Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ehm double post [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 12:20 tarihinde, Jadelith tarafından güncellenmiştir ]
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ya anlamadığım şey niye 4. ırk yok. hani sc bw nin sonunda, sc2de 4. ırk olcaaaak diye bağıran bir mission vardı.
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Ya bırakın bu çok kötü yok işte grafikler yaramaz.Bu kadar insan grafik içinmi oynuyor sc 1'i warcraftı bırakın çamur atmayı ya.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 9 senedir hevesle beklediğimiz StarCraft 2 açıklandı nihayet. Grafiklere baktım da, başta garipsedim. Çok bıcır bıcır, rengarenk efekt dolu bir oyun gibi gözüküyor. Oysa ilk SC deki gibi daha karanlık bir atmosfer çok daha iyi olurdu bence bu oyun için. Umarım kısarlar efektleri, ya da biz mecbur brightness kısıp oynayacağız oyunu. Bunun dışında oldum olası 3d grafikli RTS'ler itici gelmiştir bana, ama buna alışırız. Tek istediğim kameranın döndür zoomla falan şeyli olmaması. İntrolar güzel gözüküyor, şimdilik grafiklerin bıcırlığı dışında tatmin edici düzeyde gibi. İlgiyle hevesle bekliyoruz oyunu bakalım. Ha bir de StarCraft gibi bir mükemmeliyet varken, hani "Bilgisayar oyunu nedir" sorusunun cevabı hala "Starcraft'tır" iken, Diablo isteyenleri hiç anlayamıyorum, hiç anlayamayacağım tahminen. [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 12:19 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bence grafikler olmasi gerektigi gibi, yani mukemmel. ve maziden kalma konfigurasyonlarda bile calisacagina adim gibi eminim.
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ben de pek begendigimi söyleyemem. grafiklerde farklılık yok zaten pek bu bir , ikincisi renk cümbüşü olmuş oyun. nerdee starcraftın o bunalım havası nerde bu ? wcye benzetmeye çalışmışlar sanırım. öyleyse gözümde biter
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 JACKED UP AND READY TO GO! (muydu ?)
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ben o bunalim havasini aldim vallaha, oyun ici videolara bi bak koydugum linkteki. grafik motoru super gozukuyor bence.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 said: Ha bir de StarCraft gibi bir mükemmeliyet varken, hani "Bilgisayar oyunu nedir" sorusunun cevabı hala "Starcraft'tır" iken, Diablo isteyenleri hiç anlayamıyorum, hiç anlayamayacağım tahminen. diablo tür yaratmış bir oyun, starcraft milyon tane birbirine benzeyen rts'den biri. değil bilgisayar oyunu nedir sorusuna, rts nedir sorusuna bile cevap olarak görmüyorum şahsen.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 3d yapcaz diye grfikleri çok karıştırmamışlr birbirine yine de.. Daha kötü olabilirdi Bilgisayar oyunu nedir? Planescape. Daha kopyası bile yapılamadı :D [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 12:26 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 diablo iyidir, ama sadece iyi :) starcraft'i ise kelimelere dokemeyecegim.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Grafiler gayet sc wc gibi değil, Biraz fazla oynaklık var gibi geldi banada ilk baktığımda am biraz gözüm alışınca dıke btiim grafiklere. yine düşük poligon sayısı muhteşem texture mapingle grafikler yapmış blizzard, en düşük configlerde ble oynıycaz demek bu oyunu cok guzel bi durum bence bu. 4. ırk meselesi doğruysa bile daha acıklanmaz diye düşünüyorum. Eğer okuduysanız Immortal ve stalkerların hikayesini sitede yazıyo. Dragoonların yapıldığı tapınak zerglere düşünce, va rolan dragoonları upg edip immortala ceviriyolar, Immortalların olayı o. Stalekrlarda ya bu zealotları yaralanınca ağır dragoonda koyuyolar bizde aynısını yapalım savaşamıycak haldeki dark templarları stalker'a koyalım diyolar. eminn dark templarlar hala duruyodur oyunda.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Sam valla Starcraftın yanında diablo zayıf kacan bi oyun bir cok yönüyle, Ama bu oldukca büyük bir ihtifattır bir oyuna yapılabilinicek.
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ya cüce söyle lütfen sc bu kadar renkli miydi abi. değildi bence. blizzardın beceremediği tek iş renk uyumu bence. şu [spo] [/spo] konsept artı yapan heriften biraz renk uyumu bilgisi alsalarmış bari. bence oyunun atmosferi böyle olmalı. sslerdeki gibi heleloy tarzı olmamalı edit: kırık link [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 12:33 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ]
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ss ler zaten cok cav cavlı anlarda cekilmiş, oyun daha ağır abı olur zaten normalde. bide hele durun ya daha cıkmadı oyun Cıksın bi hele bi cıksın
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Diablo mu SC mi tartışmasına girmeye gerek yok tabii, ancak Diablo1 desen haklısın, ama heralde Diablo2 (ki ayrıca orjinal aldığım ilk oyundur kendisi, 1.sinin hevesiyle) heralde bilgisayar oyunu dünyasında yaşadığım en büyük hayal kırıklığıydı. Bundan dolayı fazla önyargılı yaklaşıyor olabilirim D3'e. Ama StarCraft'ın o milyon strateji oyununun %99undan önce çıktığı ve hala oluşturduğu pek çok kriter (denge, atmosfer vs vs) 9 sene sonra bile başka bir oyun tarafından tekrarlanamadığı düşünülürse, Çıkışından neredeyse 10 sene sonra "basit bir strateji oyunu"nun turnuvalarda yer alması ve pek çok yeni oyundan daha fazla rağbet görmesi göz önüne alınırsa çok küçümsemişsin bence oyunu :)
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 rew uzatma bence yoksa Sam "starcraftın taso'su cıktı o yuzden oynanıyo o kadar iyi odluğundan değil" argumanıyla ezip bitirir bizi.
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ben de diablo 1 & 2 'yi yurtdisindan orjinal getirtmis biri olarak diablo 2'yi cok da begenmedim. hatta orjinal alip da bitirmedigim tek oyun galiba. arkadas benim yerime bitirmisti :D starcraft uzerine iyidir kotudur tartismasini ise garip buluyorum acikcasi.
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 3 boyutlu diye kötü olduğuna inanmıyorum bence sc havasını iyi korumuşlar yanlızca ss lerle karar vermeyin oyun içi videolar mükemmel diyebilirim ki rts lerde 3 boyuta en çok karşı olanlardan biriydim... ama artık yeni nesil böyle olacak değişime ayak uydurmak lazım. yanlız 4. ırk kesinlikle olmalıydı tek hayal kırıklığım bu oldu. expansionla gelirmi acaba? [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 12:43 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ]
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 yoo, o milyon strateji oyunu ondan yıllar önce çıkmıştı zaten. "starcraft'ta aha şu yenilik yapılmıştır" diyemezsiniz çünkü yoktur öyle birşey. "3 ırkın muhteşem dengesi" gibi oyun kutuları arkasına yazılan PR övgüleri dışında birşey diyebildiğini duymadım ölümüne hayranlarından şimdiye dek. :p kendim de beğenerek oynamışımdır ama overrated gavurun tabiriyle. elin korelisi yıllar sonra turnuvasını yapıyor diye vaooov gelmiş geçmiş en züperrr oyun diyemem, zira popülerlik tek başına yeterli bir kriter değildir. yıllar önce burada bayağı tartışmasını yapmıştık, bu başlığı bulandırmak istemiyorum o konuyla. :) ha ayrıca, grafikleri fazla cıvıl cıvıl bulanlar sc'nin gamma ayarını kontrol etsinler, cıvıl cıvıl renkli oyunların önde gideniydi o zamanlar ehe
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ben 3d diye kötü demedim abi. 3d olacak tabi. hatta yeni bir starcraft gerekiyordu netten oynamak , takım oyunları patlatmak , custom mapler yapmak için. hatta bakınca şöyle starcrafta hero sistemi gelirse (ki gelsin demiyorum. hatta gelmesin de diyebilirim ama hatırlarsanız ilk oyunda da hero diyebileceğimiz elemanlar vardı) sc dotası bile yaparlar :D
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 4. ırk varsa daha ilk gün açıklamazlar bence. bu arada şölede bi olay var. 45 cm a 7.7 kg ha bide 250$ :)
Öne çıkan mesajlar