Sylian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Daha age of conan'ın oyun içi görüntüleri yokken bunun vardı. 4-5 ay içinde çıkmasını umut ediyorum ama pek zannetmiyorum öyle olsa betaya başlarlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Sylian said: Daha age of conan'ın oyun içi görüntüleri yokken bunun vardı. 4-5 ay içinde çıkmasını umut ediyorum ama pek zannetmiyorum öyle olsa betaya başlarlardı. nerde var oyun içi görüntüler? ben görmedim,link pls :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Sylian said: Edit 2: In-game screenshot: [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 eregorn2 said: Sylian said: Edit 2: In-game screenshot: [spo] [/spo] hmm tırt gibi grafikler biraz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 istanbul kıyamet vaktini hatırlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 bence river raid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 içeriği güzel olursa yemişim grafikleri de . sanki pek bir post apo bir ortam yok gibi hehe. ya lovecraft'a tasfir eksikliği var. adamın anlattıklarından bir şey çikartamiyorsun kolay kolay. çıkarttığın zaman da kalp krizi falan geçiryomuşsun bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 http://www.gametrailers.com/player/47571.html?type=flv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 tek başına yaşayan, fazla güzel olmayan ama sempatik ve güçlü genç kız... tam funcom luk :3 en azından benim aklıma longest journey i filan getirdi, aksiyon başlayana kadar. ben umutluyum bu oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 sabonis said: conan'ın videolarını izledik izledik nooldu :( evet çok hoş bir teaser yapmışlar ve çok değişik bir konuyla geliyorlar. kesinlikle radarımda yer alacak. inşallah da güzel olur. sitede de bi tane geri sayım var, ağustos civarı bitecek galiba. muhtemelen oyun çıkar heralde. beta için 4-5 ay önceden timer koyacaklarını sanmıyorum. 1 haneyi görmemişim. 135 gün değil, 1350 gün mü ne var timer'da. 21.12.2012 tarihine denk geliyor. maya takviminin son günü buymuş. dünyanın sonu olduğuna inananlar falan var. ilginç bir tarih. ama 3 sene sonraya çıkış tarihi de vermiş olduklarını sanmıyorum. hele 2002'den beri çalışıyorlarsa yani... abes olur çıkış tarihi ise bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Level yok, class yok. Üzerine artık action adventure da deniyor. Patlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 aman level ile class olmasın zaten iyi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 arcane said: Level yok, class yok. Üzerine artık action adventure da deniyor. Patlar :P haha,çok geciktirmeden "secret world patladı mı" topiclerini açmak lazım o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bence patladı. 2002de duyuruldu ve hala bişi yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 fenris said: tek başına yaşayan, fazla güzel olmayan ama sempatik ve güçlü genç kız... tam funcom luk :3 en azından benim aklıma longest journey i filan getirdi, aksiyon başlayana kadar. aynı şekilde.. gerçi ben herhangi mmo oyundan umutlu olmadığım için (çok alakam yok ondan umut besleyecek dataya sahip değilim muharrem) funcom'a buradan sesleniyorum.. bırak mmo'yu falan arkadaşım! normal oyuna gel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ya dreamfall çok çok sakat yerde bitti zaten abi. bir ara dönüp yapsalar süper olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 The Secret World patladımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 http://www.harikasozler.net/data/media/1094/www.harikasozler.net_-_Patlama_3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yeni trailer (2. bildigim kadari ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 preview Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 beta test testi http://www.darkdaysarecoming.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Ben yaptım. Çıksa oynayacağımdan değil, meraktan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 yalnız çok ilginç lan konusu monusu garip yani böle bii mmorpg nasıl yapıcaklar ki? sistmei herhangi bişeyi açıklandı mı yani çok single playermış derin konusu hikayesi varmış gibi gözüküo. sonra oyuna girip böle şehirde evet ilk questiniz 10 tane kargalı adam kesip bana getir. demesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 gameplayla ilgili bilinen nerdeyse tek şey level ya da class olmayacağı. said: Be Who You Want To Be: There are no classes or levels. Experience the freedom of complete character customization at every stage: flexible character creation, unrestricted and almost limitless combinations of clothing and accessories, and skills directly shaped by your actions during play. Experience a reactive, fast-paced combat system that allows you to defeat enemies using anything from martial arts to black magic, from legendary armaments to modern firearms. ben umutluyum AO daki gibi bir atmosfer yakalarlarsa oynanır her şekilde. konsept çok müsait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 evet fakat böle konuyu ve oyucnuları bağlıcak çok güzel şeyler yapmaları lazım böle factoin olması aslıdna ii biraz. Sandbox olucak anladıım kadarıyla bu laflardan bunu çıkardım. güzele olacağa benzio valla beklenmedik taş baş yarar modudna çok ii bişey çıkabilir çünkü hep çok umutla beklediimiz güzel olacak dediimiz şeyler failla sonuçlandı =) tam tersi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar