Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Lucas ın tüm adventurelarının olduğu bir dizi arşiv indirdim ama oyunları bir türlü çalıştıramıyorum =( normalde 550 kb ram istiyorlar acaba ram mi yetmiyor :P Var mıdır bunları çalıştırmanın bir yolu ?
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 lucas adventurelarını scummvm ile çalıştıracaksın, yani scumm ware olarak da geçer. Oyunlarının yapıldığı motor da zaten scumm motorudur, hatta bende vardı ama hiç oyun yapmadım. :) O programı bul oyna maniac mansion olsun monkey island olsun..
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 dosbox diye bir nane var. her birşeyi çalıştırıyon onunla.
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 dosbox kullanmadan yapılmaya çalışanı işkencenin diğer adıdır.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Oha dosbox esas işkence. Yok directory aç falan filan, scumm zaten adamların kendi olayı. Adam Lucas Arts adventureları demiş, onları da en rahat scummdan çalıştırırsın.
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 scummvm tam aradığım şey teşekkürler
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 dosbox'un nesi işkence yahu. dosbox'u kuruyorsun, açıyorsun, gerisi zaten dos ekranı. ha, dos ekranına işkence diyorsan, 10-15 sene önce kullanıyorduk biz o ekranı.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ben dos ekranını pek anlamam :D
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 dos ekranını anlamayan oyuncu değildir. (bak burda çok pis retrogamer havası atıyorum...) hey gidi günler hey, biz boşuna mı uğraştık o ekranla. nostaljidir bizim için. cd duke3d enter, duke3d enter. "come get some!" heheh ;P o kadar zor değil aslında ya dos ekranı. tamam şimdiki windows gui'nin kolaylığı yok ama, iki üç command ezberlediğin zaman zaten dos ekranında oyun çalıştırma zorluğu kalkıyor. :)
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Ben hala bazı işlemleri, özellikle dosya aramalarımı konsol (eski ya da bildiğiniz adı ile ms-dos komut istemi) üzerinden yapıyorum. Çok daha hızlı oluyor. İnanmayan denesin : )
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 vay be zamane gencligi dostan bihaber.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 >>>cd Monkey_island >>>dır >>>rthdfgnfjmjf dfjfykfykfgf dfhdfgjdfjdf dfhdjtjftjft sdgbdfhr Monkey.exe rturtjfgm mnky_İsland.bat >>>mnky_İsland.bat ( error verdi lan . ne gibi yazılar cıkıyordu error verdiğinde unuttum :P Bide monkey.exe yi deniyelim belki calısır ) >>>Monkey.exe Yihuuu Çalıstı
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 monkey.exe yazmana gerek yokki :) monkey yazsan yeter zaten..
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 masticore dediklerinden hiç bişi anlamadım. exe yerine neden bat çalıştırdın onu hiç anlamadım.
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 dosboxdir olay 2 sekilde calisiyo bide mukemmel bisi istersen xeyi alip dosboxa atiyosun o direk calistiriyo oynu yada direk dosboxi tiklayip mount komutuyla folderi mountluyosun c olarak sonra gelsin 'dir' gitsin 'cd' ler
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 dosbox yapımında emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum bu dopik altından efenim.
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 dosbox ın yanına d-fend i kurarsan çok rahat edersin.
Öne çıkan mesajlar