Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nefes darlığım var

_TaYFo_

Öne çıkan mesajlar

iyi de forumdan ilaç tavsiyesi mi alınır?
yani cidden, olmaz ki ya =/ .

bi kere psikolojiktir o.
hani vardır ya "ayhhh daral geldieaaa, kal geldieaa" olayı, o işte. gibi.
git dolaş, gez, deniz kıyısında otur, derin derin nefes al filan, iyi gelir. deniz yoksa ormana git, börtü böcekle kaynaş.

hem o kız için deymez hafız.
sana kız mı yok be!
tiheyt ulanaslanım bee.
şimdi hoşçakal.
Sosyal ağlarda paylaş

sipporrr

var mı yakında sahil mahil ? Koştur allah koştur sabah sabah seda sayan.

Kas falanda yap istersen ama koşu yap kesinlikle takıyorsun kulaklıkları açıosun klip tadında koşabileceğin şarkıları yorulana kadar koşuyosun.Sonra geliyorsun güzel bir kahvaltı

ne darlık kalır ne de başka bişey.

olmadı arada bi kavga et döv birilerini iyi gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

Nefes darlılığında stres faktördür denilemez,hayatımızın çoğu döneminde stres altında oluruz ama nefes darlığı çekmeyiz.

Bir anda başlayan nefes darlıklarının oluşma nedeni vücudun ani bir şekilde yediğiniz/içtiğiniz birşeye karşı gıcık olmasından kaynaklanmakta..

Benim vücudum çörek otlu bisküviye gıcık kapıyordu mesela.Patiyede daha önce bu tarz bir konu açıldığında aynı tarz yorum yaptığımda o kişide nescafeyi kestiğimde düzeldim demişti.

Tavsiyem günlük düzenli yediğiniz/içtiğiniz yiyecekleri tek tek kesin sorunun hangisinde olduğunu bulun,onu kullanmayın.
Yok eğer ben bunu bulmakla kasamam diyorsanız ki o kadar gözde büyütülücek bir işlem değil,yinede doktora giderseniz ufak bir testle vücudunuzun neye tepki verdiğini hemen öğrenebilirsiniz.

Geçmiş olsun..
Sosyal ağlarda paylaş

1 kutu sadece 1 kutu bira içerek otur romantik böle hafif acıklı bi film izle(babam ve oğlum hesabı olmasın ama tipik amerikan klasiklerinden olsun böle eternal sunshine of the spotless mind gibi filan)sora git otur ağla.ağlarken kendini kasmada ağlamaya bahane bul bi şekilde yani artık sevdiğin kızı düşün filan ayrıysanız niye birlikte değiliz filan olaylarını düşün.mükemmel bi rahatlama geliyo içine sonra =)

bunun ilaçla olucak bişeyi yok ilaç kendinde =)

[ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 23:32 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

abi öle bi olay değil ya =( ben anlıyorum onu.psikolojik o böle fiziksel bi hastalık değil.nasıl diyim kendini hep tedirgin hissediyosun böle için rahat edemiyo bi türlü hesabı bişey.bazen bişeylere konsantre olunca unutuyosun o acıyı stresi ama yatağa yatınca gece aklına direk o geliyo ve uyuyup kalkınca hiç dinlenmemiş hissediyosun kendini o stresle falan filan =) aynısını yaşadım gibi bişey yani onu yanlış anlamadıysam

[ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 23:43 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

gözyaşı dökmek ayrı ağlamak ayrı.oturup içini çeke çeke hüngür hüngür ağlican abi 3 yaşındaki bebeler gibi xD.bende öyle geçti anlıyorum seni ya.içinde hep bi tedirginlik oluyo böyle.sanki kaderini belirlicek bişey açıklanıcak ve o şeyide kaderini olumsuz yönde etkileyecek şekilde bekliyomuşun gibi bi tedirginlik.paranoyaklıkta olduğu gibi bi tedirginlik =)
hep demişimdir =P bi kutu bira,otur ağla fasd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...