Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Powerlevelling hakkında

S_burti

Öne çıkan mesajlar

öncelikle öküz altında buzağı aramaktan vazgeçmek lazım. adam bir hizmet satın almış, memnun kalmış. başka ihtiyacı olan varsa faydalansın diye buradan da duyurmuş. burak'ın ne böyle bir zamanı var ne de böyle birşeye ihtiyacı var, evli barklı ve iş güç sahibi adam. kendisi giremiyor ki oyuna başkasının karakterine PL yapsın. ayrıca burak, çıkıp direk olarak "ben isteyene para karşılığı PL yaparım" derdi eğer amacı bu olsaydı. böyle birşeyin nesi kötü ki adam kıvırıp dolatırmak zorunda kalsın?

burak'ın sonraki mesajındaki "biz de mi yapsak acaba iyi işmiş bu" lafının espri olduğunu anlamayıp "aha demedim mi ben" diye fırlamak da bambaşka bir paranoya.

adam önce kendisi karakterini 60'lattı. kimisi güldü falan, ne anlıycam ben böyle oyundan diyerek... ama absolut'un ve burak'ın da anlattığı şekilde iş güç sahibi bi de üstüne evli olan insanların, kendi arkadaş gruplarıyla beraber takılabilmesi için gayet de uygun bir yol. isteyen gülmeye devam edebilir. neşelenmek herkesin hakkı.

kendisinden sonra guildden benim bildiğim 2 kişiyi daha aynı yere yönlendirdi. birisi birkaç ay sonra askere gidecek bi arkadaş. hızlıca 70 olup toplu aksiyonlara katılmak için yaptırdı. diğeri de tıpkı burti'ninkine benzer şekilde iş ve aile yoğunluğundan dolayı haftada 2-3 akşam girebilen bir arkadaş. o da 60 yaptırdı ki guildin kalanına yetişip beraber takılabilsin diye. ya da yaptırmayıp lvl30 cıvarı questlerle etrafta dolaşıp guild chatten sohbete katılmakla yetinebilirdi. tabi bunu yeterli bulmakta serbestsiniz ama sadece kendi adınıza.

sonuç olarak isteyen zamanını harcar isteyen parasını. kiminde zaman vardır kiminde para. kiminde de her ikisi de vardır, istediğini seçer. birini yapanın diğerini ayıplaması kadar da abes bir durum yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Sufi haklısın.
Bende evliyim. hemen hemen hergün arkadaşıma yetişmek için kasıyorum. O 60-70 civarında ben 19 levelim. E iş güç de var. Zor oluyor. Bir de wow da da level kasmak zor. Questlerin anlayıp git gel. diğer oyuncular tabi beni kesmediği zaman sorun yok .. Oyunu oynayarak level kasmak mesleği öğrenmek için iyi. Fakat Böyle level kasmak da ıssız çölde tek başına kalmak gibi. Yüksek levelli arkadaşlarım olsada, onlardan yardım istmek de bencillik olur. Adam o kadar kasmış şimdi emeğini alması lazım.. Eğlenmesi gerek.... Düşük levelliye yardım edeceğine..
-
Para karşılığı level yaptırılmasına hoş bakmak lazım. TÜm gününü internetde geçiren kişilere ek bir ekmek kapısı açılabilinir.
Herkese iyi avlar !

- Bir sorum olacak. Bu oyunda questleri bitirdikten sonra. Zindanlar daki boss ları öldürdükten sonra. Neler yapılıyor. PVP rank için mi uğraşılıyor !

[ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 16:02 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

abso, adam calisiyosa 2-3 saati varsa kasamaz demissinde, (tbc end game instancelarini bilmiyorum) oyunda 60 oldugunda yada 70 neyse raidlerin cogu assagi yukari 3,5-4 saat hatta bazen 5 saat suruyo ya calisan adama toptan ters bu oyun. esas ben calisiyosan 70 kendim olmaya calisirim cunku 70 den sonra yapabilecegim bisi kalmaz. ha eger tbc de artik end game instancelar ufaltildiysa 2 saatte falan bitiyosa bilemem (ha tabi raid yapmam ama pvp falan takilirim [gerci raid yapmadanda pvp zor ya] falan diyosa o ayri)

[ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 05:08 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Çalışıyorum ve 2x60 2x70 charım var. 70 olanların birini şantiyede kastım zaman vardı, diğerini gunde 3 saat uğraşarak kastım ve sıfır raid yaptım, hala da yapmıyorum çünkü kısıtlı zamanımda instance bana boşa zaman harcamak gibi geliyor. Artık sadece BGlerde PvP ile zaman geçiriyorum. Yani isteyen gidip raid kasar haftalarca isteyen gidip PvP itemları kasar. Ama zamanı olmayan biri için en mantıklısı PvP ödülleri gibi geldi bana.
Evet şantiyede olmasam bu 4 charı kasacak zamanım olmazdı ve PWRLvL ile kastırırdım ki kastırdım zaten 1ini 60larken. Kısacası zaman derdi olmayan biri iseniz tabiki gereksiz bişi PWRLvL ama zamanınızı ayırabilecek bu oyundan daha değerli şeyler var ise ne yazık ki kimse bana PWRLvL gereksiz diyemez :)

[ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 11:06 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe Sıpa mirally yahu Ulem okuyan da hakkaten aliorum sanacak. Ahaha bi de 8*$ demiş :D. Bundan sonra 120 ben alcam 80 çinliye :P.

Şaka bi yana Suficim teşekkür ederim :D. Denildigi gibi herkesin eglence anlayışı farklıdır, yani sonucta ben kendi adima instance dan cok daha fazla zevk aliorum, questten alsam zaten yaptirmazdım PL. Hemde ayrıca dedim gibi ilk de degil bu, daha once 2 kez kastım 3. kez kasmayı da gozum kesmedi acikcasi.
Herkese sevgiler.

Ayrıca okuyupda yardım isteyen arkadaşlar oldu onlar içinde 3-5 indirim istedim ve yapıldı. İsteyen olursa yine konusurum. Bu işten de hiç bi karım yoktur emin olun, ki olsa bile sonucta isteyen yaptirir isteyen yaptirmaz :D.
Sosyal ağlarda paylaş

fishing in süresi 20sn ye indirildi daha hızlı balık tutabiliyoruz artık baya güzel bi yenilik :)

ben de gold satın almayı düşünüyorum nether drake questlerine baslayabilmek için epic flying mountu train ettirmek gerekiyomus, 2.5k gold var 5k ya kasana kadar kafayı sıyırırım ben herelde.
Sosyal ağlarda paylaş

para yapmak lvl 70 olan birisi için zor değil. elindeki tüm q ları bitirdiyse bile humanoid ya da mote droplayan mobları kesmek, o da olmadı fel armament&arcane tome gibi şeylere yönelmek mantıklı. ya da mine&herb den birisine sahipseniz ovaları çölleri arşınlayarak ah'den kırarsınız parayı. lvl 70 charımda 5-6k civarı para yaptım bugune kadar kimseden para istemeden. ya bıkkınlık verene kadar farm ya da ah'yi iyi kullanarak para kazanılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...