Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri & Kurtlar Vadisi...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

iki sene sonrasını düşünemeyen bir adam değil Tayyip. O AKP yi kurmayı 1990 larda tasarlamış, belgeselde kendi si anlatıyordu. RP nin kapatılacağını, onun yerine FP kurulup onunda kapatılacağını nereden bilmişte AKP yi 10 sene önceden tasarlamış. Bu işler günlük hesaplarla yapılmaz. ABD de think tank firmaları 25-50 sene ilerisini planlıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

K.V. izlemedim hiç, bi kez denedim alışamadım beğenmedim bıraktım.

Ancak bildiğim kadarıyla her ne kadar oyunculuk konusunda son sıralarda olsa da senaryo konusunda ciddi şekilde uğraşılmış bir dizi KV, sadece senaristler değil eski askerler ve politikacılar var senaryo yazımı sırasında danışılan, önce araştırıp geleceği tahmin edip ona göre senaryoda değişiklik yapıyorlar. Yayınlandığı dönemde de gösterdiği olayların bir iki hafta sonra gerçekleşmesiydi biraz da insanları gazlayan diye düşünüyorum. O bakımdan mümkün olması.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bu dizi AKP nin borazanı zaten, demekki olayları bu noktaya getirmeyi baştan planlamışlar. Bütün mesele bu, yoksa bu kadar çapsız bir dizide bu kadar ileri görüşlü tahmin yapılamaz. AKP liler bunun böyle olacağını planlamışlar.

katılmamak elde degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilemem. Sadece fan boyların yaptıgının zıttını yapıyorum nası onlar körcesine bagnazcasına savunuyorsa bu diziyi bende aynı sekılde her turlu olumsuz fikre katılacagım dizi hakkında ne olursa olsun onemlı degıl.

öyle saçma şeymi olur diyebilirsiniz belki ama onlarda bundan farklı birşeyler yapmıyor işte...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...