malik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 -burda büyük harfle(gaza gelsek dahi) başlık açanları sevmiyoruz kardeşim. -medya yalağı gibi bir üslup ne derece terbiyelidir onu da şey yapmak lazım. -anket yapıcaksan da böyle anket olmaz,herkes karşı olduğu görüşe "you sux" mantığıyla hareket edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 sevgili arkadaşım sen üniversiteye girmeden ben buradaydım. kısa pantalon olayına girme yani. ayrıca moderatörler başlığı beğenmezse konu kilitler veya kaldırır. Beğenmiyorsan girip yorum yapmak zorunda değilsin. Not: Bu Bölümün başında ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ var. üniversiteye gidiyorsun ama onu okuyacak ve anlayacak kapasiteye sahip olmadığını ispatlıyorsun bu agresif tavırlarınla ancak. [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 19:28 tarihinde, Trevize tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 canım sağol. her anketinde oy vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 said: -burda büyük harfle(gaza gelsek dahi) başlık açanları sevmiyoruz kardeşim. yalan söyleme, ben seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 çapraz ateş varmış burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 UP... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 itişmeye mi up yoksa konuya mı? yoksa "ap, a vaana bırink yu ap" mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 medya yalağı ? huvv ne yalarım medyayı. koy başa babayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 engin ardıça akp yalağı demek, emin çölaşana melih gökçek hayranı demek gibi nerdeyse..neyse, siz okumadığınız, okusanız da anlamadığınız insanlara yalak diyin daha iyi, anca ona yetersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 engin ardic gibi bir yalak bu dunyaya bir daha zor gelir sirf AKP degil dikaktli okuyun adam ideolijik konularda resmen S ciziyor bi ara solcu bi ara milliyetci bi ara bir nuamrali liberal bir ara hukuk develti manyagi (ki bu ara saga sola hakaret ettigi icin kendisi aleyhine acilan 30-34 davayi etkilemek icin full hakimlere yalakalik yapmsitir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 de abi akp yalağı değil yani, fransız yalağı olabilir, ne bileyim ab yalağı olabilir, liboş olabilir de akp'yle hiç ilgisi yok.. hergün okuyorum, akp'yi seçenlere, varoşlara, cahil kesime etmediği laf kalmadı adamın aylardır, el insaf yani.. ayrıca ülkemizde hangi ideoloji doğru düzgün ki? gazeteci dediğin illa belirli bi ideolojik görüşe bağlı mı kalmalıdır? adam solcuları da sağcıları da sevmiyo, evet kendini üstün görüyo, narsist, egosantrik bi herif falan filan ama her önüne gelen, hem sağa hem sola ayar vermeye bayılan bi herifin yalak olduğunu söylemek zor. [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 21:07 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 haha cem uzan in az popusunu opmemistir nerden taniyorum bu adami? anne tarafindan akraba bizim kucukken paso gorurdum sinir olurdum zaten bize gelip yayilip babamin stockdan en pahali viskiyi cikarip dikip bitirmsiti kafaya sunger gibi adam da konuyla alakasi yok benim hafizamdan silinmiyen olay kac hafta TV de asker aleyhine cart curt atip tutmustu sonra bunlari ntelevizyonu basti halk "kelle isteriz" modunda o kadar cok kisiyi delirttiki hakaretleriyle adam neyse bu korkudan bizim evi aradi babama yalvariyor resmen albayim kurtar beni burdan halk parcaliycak diye cokta dayak yemistir kendisi unutamadigim butun metalciler ve yuzuklerin efendisi turevi kitaplar okiyanalr satanisttir seriattan daha buyuk tehliekdir bu gencler hebele hubele diyip hakaretler yagdirmistir genclerde birlesip bi guzel dovmustur bunu sokagin ortasinda oh iyi olmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 1- Zaman, Yeni Şafak, Bugün, Radikal, Sabah, Hürriyet 2- Mehmet Barlas, Fatih Altaylı, Ergun Babahan, Emre Aköz, Ahmet Hakan(dönmeye başladı ama), Ertuğrul Özkök, Taha Akyol 3- AKP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 eheh viktor, ben de oturup ciddi ciddi cevap yazdım, benim hatam..kal sen sağlıcakla, kıl olduğun herkesi dövsünler oh iyi olur iyi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Dövsünler tabii ; sonra kıllarımız ters döner , canımız acır. Mesela benim çok acıdı : ülkücüler dövdü , kemalistler dövdü , asker yanlıları dövdü , dinciler dövdü , bir keresinde sosyalistler bile dövmüştü (Vah zavallı başım benim...). Bu ne olduğu bilinmez insanlar sayesinde olduğum düşünülmediği şey kalmadı. Humanist olunmuyor bu memlekette. Humanlar Humanistleri sevmiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 said: de abi akp yalağı değil yani, fransız yalağı olabilir, ne bileyim ab yalağı olabilir Hayır öyle de olmaz. akp yalakası olabilir, fransız yalakası, ne bileyim ab yalakası olabilir. Yalak, hayvanatın su içmesi için yapılan nesnedir. Şey demedim bilerek kelime haznemin kıt olduğunu anlamayın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 yalaka da oradan geliyor zaten :) yalakçı yalaka yalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 sen cikip gazeteye kose yazari oalrak basliga FUCK YOU TIKKY yazarsan tabiki gelir doverler seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar