_TaYFo_ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Arkadaşlar Özellikle bugünlerde hem aşk acısı hem de Öss muhabbeti yüzünden iyice stres altındayım ve nefes darlığı yaşıyorum.Huzursuzum.Ne yapmamı önerirsiniz ve varsa ilaç tavsiyeniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 iyi de forumdan ilaç tavsiyesi mi alınır? yani cidden, olmaz ki ya =/ . bi kere psikolojiktir o. hani vardır ya "ayhhh daral geldieaaa, kal geldieaa" olayı, o işte. gibi. git dolaş, gez, deniz kıyısında otur, derin derin nefes al filan, iyi gelir. deniz yoksa ormana git, börtü böcekle kaynaş. hem o kız için deymez hafız. sana kız mı yok be! tiheyt ulanaslanım bee. şimdi hoşçakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 sipporrr var mı yakında sahil mahil ? Koştur allah koştur sabah sabah seda sayan. Kas falanda yap istersen ama koşu yap kesinlikle takıyorsun kulaklıkları açıosun klip tadında koşabileceğin şarkıları yorulana kadar koşuyosun.Sonra geliyorsun güzel bir kahvaltı ne darlık kalır ne de başka bişey. olmadı arada bi kavga et döv birilerini iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Sigara kullanıyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bende de var o sorun, sigara içen arkadaşlarım bile pöfür pöfür nefes alıyolar ama ben darth vader modunda geziyorum. bendeki stresten değil, ama sendeki stresten galiba. evet çık çayır çimen koş iyi gelir. kısacası temiz ve saf bi hava lazım sana cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 sigaram yok beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Nefes darlılığında stres faktördür denilemez,hayatımızın çoğu döneminde stres altında oluruz ama nefes darlığı çekmeyiz. Bir anda başlayan nefes darlıklarının oluşma nedeni vücudun ani bir şekilde yediğiniz/içtiğiniz birşeye karşı gıcık olmasından kaynaklanmakta.. Benim vücudum çörek otlu bisküviye gıcık kapıyordu mesela.Patiyede daha önce bu tarz bir konu açıldığında aynı tarz yorum yaptığımda o kişide nescafeyi kestiğimde düzeldim demişti. Tavsiyem günlük düzenli yediğiniz/içtiğiniz yiyecekleri tek tek kesin sorunun hangisinde olduğunu bulun,onu kullanmayın. Yok eğer ben bunu bulmakla kasamam diyorsanız ki o kadar gözde büyütülücek bir işlem değil,yinede doktora giderseniz ufak bir testle vücudunuzun neye tepki verdiğini hemen öğrenebilirsiniz. Geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Ayrıca stresini azaltman için "benexol"u öneririm,sadece vitamin.. B1,B6,B12 vitaminleri vücuda doğal olarak mutluluk hormonu salgılatır,stresiniz azalır. Benexol bu 3 vitaminin birleştirilmesiyle yapılmış ama isterseniz 3 vitamini ayrı ayrıda alabilirsiniz ki bunun dozu size fazla gelebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Ventolin al.Beta 2 adrenerjiktir.Bronkodilatatör yani bronşları gevşetir.ÇArpıntı falan yapabilir ama olsun çok güzel nefes alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 alkol al diyecem de öss falan varmış. yazık olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 edit. [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:27 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Bende de var @g@, astım hastasıyım ve sigara içiyorum yaşasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 1 kutu sadece 1 kutu bira içerek otur romantik böle hafif acıklı bi film izle(babam ve oğlum hesabı olmasın ama tipik amerikan klasiklerinden olsun böle eternal sunshine of the spotless mind gibi filan)sora git otur ağla.ağlarken kendini kasmada ağlamaya bahane bul bi şekilde yani artık sevdiğin kızı düşün filan ayrıysanız niye birlikte değiliz filan olaylarını düşün.mükemmel bi rahatlama geliyo içine sonra =) bunun ilaçla olucak bişeyi yok ilaç kendinde =) [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 23:32 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ne kadar dar bir ölçü verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ölçüsü olmaz bunun ağlicaksın 1 kutu bira içip başka çaresi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 said: ne kadar dar bir ölçü verebilir misin? şu kadar, belkide bu kadar? yeterlimi ? [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 23:37 tarihinde, Osso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bende de var o ..rahat olmaya çalış..çık parka yürü falan..kanın dolaşsın biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 abi öle bi olay değil ya =( ben anlıyorum onu.psikolojik o böle fiziksel bi hastalık değil.nasıl diyim kendini hep tedirgin hissediyosun böle için rahat edemiyo bi türlü hesabı bişey.bazen bişeylere konsantre olunca unutuyosun o acıyı stresi ama yatağa yatınca gece aklına direk o geliyo ve uyuyup kalkınca hiç dinlenmemiş hissediyosun kendini o stresle falan filan =) aynısını yaşadım gibi bişey yani onu yanlış anlamadıysam [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 23:43 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 alerji nefes darlığına bir sebeptir.Ki bahar da geldiğine göre (bu dönemde etkilenenlerin sayısı daha da artar) daha önce böyle bir şey yoksa alerji göz önünde bulundurulması gerekir.Bir testlerini falan yap ciddi bir şey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 benim alerjik astımım ergenliğe girmeden çok çok önce başlamıştı, ergenlikte başlayabilecek bi alerji olucağını sanmıyorum ama yine de "ayh nefes alamıyorum"dan öte, ciddi ciddi tıkanıp kalıyorsan, git bi görün doktora, neymiş öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Lorrotar beni çok iyi anlamışsın eyvallah Diğer tavsiyede bulunan arkadaşlara da teşekkürler Bakalım bir yolunu bulacağım artık tavsiyelerin de katkısıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 =) aynısını yaşadım ben çünkü.git güzelce ağla tek çaresi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Başka tavsiyen varmı? Gözyaşı dökmedim desem yalan olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 sana ilacını söylüyorum. hiçbir yan etkisi yok.. Ventolin Inhaler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 gözyaşı dökmek ayrı ağlamak ayrı.oturup içini çeke çeke hüngür hüngür ağlican abi 3 yaşındaki bebeler gibi xD.bende öyle geçti anlıyorum seni ya.içinde hep bi tedirginlik oluyo böyle.sanki kaderini belirlicek bişey açıklanıcak ve o şeyide kaderini olumsuz yönde etkileyecek şekilde bekliyomuşun gibi bi tedirginlik.paranoyaklıkta olduğu gibi bi tedirginlik =) hep demişimdir =P bi kutu bira,otur ağla fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar