DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 level 70 te para kasmanın dier bir olayı,dailiy questler,exalted olduktan sora bile yapabiliyorsun nedir o zmana kafadan en az 100 gold,kolayca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 [email protected] bilgi almak isteyen arkadaşlar ekleyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piya_erdem Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 jewelcraft/mining'te de güzel para var. özellikle prospecting ile fel iron ve adamantite ore'dan çıkan gemler baya iyi para ediyor. full enchant (2xmongoose vs) yaptırmama ve epic mount almama rağmen hala 11k goldum var. şimdi öle sap sap geziyorum. şu oyunda para ne işe yarar anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 of bana ver biraz o parayı =) felaket çapulcu takılıorum epic mountum yok, ayrıca shadoweave seti yapmak için shadowcloth almam gerekior. Tailor ve Enchanterım enchantingim 300 o yüzden o işle para kazanmıyorum. Primal Fire farmlayarak para akzaniim dedim onlar da 20-25 golda gidio. saatte anca 3 tane çıkıo çok dert iş. Bana birisi kolay yoldan farmlayarak en rahat nerde ve nasıl para kazanılır sölerse sevinirim. Çok kısa sürede 1k golda yakın para yapmam gerek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 mailbox strip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Ahaahahahahah koptum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 @piya_erdem Para her kapıyı açar öyle deme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ben www.power-level.net ten 400 gold aldım 2 saate geldi paypal üzerinden alınabiliyor.reklam gibi olmasında çinlinin biri alakam yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 vermeyin para felan su cinli lavuklara. millet gold para ala ala daha oyunlar ciktigi gun adamlar botlari dizmeye basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Ne guzel ya adamlar benim gibi zamanı olmayanlar için çalışıyorlar para kazanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 O yüzden çinde iş gücü fiyatı düşük işçi çok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 druenler hepsi botla çalışmıyor ki. Benim solediklerim direkt kendileri lvlliyorlar. Zaten bot o kadar hızlı yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 şeye dikkat etin gold sipariş vericekseniz çince dil paketi vs. altında bişiler sokup itemlarına ve goldlarınıza el koyanlar oluo tabi durumu bildirince ip lere bakıolar tr tr tr derken china para dışında itemları veriolar ekonımi sarsılmasın die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Bu işi genele sole yapiolarmiş. Mesela sen AH'a su koyuyosun ama fiyati 1k gold oluyo. Adamlar girip onu aliolar ole veriolar sana parayı yani. Bir nevi kara para aklama :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Merhaba Arkadaşlar, Eski bir başlık ama benim gibi bir durum da kalmamanız için buraya yazmak istedim. Bir hafta önce, buradaki olumlu görüşlere istinaden www.thsale.com'u kullandım ve karakterimi level 62'den 70'e çıkarttırdım. Yaklaşık bir 5 gün sonra geçici ban yedim, blizzard'dan gelen mail'de "3rd party" program kullandığımı ve bu nedenle 72 saatlik ban cezası aldığımı, eğer bunu tekrar edecek olursam hesabımın süresiz kapatılacağını öğrendim. Konuyu, hemen bu firmaya e-mail ile bildirim, böyle bir bot kullanımı yapmayacağınızın garantisini verdiğini kendilerine hatırlattım ama geçen şu 2 günlük sürede bir cevap hala daha gelmedi. Eğer karakterinizi levellatmayı düşünüyorsanız, bu yaşadıklarımı da görerek ilgili firma ile görüşmenizi salık veririm. İyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Sevgili dünür, Sen sen ol bizim eski powerlvling firmasından şaşma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Oyun için verdiğim 25 ylt'yi bile havaya savurmak görüyorum ben şahsen. "oyun" için böyle para harcamaya hala