Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Secret World (post apocalyptic mmorpg)

Sylian

Öne çıkan mesajlar

Kanuni said:

aksama girerim zaten path of exile yarin sabaha aciliyormus.

secret world boyle super cikiyormus got oluyormusum. keske got olsam. got et beni secret world.

lutfen.

got oldum denebilir nedense cok sevdim. settings falan harika ui enfes grafik super, muzik ses yerli yerinde tek sikintisi animasyonlarda var.

ama settings cok hosuma gitti. alirim ki ben bunu hatta buyuk konusayim ama guildwars 2 den daha cok hoslastim settings dolayisi ile. fantasyde o super ama baydigim icin sunun settingsi cooook hosuma gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

nasıl girdiğinizi de paylaşsanız keşke, 3 mesaj yukarda yarım istemişiz takan yok ahah.

http://uk.gamespot.com/event/codes/secret-world-pc/

Burdan beta key almadıysan al (hala veriyorlarsa)
Aldıysan, Key Registration kısmına key'i girdikten sonra işlemi tamamla. 1-2 teaser koymuşlar onun altında sözleşme şartlarını falan koymuşlar. Sözleşme şartlarını kabul ettikten sonra account upgrade edilmiş oluyor ve download linki çıkıyor.

Ben ilk key'i girmiştim ama upgrade etmemişim account'u. Sanırım sende de o yüzden çıkmadı link.
Sosyal ağlarda paylaş

adventure da var oyunda. questler cok hosuma gitti simdiye kadar. tamam kesmeli killi tuylu var ama bulmacali vs nesnelerde var ornegin bir code bulmaniz gerekiyor bir yerlerden.

oda bir yerde yaziyor falan filan. catida bir seyler var onun icin birkac yerden hoplama ziplama gerekiyor.

simdi solo instancedayim bubi tuzaklarini bir sekilde temizlemem gerekiyor ama bulamadim falan filan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...