Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Yıl 2005... Deli Hikmet bugünün gündemini ogünden tahmin ediyor. http://www.youtube.com/watch?v=B1Sn5fLcdTw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 the miracle deli hikmet oldukca ilginç bir tahmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Hükümetten bilgi alıyorlardır, Kurtlar Vadisi sevilen bir dizi, adamlar para vermiştir "biz bööle bişi istiyoruz, söyleyin de halk iyi bişi sansın KV'de ne görseler yaparlar" demiştir adamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 olay budur süper deli hikmet for president! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 işte bunları goren fanboylarda ulke gerceklerını k.vden ogrenıyoruz diye artislik yapıyolar sonra forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 yanniz guzel yorumladi araba direksiyon denklemiyle cumhur u halk secerse harbiden patinaj cekip dururuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Senarist güzel tespit etmiş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 black hızını alamıyosun galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 evet kesmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Bu dizi AKP nin borazanı zaten, demekki olayları bu noktaya getirmeyi baştan planlamışlar. Bütün mesele bu, yoksa bu kadar çapsız bir dizide bu kadar ileri görüşlü tahmin yapılamaz. AKP liler bunun böyle olacağını planlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 uhehehehe ombakkombak turgay şerenin bir lafı var bildinmi yok artık.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 iki sene sonrasını düşünemeyen bir adam değil Tayyip. O AKP yi kurmayı 1990 larda tasarlamış, belgeselde kendi si anlatıyordu. RP nin kapatılacağını, onun yerine FP kurulup onunda kapatılacağını nereden bilmişte AKP yi 10 sene önceden tasarlamış. Bu işler günlük hesaplarla yapılmaz. ABD de think tank firmaları 25-50 sene ilerisini planlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 K.V. izlemedim hiç, bi kez denedim alışamadım beğenmedim bıraktım. Ancak bildiğim kadarıyla her ne kadar oyunculuk konusunda son sıralarda olsa da senaryo konusunda ciddi şekilde uğraşılmış bir dizi KV, sadece senaristler değil eski askerler ve politikacılar var senaryo yazımı sırasında danışılan, önce araştırıp geleceği tahmin edip ona göre senaryoda değişiklik yapıyorlar. Yayınlandığı dönemde de gösterdiği olayların bir iki hafta sonra gerçekleşmesiydi biraz da insanları gazlayan diye düşünüyorum. O bakımdan mümkün olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 tabi canım, polat aslında tayyibin gençliğinin bir alegorisiymiş hatta XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 said: Bu dizi AKP nin borazanı zaten, demekki olayları bu noktaya getirmeyi baştan planlamışlar. Bütün mesele bu, yoksa bu kadar çapsız bir dizide bu kadar ileri görüşlü tahmin yapılamaz. AKP liler bunun böyle olacağını planlamışlar. katılmamak elde degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 denildigi gibi oyunculuk kotu ama senaryo olarak gercekten guzel bir dizi begenerek izliyoruz.. ve sasirdim acikcasi.. Simdi akp biliyordu diyorsunuzda akp milletin sececegini 3 ay once bilmiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Ya afedersiniz ama "yuh" diyorum AKP-KV bağlantısı kuranlara. Hangi komplo teorisi meraklısı bi zihniyet yaratabilir böyle bi iddiayı, şaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Bilemem. Sadece fan boyların yaptıgının zıttını yapıyorum nası onlar körcesine bagnazcasına savunuyorsa bu diziyi bende aynı sekılde her turlu olumsuz fikre katılacagım dizi hakkında ne olursa olsun onemlı degıl. öyle saçma şeymi olur diyebilirsiniz belki ama onlarda bundan farklı birşeyler yapmıyor işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 ha bide bu war [spo]http://www.youtube.com/watch?v=S5cyvFpGDvE&NR=1[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar