Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 www.battle.net en alttaki ufak yuvarlak hologramımsi şeye tılatıyoruz ve.. WTF!!1111
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 hangi yuvarlak hologram yahu ben niye görmüyorum =)
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 IE le ac battle.net'i yuakrden continu to battle net de scIı cıkınca sorna en alta in orda holgoram var altın blizzard yazıyo tıngırdat ona sorna buraya gel WTF yaz
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bende göremedim bisey nedir yahu olay
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 [spo]infested kerriganın gif animi var böle bi harekt ediyo, ustunde duruncada info text olarak "help me jim raynor.. you are my only hope" yazıyo[/spo]
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 tekrar söliyimde firefoxda calışıyo operada oluyomu bilmiyorum internet explorer la bakın
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 blizzard vice president of game design pardo'nun açıklamaları: "I can give you the old Blizzard mantra of: 'It'll ship when it's ready,'" said Pardo, "but it's something that historically, we've learned to keep release dates really close to the vest. I think all game developers are extremely optimistic, and we used to give optimistic dates and we'd disappoint our fans when we didn't hit them. So now, I think we've just gotten more gun shy. The only thing I can give you concrete is it's not going to be this year. Some people were hoping, because of how advanced the game looks, that we'd have it out by Christmas, but that's definitely not happening." arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Bu sene çıkmayacağını herkes biliyor. Bu kadar sürede böyle bir oyunun reklamını yapamazsın, Blizzard'da bildiğimiz Blizzard ise açıkladıktan bu kadar kısa süre sonra oyunu çıkarmaz zaten. Ben size bilmediğiniz birşey söyleyemem, bildiğiniz birşey söyleyeyim ha ha dermiş gibi taşak geçmiş resmen lol. Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 2008 içinde işte korenin milli kurtuluş günü felan varsa o tarihte çıkar anca :) Bleda Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Ölümün ne bloodrayne in ne lara croft un elinden degil ya kerrigan ın yada protoss mothership in elinden olsun. ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Kore de nasil omustur acaba, tv ler programlari kesip breaking news diye duyurmustur herhalde. Belki arabalara binip tura cikmislardir, SC 2 cikacak diye. Daesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 hehe türkiyede o koremsi coşkuyla oynandıgını düşündüm bir an dedigin şey gözümde canlandı . takımı şampiyon olmuşcasına sokaklarda arabanın camından sarkıp blizzard bayragı sallaynlar meşale yakanlar, havaya ateş edenler [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 04:36 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bukadar sayfa boyunca koyuldumu bılmıyorumda yinede ekliyim, görmeyenler de görsün. gameplay video http://www.youtube.com/watch?v=Sog2k6s7xVQ&mode=related&search= 2 hafta sonra ... sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bliz'den sizan yeni hd video: http://s12.quicksharing.com/v/3755084/Sc2HD_sc2forums_org.wmv.html Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 I fear no enemy! I fear not death! For the Khala is my strength. Önceki 11 12 13 14 15 16 Sonraki 16.sayfa (Toplam 16 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1979231-blizzard-yeni-oyununu-mu-acyklayacak/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Blizzard yeni oyununu mu açıklayacak? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Bu sene çıkmayacağını herkes biliyor. Bu kadar sürede böyle bir oyunun reklamını yapamazsın, Blizzard'da bildiğimiz Blizzard ise açıkladıktan bu kadar kısa süre sonra oyunu çıkarmaz zaten. Ben size bilmediğiniz birşey söyleyemem, bildiğiniz birşey söyleyeyim ha ha dermiş gibi taşak geçmiş resmen lol.
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 2008 içinde işte korenin milli kurtuluş günü felan varsa o tarihte çıkar anca :)
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Ölümün ne bloodrayne in ne lara croft un elinden degil ya kerrigan ın yada protoss mothership in elinden olsun.
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Kore de nasil omustur acaba, tv ler programlari kesip breaking news diye duyurmustur herhalde. Belki arabalara binip tura cikmislardir, SC 2 cikacak diye.
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 hehe türkiyede o koremsi coşkuyla oynandıgını düşündüm bir an dedigin şey gözümde canlandı . takımı şampiyon olmuşcasına sokaklarda arabanın camından sarkıp blizzard bayragı sallaynlar meşale yakanlar, havaya ateş edenler [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 04:36 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bukadar sayfa boyunca koyuldumu bılmıyorumda yinede ekliyim, görmeyenler de görsün. gameplay video http://www.youtube.com/watch?v=Sog2k6s7xVQ&mode=related&search=
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bliz'den sizan yeni hd video: http://s12.quicksharing.com/v/3755084/Sc2HD_sc2forums_org.wmv.html
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 I fear no enemy! I fear not death! For the Khala is my strength.
Öne çıkan mesajlar