Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 aslında arama da yaptım ama yazılanlara bakınca sanki out-of-date olmuslar. şöle kaliteli, kapasite olarak 1 gb dan az olmaması (tercihen 2 gb) bişiler almak istiyorum. fiyat olarak cok ucuk bişiler olmasın. (200$'a kadar alabilirim, hakikaten degecekse) var mıdır tavsiyeniz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Minton MMP-3079 200YTL 1GB internal + 2GB SD Card. Video oynatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 öle videoya da gerek yok, mp3 yeterli. ipod veya zen nasıl peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Elimde Creative Zen Nano var, 512MB'lik. Bir iki sene önce aldığımda 185YTL'ydi, şimdi 120-130YTL civarına inmiş diye duydum. Bunun üst modelleri (2GB, 4GB, vs) varsa onların fiyatları da düşük değildir diye tahmin ediyorum. Pil kapağının kolay kırılması hariç hiçbi eksi tarafı yok, çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 pil kapağı hariç mükemmel bir alet zen nano. ben 190a aldım geçen sene 1gb'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Creative in muvo S200 ü vardı ama 1 gb o sanırım.. biraz zaman oldu ilgilenmeyeli mp3 playerlerla .. Cowon iyi markadır onun ürünlerine bakabilirsin. canavar sesi var..ipod u salla..sadece kullanımı rahat o aletin, ses kalitesi çok ii değil.. bir de iriver lar var 2 gb lık modelleri, onlar da güzeldir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 ipod nano kullanıyoruz mutluyuz tavsiye ediyoruz XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Video ya fotoya gerek yok dersen sony s605 ti sanırım modeli, ses kalitesini bilmiorm ama bende sony nw-a808 var 805 2gb lık modeli olması lzm ses kalitesi bence çok çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Minton mmp3082 ben aldım memnunum herkese tavsiye ederim. Link [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 20:13 tarihinde, Shaklaban tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 philips gogear 6gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 İ-pod un üstüne yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ipod sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 4gb ipod nano almayı düsünüyorum suan, beyaz olandan. eski nesil sanırım. yeni nesillerde gümüs var da o da resimden pek cekici gelmedi :) ipod kötü dienler, sebebini söyleyebilir mi? kullanıp da neden memnun kalmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=179635 2 hafta kadar önce baska bi arkadaş tavsiye istemiş, yukarda verdiğim linkte philips go gear i tavsiye etmiş, tartışmışız. ilgilenirsen bir bak derim :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ipod'un ses kalitesi gerçekten kötü diğer markalara göre ve çok kolay bozuluyor. yani en önemli 2 mevzu kafadan falso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 said: http://forum.paticik.com/konu.php?id=179635 2 hafta kadar önce baska bi arkadaş tavsiye istemiş, yukarda verdiğim linkte philips go gear i tavsiye etmiş, tartışmışız. ilgilenirsen bir bak derim :p. ben samsung'ta karar kıldım şahsen. bu haftaiçi almayı düşünüyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 en sonunda şöyle bir şeyde karar kıldım ve siparişimi verdim :) fazla atraksiyonlu olmasın derken, bu baya hoşuma gitti, ben de aldım. http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49360 [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 23:08 tarihinde, Ceday tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Bende 1 yıldır beyaz Ipod Video 30 gb var, ses kalitesi güzel ama ne bileyim almadan önceki hevesim kalmadı aldıktan sonra. Ekranı ve arka metal kısmı çizilebiliyor (ekran çizik giderici aparatı var). Pili gayet iyi gidiyor, video oynatmadığınız sürece. Ama boyutu büyük bence, küçük birşeyler almak lazım, şu kıça kaçanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Ceday naptın yaw.. o paraya Trekstor Vibez alınır yaa... puff yazık etmişsin paraya malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd48856&SKU=BD48856-2GB Creative'den şaşma diyen bir insanım, onu belirteyim öncelikle. 1-2-4 gb lık versiyonları var, i pod killer olarak tanımlanıyor, Cnet editörlerin seçimi olmuş falan. http://reviews.cnet.com/mp3-players/creative-zen-v-plus/4505-6490_7-31935067.html?tag=cnetfd.sd Ben beğendim, bir arkadaşım da almayı planlıyor; başka kullanan tanıyan falan varsa onların görüşlerini de alalım bence bu aletle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 http://www.mp3tavsite.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 dapreview.net sitesinde de istediğin özellikleri girdiğin ve ona göre cıkan playerlerın oldugu bi sayfa vardı bi ara beta idi ama şu an noldu bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar