Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaprak dökümü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arattım ama bulamadım :S yok bu patide hiç yaprak dökümünü izleyen yaa...

Ben izlemiodum ama son 2 haftadır hastası oldum çok ekşın bi dizi :D her bölümde ayrı atraksiyon oluo...Şiddetle tavsiye ederim :)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Gerçekten Süper Baba'dan bu yana izlediğin en içten dizi neredeyse. Konusu, oyuncuları, olayların akışı ince ince işlenmiş bir oyanın parçaları gibi. Hele Fikret karakterini canlandıran Bennu Yıldırımlar beni benden alıyor. Allah'ım o ne duru bakışlar, o ne içten gözyaşı gökmeler öyle. Tek başına götürüyor diziyi.
Mesaj tarihi:
Ali Rıza bey in olayı öğrendiği sahne ve özellikle şevketin havalimanında ama o benim kardeşim ya diye haykırışı çok etkiledi beni
Mesaj tarihi:
son zamanlardaki en anlamli konusu en dolu turk dizilerinden birtanesi. kadro olarak gercekten cok iyi bir kadroya sahip. suan sezon sonu finali gosteriliyor cok guzel bolum hazirlamislar....
Mesaj tarihi:
Roman olarak çok sağlamdırda diziyi izlerken dinmeyen göz yaşı bayıyor adamı.Fakat kadro olarak çok sağlam insanlar seçilmiş ve gerçekten güzel oynuyorlar rollerini ama beni sürekli göz yaşı gerçekten bayıyor...
Mesaj tarihi:
Valla bizim aileyide bir araya toplayan tek dizi,özellikle şevketin ama o benim kardeşim ya sahnesi falan,birde bana hayatımızda hep bir ferhunde varmış gibi geliyor,kendime ibret olsun diye izliyorum
Mesaj tarihi:
şu adam ölsede kurtulsa, kanser ettiler adamı maaile. ne zaman dizinin reklamını izlesem adamda böle bi donuk bakışlar, uzaklara dalmalar, acı çekmeler yazık onada ya.
Mesaj tarihi:
fikret güzel rol yapıyorda biraz fazla güzel biraz az makyaj yapsalarmış bari yada güzel rol yapan ama güzel olmayan birini koysalarmış diğer oyuncular bence tam oturmuş çok güzelde oynuyorlar son 3 haftasını izledim gerçi
Mesaj tarihi:
fikretin evlenip gitmesi kotu oldu evden kactı ama kactıgı yerde evden pek farklı deil yani bır suru cocuk derdi var basında simdi yazık ya;(( Fikret guzel dıyosunuz ama bence ınsanın kaderi guzel olsun yoksa guzellık gelıp gecıyo;)
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Evet, yaz tatili arasından sonra hasta olduğum dizi tekrar devam ediyor. Yine ağlatacak (Fikret'in hali =/), yine sinir edecek (2 kız kardeş), yine öeh pes kardeşim dedirtecek (Ferhunde). Az önce tanıtımını gördüm de Fikret'i çok zor günler bekliyor, ah cenım benim ya =/
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...