Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 girdim ben fena degil gibi an icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 nasıl girdiğinizi de paylaşsanız keşke, 3 mesaj yukarda yarım istemişiz takan yok ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 beta accountu aldik gamespottan, aldigimiz anahtari girdik funcom accountumuza, 11 gb download ettik, sonra bir cok kez patchlendi oyun 19 da acildi ve girdik :D su an giremiyorum sanirim server patladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 http://uk.gamespot.com/event/codes/secret-world-pc/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 bakıyorum teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 oynayan birini izleyebilsem yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Kanuni said: aksama girerim zaten path of exile yarin sabaha aciliyormus. secret world boyle super cikiyormus got oluyormusum. keske got olsam. got et beni secret world. lutfen. got oldum denebilir nedense cok sevdim. settings falan harika ui enfes grafik super, muzik ses yerli yerinde tek sikintisi animasyonlarda var. ama settings cok hosuma gitti. alirim ki ben bunu hatta buyuk konusayim ama guildwars 2 den daha cok hoslastim settings dolayisi ile. fantasyde o super ama baydigim icin sunun settingsi cooook hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 geliyorum yorumlar iyi süper kanuni said: secret world boyle super cikiyormus got oluyormusum. keske got olsam. got et beni secret world. bi kaç dane daha böyle istek bekliyorum kanuni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 ciddi iyi oyun an icin. herhalde 3 way pvp side var. her silaha gore skill sistemide var.. gw2 + grand theft auto + zombiler + lovecraft olmus gibi. savasmada sorun var ama alisiriz herhalde. biraz fazla karambol ya da etraf cok kalabalik beta oldugu icin kapanin elinde kaliyor moblar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 henüz konuşmak için çok erken sonuçta beta ama funcom bu sefer yapmış gibi.müzikler çok hoşuma gitti.story sürükleyici.ilk girişte bi zombi invasionu vardı resmen bez getir oldu:)sesler ortam falan şimdilik çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Saeros said: nasıl girdiğinizi de paylaşsanız keşke, 3 mesaj yukarda yarım istemişiz takan yok ahah. http://uk.gamespot.com/event/codes/secret-world-pc/ Burdan beta key almadıysan al (hala veriyorlarsa) Aldıysan, Key Registration kısmına key'i girdikten sonra işlemi tamamla. 1-2 teaser koymuşlar onun altında sözleşme şartlarını falan koymuşlar. Sözleşme şartlarını kabul ettikten sonra account upgrade edilmiş oluyor ve download linki çıkıyor. Ben ilk key'i girmiştim ama upgrade etmemişim account'u. Sanırım sende de o yüzden çıkmadı link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 kpatım bi tane. hala veriolar beta key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 ehhh mmorpg sever arkadaşlar demişler. ortamı güzel olmuş. atmosfer ses güzel. Fakat daha çok incelemek oynamak gerekli şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Dl ediyorum ben şu an patch'leri. Server falan nedir, kimler nerede ? Hangi side, nickler ne. Yazıverin, beraber takılalım. sdfs Dragon olcam ben. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 tek faction var, sadece templar olabiliyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 adventure da var oyunda. questler cok hosuma gitti simdiye kadar. tamam kesmeli killi tuylu var ama bulmacali vs nesnelerde var ornegin bir code bulmaniz gerekiyor bir yerlerden. oda bir yerde yaziyor falan filan. catida bir seyler var onun icin birkac yerden hoplama ziplama gerekiyor. simdi solo instancedayim bubi tuzaklarini bir sekilde temizlemem gerekiyor ama bulamadim falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 kfg said: tek faction var, sadece templar olabiliyosun... Beta diye öyle sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 evet cikiginda 3 faction var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 nickim John "Oski" Marston Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 abi training area'dan elimde dandirik bi shield la çıktım. shotgun'dan sonra onu denemiştim. şimdi bu mu olcak benim main silahım. oyunu bırakıcam şu dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 abi cıkarken soruyo ya ozellikle son kararın mı diye eueuh... oyunun setting'i benim de cok hosuma gitti, katana alcaktım direk de animasyonları cok dandik, dual pistols guzel ama =)... edit: shield mı var bi de yaw ? focus olmasın o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 mmorpg'de ekranda çıkan yazıları okumak nedir abi? yes'e bastım geçtim. focus evet, shield'a benzer diye dedim shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 tekrar gir iceri istedigin silahi sec. eline yapismiyor yani istedigin zaman degistiriyorsun ama skill pointleri vermen gerekiyor bir seylere. tabii sana kalmis ister hammer git full ister hammer katana skill point paylastir silah degistir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 group instance felan varmı öyle zorlayan bişiler? varsa bulun karakterin adı jessica "kanuni" alba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 içeri girip tekrar pistol seçip çıktım ahah. shotgun haram bana heralde. neyse skilleri shotgun'a verdim. bi yerden alırım şimdi shotgun kingsmouth'ta. 45 dk m var path of exile açılana kadr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar