Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ağzı Olan Konuşuyor


eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Geçen sene her hafta saçma sapan açıklamalarla gündeme gelen sürekli sataşan ve gs iddiasız duruma geldiğinde susan Adnan Polat: Fenerbahçe yönetimi başarılı oldukça centilmen oluyor. Aksi durumlarda ne hale geldiklerini görüyoruz. Biz Fenerbahçe camiasının ve taraftarının şampiyonluğunu kutluyoruz ama yönetim için aynı şeyi söyleyemiyoruz. Çünkü fair-play ruhu içinde kazandıklarını düşünmüyoruz. Son 3 haftadır medyaya yansıyan haberlerini tekrar düşünürseniz, neden fair-play içinde şampiyon olamadıklarını görürsünüz.

Geçen sene Türkiye Kupasını aldıkları için ligde onlarca puan fark yedikleri Fenerbahçeden daha başarılı olduklarını söylemiş olan Yıldırım Demirören: Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Ama genç kadrosuyla 2 kulvarda da sonuna kadar mücadele eden Beşiktaş, sezonun en başarılı takımıdır.,

Daha bu yaşında iyi bir futbolcu olmasına rağmen sahadaki şımarık tavrına dışarıda da devam eden, haddi olmayan açıklamalar yapan, kendi yönetiminin söylediklerini görmediğini düşünmeye başladığım veya fanatiklikten kulakları kapanan Sabri: ''Fenerbahçeli futbolcuları tebrik ediyorum, ama yöneticilerini etmiyorum. Çünkü bütün sezon ağlayıp sızladılar. Futbolculara hiçbir şey demem, çünkü onlar işlerini yapıyorlar.

Ya bu kıskançlık, bu çekememezlik, bu sidik yarışı, bu tahrikler, bu provakasyonlarla nereye kadar.

[ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 17:36 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adnan Polat'ın ve Sabri'nin yorumlarını doğru, Demirören'inkini ise komik buluyorum.

FB yönetimi gerçekten de başarısız olduklarında hemen sızlanıyorlar, ona buna suçlamalar hakaretler yağdırıyorlar, elle goller atıp başarılı olunca hakemler iyi yönetmiş oluyor. Hemen centilmence konuşuyorlar. Bu sene de hakkaten ağladılar yani.

3 sezondur GS en çok çeken takım hakemlerden ama biz bu sezon FB'nin ağladığı kadar ağlamadık. Ama futbol olarak da en çok hak eden takım FB'ydi o açıdan tebrik ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o ilk mesajda söylenen demeçleri geçtim de, geçen sene son haftada $ampiyonluğu gs ye kaptırınca gündem deği$sin diye istifa eden bir ba$kanı var fb ninde.bunu da dü$ünelim.hani yok çekememezlik,ağlama vs diyoruz da bunu da görün.objektif bakın amenna.bu arada sabrinin dediğide gereksiz,ya$ın ne ba$ın ne.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...