıysa da tampon yapıp direk doktora gitmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

bunun aynısı bana kışın oluyor. aralık-ocak ayında paso burnum kanamaya başlıyor. her gün 2-3 kere. hayatta durmaz kolay kolay. 10dk duruyorum elim kolum ağrıyor anca duruyor. okulda olmasından nefret ediyorum. insanların başıma toplanmasından daha da nefret ediyorum. gidin kardeşim gidin! sanki şah damarımı kestim kan fışkırıyo da acaip acaip bakıyonuz!?!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...