aklım yatmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Char kasacak zamanı olmatan insanlar için eşsiz bir servis bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Selam Dyunn, Bende bundan 10 yıl önce ki gibi şartlar altında olsaydım bende senin gibi düşünürdüm. Evli ve çocuklu biri olarak 1997'den beri online oyunlardayım. İnan bana geliştirdiğim karakter sayısını hatırlamıyorum. Önce UO ile OSI de başladım ve 5 karakter geliştirdim, sonra EQ1 geldi, kastım...SWG dedim, EQ' dedim, AO dedim, derken WoW geldi yaş 40'a ve iş güç de dolu hale geldi. Bir anda çinliler çıktı ve bana da makul geldi açıkcası. Zamanı paraya çevirmek mümkünse bence neden olamsın dedim ve powerleveling kullandım. Dünür'ümün(abso - ki kızlarını oğullarıma beşik kertik :) dediği gibi) bahsettiği şekilde ilk firmamdan çok memnun ayrıldım www.ccxgames.com ...ama bu firmada dağıldık.. neyse, belki de sadece benim başıma gelmiştir, mutlaka burada olumlu görüş bildiren arkadaşların dediği gibi onlarda bu yaşanmamıştır. Bneim ana amacım değerlendirme yaparken bu tecrübyei de diğer arkadaşların olumlu tecrübesi gibi gözönüne almanız içindir. İyi akşamalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 altın almayı anlıyorum ama o karakteri geliştirdiğin süre içinde yaşadığın anılar, konuştuğun grup kurduğun insanlar vs olmazsa o karakterin bir anlamı yok bana göre de... ben şahsen dünyayı geze geze, balık tuta tuta, her bir tarafı göre göre 3 ayda lvl 60 olmuştum. sonra onyxxia'ya bile girmeden bıraktım oyunu. çünkü bana göre oyun oraya kadardı, raid'lerde item kasmak değildi. tabii bu benim naçizane görüşüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 herkes cok idealist de adamlar zamanimiz yok diyolar ayrica bana da su an power level yaptirir misin deseler yane para kazansam bi isim olsa tabiki ki ya 60 Tauren Shaman - USA de 60 Orc Shaman - EU - BL 60 Gnome Warrior - EU - Ahn Quiraj 50 Orc Warlord Levelladim. Butun charlarim AV exalted Orc Shamanda ve Gnome da Epic mountlar var. Warriorda 4 parca T2; AQ droplari 4 parcada T1 wardi. Naxxramas dahil butun instancelere girmistim. Orc Shamanla MC yapmistim o deonem o wardi. Bu arada bu charlara ek olarak arkadasin Undead Magesinide AV Exalted yaptik yetmedi onnada raid yaptim, ayrica 3 ay kadarda 60 NE Druidle ZG BWL MC yaptim. Su anda bi daha STV de allydan kacarak quest yapmaya caliscan, barrensda quillboard kescen deseler bi sittir git derim adama. Yeter ya walla hayattan sogudum. Param olsa warlocku levelllattiririm yane. (ha unutmadan bide 51 hunter war AV exalted + priest ve druid disindan her chardanda bi tane levle 30 40 war en az) [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 20:56 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 O işte ilk charda ikinci charda oluyor bi süre sonra bayıyor aynı questleri yapmak aynı mobları kesmek. 1-60 150 dolar gibi bişey olmasa ben de yaptırcam valla. Ama çok pahalı. Yarın öbürgün ciddi bi iş sahibi olursam anca o zaman düşünürüm. Kumadam çok doğru demiş, hem işine hem ailesine zaman ayırması gereken aynı zamanda oyun oynamak isteyen biri için ideal bi olay powerleveling. Aylak bi öğrenci olunca koyuyor ama hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 2 karakterden sonrası için katılabilirim hani alternatif karkater yapıyorsanız aynı serverda. ama oyuna yeni başladıysanız bence yanlış bir seçim veya yeni bir serverda yeniden başladıysanız falan. oyundan tanıştığınız grup kurduğunuz elemanlar, friend listinizdeki elemanlar olmazsa oyunun tadı azalır. x item'ın nasıl düştüğünü bilmezseniz falan. ne bilim bana çekici gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Oyuna yeni de başlasan eskide olsan 2 hafta düzgün oynadın mı mis gibi alışırsın yani oyle ben lvl1den kastım dünyayı yerim olayı falan yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar