Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Ne zaman üye oldum hatırlamıyorum ama epey vakit oldu. Şifreyle sorunum çıktığından hiç mesaj atamadım. Kullandığım e-mail'i bile hatırlamıyorum. Üye olan biri varsa bir zahmet baksın. ordaki Bonecrusher hesabı ne zaman açılmış, hiç mesaj atmış mı? Bir de adminlerden birisine özel mesaj atın, şifremi veya e-mail'i değiştirmeleri mümkünse değiştirelim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 arattım heryerde bonecrusher diye bi üye yok. ben mi hata yapıyorum yoksa. hatta al sana bone içeren nick'e sahip bütün üyelerin dökümü. [spo] [E-mail bone] bone Er 2 21 Temmuz 2005; Afyon [Kullanıcıyı kontak listesine ekle] [E-mail Bone Thugz] Bone Thugz Er 0 10 Temmuz 2006; [Kullanıcıyı kontak listesine ekle] [E-mail Bone[Olympos]] Bone[Olympos] Yüzbaşı 631 9 Ağustos 2006; Ankara [Kullanıcıyı kontak listesine ekle] [E-mail bone_clinkz] bone_clinkz Onbaşı 23 18 Ekim 2006; [Kullanıcıyı kontak listesine ekle] [E-mail bonecollector87] bonecollector87 Er 0 19 Eylül 2006; Kocaeli [Kullanıcıyı kontak listesine ekle] [E-mail bonefire] bonefire Er 0 24 Kasım 2005; [Kullanıcıyı kontak listesine ekle] [E-mail Bonehead] Bonehead Er 2 3 Temmuz 2006; [Kullanıcıyı kontak listesine ekle] [E-mail Boneknitter] Boneknitter Çavuş 58 13 Ekim 2005; [Kullanıcıyı kontak listesine ekle] [E-mail BonePART] BonePART Onbaşı 20 7 Haziran 2005; [Kullanıcıyı kontak listesine ekle] [E-mail Boner] Boner Er 7 25 Şubat 2003; [Kullanıcıyı kontak listesine ekle] [E-mail boner99] boner99 Er 2 3 Aralık 2005; [Kullanıcıyı kontak listesine ekle] [E-mail bones64] bones64 Er 0 1 Ağustos 2005; [Kullanıcıyı kontak listesine ekle] [E-mail bonesetter] bonesetter Er 0 11 Ocak 2007; İzmir [Kullanıcıyı kontak listesine ekle] [E-mail BonesteeL] BonesteeL Er 2 21 Kasım 2005; [Kullanıcıyı kontak listesine ekle] [E-mail bonetty] bonetty Er 3 25 Aralık 2006; İstanbul [Kullanıcıyı kontak listesine ekle] [E-mail boneze] boneze[/spo] [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 11:35 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 böyle bir hesap çıkmıyor aramada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 hmm sanırım üyelik aktive edilmediği için gözükmüyor. adminlere sorsanıza aktive etsinler veya e-mail'imi değiştirerek tekrar aktive e-mail'i yollasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 abi alsana yeni account fln ben ne anlarım adminden, aktivasyondan. zaten öle kırk yılda bir giriodum 4 postum mu ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 http://forum.donanimhaber.com/register.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 mayhemciğim akıl verip register ol demişsin de, ben zaten register olmuştum. Bonecrusher nickiyle tekrar register olmaya kalkınca "bu nickle daha önce kayıt yaptırılmış" diyor. ben de diyorum ki, adminlere söyleseniz şu accountu düzeltseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 "bonec" şeklinde üye ol, nasıl fikir? =) ben yazayım bi, belki ilgilenen çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 admine mesaj atın işte yapar o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 niye yeni bi üyelik almadığını çok merak ediyorum, o kadar zor olmasa gerek :) istersen alayım sana bi hesap asfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 lol Bonecrusher kullanmak istiyorum işte, bu kadar mı zor? admine mesaj atıcaksınız, olucak biticek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 kendin niye msj atmıyosun arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 adminin niki de belli değil ki. olsa atayım ben bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 insanları uğraştırmasana arkadaş kendi acantını kendin al. senin yerine kim mesaj atıcak hı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 said: adminin niki de belli değil ki. olsa atayım ben bi tane admin yok mu lan forumda. olmassa moderatöre söyle, o biliyordur admini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 laf etmeyin lan bonecime, ben kölesiyim onun var mı?! dsfgh o değil de cevap veren yok bonec bap, 2 ayrı moderatöre atmıştım ama malum büyük forum.. sen yol yakınken amacından vazgeç, yeni nickle kayıt ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Admin Gun (gün) ne işiniz var huleyn o şeriatçı forumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Forum ile ilgili sorunlarim için ne yapmam gerek ? Bize [email protected] adresinden her zaman ulasabilir ve gerek hesap durumunuz ile ilgili bilgi, gerek yasadiginiz problemleri bildirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 said: Admin Gun (gün) ne işiniz var huleyn o şeriatçı forumda? anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Gün forum admini şeriatcı demek istediğim bildiğin fethullahcıların forumu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 100binlerce üyesi var forumun, bir admini/sahibi şeriatcı hede hodo diye türkiye'nin en büyük hardware sitesine girmesin mi insanlar? gerçi ben sadece donanım haberleri ve alım/satım için geziniyorum arada, genel olarak nasıl bilmem ama bu bölümler gayet düzgün sayılır. [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 21:52 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Ben cumhuriyet mitingi ile ilgili tüm topiclerin silindiğine islam üstüne açılan tüm tartışma topiclerinin silindiğine şait oldumda ondan yani banane yani bende giriyorum tabii ki 4 yıldırda üyeyim severek giriyorum ama öyleler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar