sunsh1ne Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 2 adet beta key var bende de, isteyen varsa öm atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 %90 f2p olacak. Boşuna para vermeyin şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 F2P olması için en az 1 sene geçmesi lazım, 1 sene sonra F2P olan oyunu zaten oynamıyorsunuz. F2P olacak denilen oyunlarda hala çatır çutur P2P oynanıyor. Neyin ne olacağı belli olmaz. Kısmen Crafting, PVP ve su an aklıma gelmeyen bir sürü özelliği kapalı durumda idi. Son beta da belli olacak herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 çünlüleri seçebiliyozmu açıldımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Bütün Factionlar açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 key bulamadım ya bitmiş hepisi varsa elinde fazla plx gif me:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Ben de pre order ettim boşluktan. Ekstra beta keyi geldi ilk gören kullansın :) 57U77QWEWRHL9UX7DK6F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sponc Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Beta key isteyen varsa YFCELYLMFP24FLVX74UZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 beta nasıldi arkadaşlar girebilenler anlatsın lütfen bilmemne error codu deli etti beni hiç uğraşmadım bıraktım öölece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Su son betaya kadar oyuna hayrandım ( skill sistemi, questleri, ortam vs ) ama PVP'sini görüp bir kaç saat takıldıktan sonra kapattım. Bana göre değilmiş.. Ben arena ( BG ) PVP'si sevmiyorum. Bu oyunda ise pvp 3 tane arena da geçiyor. Her faction'ın kendine has bir uniforması var. PVP'ye girenler direk o Uniforma ile takılıyorsunuz. Tek fark kullandığınız silah. Bir an kendimi Stormtrooper gibi hissetmedim değildi yani. Bana hitap eden birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 preorder veren varmı oynamam diyodum ama d3 tende bayınca bi bakayım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Asgard said: preorder veren varmı oynamam diyodum ama d3 tende bayınca bi bakayım diyorum Ben 35$'a yapmıştım pre-orderı. Bi şans vermeye değer :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Bu oyun başladımı, oynayan var mı, yorum var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 3 temmuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 valla açık konuşmam gerekirse insanı cezbedici yönleri olan bi mmo.puzzle şeklindeki questler(bir kısmı),ability/skill dağıtımı,level kasma zıkkımının olmaması,hikayesi,ortam,ışık oyunları müzik vs çok iyi ama adını koyamadığım bi "tam olmamışlık" duygusu hakim oldu bende.ne bileyim yaw mage gibi büyü atıyorsun yanında bir helikopter falan...bi acaip..pop-mmo ...betasında da vardım erken başlangıçta da.. bende mi bi bıkkınlık tahammülsüzlük başladı yoksa hakikateten mi öyle bilmiyorum.yaw çok taze be hemen ipini çekmek olmaz/olmamalı vs...arada devam ederim...yaş 42...evlilik...iş güç sıkıntıları...sıcak hava...ağız tadıyla dolu dolu sövmeyi özledim... bu arada...mmo gümbürtüye gitmesin edit:temel soruya yanıt .oyun dün early access dedi.3 temmuzda sinemalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 bir quest anasinin ....... nasil kufur edesim var :) enfes anasinin karanfili!!! questte mors alfabesiyle ilgili bir ses aliyorsunuz bir yerden , ve diyorki bunu desifre et. peki oldu. nasil yapiyoruz bir program cekiyoruz gercek haytta sonra onu record ettiriyoruz ve oyuna gecip caliyoruz geri windowsa donuyoruz, oradan kayit ettigimiz sesin dalga boylarindan uzun kisalari bulup gene googledan bir decipher buluyoruz mors alfabesi ile ilgili oradan bakip cozuyoruz ve oyuna gidip ne bok yiyorsak devam ediyoruz. oyunda bir alanin coordinatlarini veriyor o mors alfabesi onuda ana haritadan buluyorsunuz ve oraya run forest run. varsa boyle questlerle ugrasmak isteyen beri gelsin. ha kulaginiz varsa ve anliyorsaniz zaten sorun yok ama kim mors alfabesini bilir ? yaaaa anasinin.... Grim serverinde 5 kisiyiz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 yok artık lebram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 eee lebron bu ne!!! bak simdi su an su questteyim lebronun karanfili diyor ki laptopun sifresi karimin adi peki, questin birinci bolumunde diyorki ilerde plajda bazi vucutlar var, iyi oldu, gidiyoruz iki ceset inceliyoruz iki kimlik biri kadin biri erkek ama soyadlari farkli, ama ne olursa olsun hatunun ismini soyadini numarasini vs yaziyoruz laptopa acilmiyor dogal olarak. e nedir lan bu derken trink aklimiza geliyor bi google edelim nedir diye. sirketin ismi adamin ismi derken pezemenk funcom oyundaki sirket icin bir site acmis. o sitede bu herifin bir soyleminde karisinin adi geciyor. hoppaaaa muhahaha yazdik ismi girdik laptopa. ahaha enfes. yani mmorpg olmasa dahi sirf adventure ozellikleri icin oynanir. abarti kasmis adamlar. daha baslangic questleri bunlar birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 questler cok iyi.Bildiğin kafa patlatıyosun.Beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Endless night tier 7'de gizli tüneller nerede? takıldım kaldım yaw-birde serverleri bakıma aldılar :( bu arada o mors alfebesi olayında iphone nu olanlar Morse-İt programını yükleyip programı çalıştırdıktan sonra animasyonu çalıştırsınlar direk kordinat veriyor,uğraşmak istemeyenler için kordinatlar... kordinatlar 712-536 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 ying yang/skull/phoenix/piramid en son ortasında göz olan üçgen sembollerini sırayla ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Zeminlere tikla birisi kiriliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 arkadaslar sayesinde basladım oyuna, icerdigi bircok yenilik sayesinde ilk intibam oldukca iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 tank healer kasın gençler dancın yaparız asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar