Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Arattım ama bulamadım :S yok bu patide hiç yaprak dökümünü izleyen yaa... Ben izlemiodum ama son 2 haftadır hastası oldum çok ekşın bi dizi :D her bölümde ayrı atraksiyon oluo...Şiddetle tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Gerçekten Süper Baba'dan bu yana izlediğin en içten dizi neredeyse. Konusu, oyuncuları, olayların akışı ince ince işlenmiş bir oyanın parçaları gibi. Hele Fikret karakterini canlandıran Bennu Yıldırımlar beni benden alıyor. Allah'ım o ne duru bakışlar, o ne içten gözyaşı gökmeler öyle. Tek başına götürüyor diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Ali Rıza bey in olayı öğrendiği sahne ve özellikle şevketin havalimanında ama o benim kardeşim ya diye haykırışı çok etkiledi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Ne biçim bölümdür bu yahu, her sahnesinde benim içim sıkılıyor. Off efkar bastı yine :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ya ben bile izliyorum da adamı sıkıo necla ne güzel kızdır öyle ya.ama gerçek ismi fahriye ordan kaybedio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 izliyordum ben ama her bölümde ağlayınca hepsi vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 son zamanlardaki en anlamli konusu en dolu turk dizilerinden birtanesi. kadro olarak gercekten cok iyi bir kadroya sahip. suan sezon sonu finali gosteriliyor cok guzel bolum hazirlamislar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Evde peçeteler bitti... Off Allah'ın ne biçim veda sahnesi, yemin ediyorum giden Fikret değil sanki benim. Ağlamaktan göslerim morardı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 hikaye muhteşem. reşat nuri güntekin ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 bgn ki bölümde annemle beraber oturduk doya doya ağladk. Babamı özledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Roman olarak çok sağlamdırda diziyi izlerken dinmeyen göz yaşı bayıyor adamı.Fakat kadro olarak çok sağlam insanlar seçilmiş ve gerçekten güzel oynuyorlar rollerini ama beni sürekli göz yaşı gerçekten bayıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Hehe guzel ve duygusal ama bazı arkadaşlar fazla empati yapmışlar sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 necla gerçekten efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Süper bi dizi gerçekten. Hatta izlemeye değer bulduğum tek dizi şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 annem ağladı çok sinirlendim ona.elin ezik dizisine ağladı kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Valla bizim aileyide bir araya toplayan tek dizi,özellikle şevketin ama o benim kardeşim ya sahnesi falan,birde bana hayatımızda hep bir ferhunde varmış gibi geliyor,kendime ibret olsun diye izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 şu adam ölsede kurtulsa, kanser ettiler adamı maaile. ne zaman dizinin reklamını izlesem adamda böle bi donuk bakışlar, uzaklara dalmalar, acı çekmeler yazık onada ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Hangi adamdan bahsediyorsun onurf? Benim bildiğim dalıp giden, acı çeken Fikret'ten başkası değil, o da bayan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 fikret güzel rol yapıyorda biraz fazla güzel biraz az makyaj yapsalarmış bari yada güzel rol yapan ama güzel olmayan birini koysalarmış diğer oyuncular bence tam oturmuş çok güzelde oynuyorlar son 3 haftasını izledim gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Bence Fikret üç kız evlat arasında en güzeli eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YinYang Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 fikretin evlenip gitmesi kotu oldu evden kactı ama kactıgı yerde evden pek farklı deil yani bır suru cocuk derdi var basında simdi yazık ya;(( Fikret guzel dıyosunuz ama bence ınsanın kaderi guzel olsun yoksa guzellık gelıp gecıyo;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 süper lan bu dizi, hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Evet, yaz tatili arasından sonra hasta olduğum dizi tekrar devam ediyor. Yine ağlatacak (Fikret'in hali =/), yine sinir edecek (2 kız kardeş), yine öeh pes kardeşim dedirtecek (Ferhunde). Az önce tanıtımını gördüm de Fikret'i çok zor günler bekliyor, ah cenım benim ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 tekrar basladi umarim 2. sezonuda guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 1-2 Aydır sardı izliyorum paso. Yarın da var. Hoba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar