Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Balık Hafızalı Jimnastik kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 "Alkis" nedir diyroum bende?? Yunanlı stoper mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Türkçe klavye kullanmayan birinin açtığı başlık öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Smoke terbiyeli takın, haddini bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Ooo çok sert tepki >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 FBye de GSye de çok ilginç isimler takılabilir o yüzden lütfen seviyeli olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 şikayet edin bu kadar alındıysanız mesajımı gerekli görülürse silinir. Niye bu kadar alınıyosunuz 2003 yılını hatırlatınca anlamıyorum. Balık hafızalı davranmayın.... ha bide Herkes haddini bilecek lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 aaa terbiyesiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 said: Balık Hafızalı Jimnastik kulübü sanırım ben banlanmıştım değil mi Zegna ? gereksiz yere sataşma hede hödö ? Smoke hocam hiç şikayet edin asarım keserim Azizim Yıldırımım ayaklarına girme.Burda o zaman herkes bi sıfat kullansın takımlara kişilere sana bana olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ne var abi o sözde? niye alındınız o kadar dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 balık mıyız biz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Eğer o mesaj banlenme sebebiyse burda adam kalmaz. Ayrıca Balık hafızalı hakaret değildir geçmişi çabuk unutan anlamına gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Açıklamaların için çok saol. Benim derdim lafın ağırlığı falan değil. Geçmişi çabuk unutuyorsunuz gibisinden lafta edebilirsin pek tabi.Bunun sonu gelmez. Kalkar birisi fenere daha ağır bişey yazar örnek olarak bunu gösterir.Diğeri daha ağırını yazar bunları örnek gösterir.Gider bu böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 işine gelince tartışıyosun işine gelmeyince tartışmıyosun uzar gider diyosun ama blackcim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 peki o sözde alıncak bir şey yok balık hafıza çabuk unutan anlamına geliyo gayet normal...ama biz şöyle sarı saçlı, fenerbahçeli (gayet normal) bir manita isteyince ban oluyo eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ikinci mesaja koptum.. cehenneme mi? AHUAUHZaZUHDSAgfdsfsdfds... olsa olsa pazar yeri olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 O.ç. Fenerbahçe demişti Fatih Altaylı , organize çete yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 benim bildiğim o adam fenerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Fatih Altaylı mı fenerli oha be adam gsde yöneticilik yaptı.Bilmeden sallamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 abi paticik futbol sakinlerinde mi sorun var? fatih altaylı ya fenerli demek hmm.. gs kongre üyesi 2 sene önce gs yönetimindeydi her yazısında fenere laf atan, gs-fb maçında içip içip fenerli yöneticilere küfür eden, nası yani ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bide bunun kafaya ayaklı kültablası fırlatmıştı fbli yöneticiler :) [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:18 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ya ne biliyim ben öle hatırlıyorum başkasıyla karıştırmışta olabilirim allah allah ya.sorun bizde oluyo şaşırınca ama sorun sizde.bi topic açılıyo AY BU AÇILMIŞTI demeler birisi bişey diyo SORUNLU PATİ BİLMİYOSUN demeler filan ne bu ya.topic açıldıysa açıldı adam bilmiyosa bilmiyo yani arkadaş doğru değil bu böle normalde dersin adama öğretirsin doğrusunuda PATİ AHALİSİ SORUNLUMU YA(içinden sorun var diyosunda işte yazamadığın için buraya)NE BU FATİH ALTAYLI HİÇ FB LİMİ OLUR demeler filan.sorun bizde değil konuşmuş olmak için konuşanlarda [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:20 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 said: O.ç. Fenerbahçe demişti Fatih Altaylı , organize çete yani. o.ç lafı fener için mi altaylı için mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Peki sorun bizde doğru diyorsun insan şaşırabilir ama şunu düşünmüyorsun. O kadar çok bilgi sahibi olmadan yorum yapanlar var ki görünce artık dayanamıyor insan.OHA diyesi geliyor. P:S:Hayatımda kimseye bu konu açılmıştı, yeri burası değil ,ne biçim konu demedim. [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:30 tarihinde, Theghosthand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bilmeden konuşuyosa sokucan lafı konuşamicak ama bu tip olmaz.forum mantığına karşı be bu insanlar buraya tartışmaya konuşmaya bazı şeyler geliyo isteyen isteyenle muhattap isteyele değil.ama biri çıkıyo bu konu açılmıştı diyo.bakıyosun açılan konuya 3 sene öncenin.şimdi onu uplasan eski diye dikkat çekmez düşüncesi olabilir o yüzden yeni açmış olabilir falan filan.bitek bu örneği kullandığım için pardon ama aklıma başka gelmedi.şimdi bazı ufku geniş olmayanlar bitek bundan yakındığımı sanıp ben ölemi dedim filan diyebilirde sokucan lafı derkende böle gidip kafanmı bozuk demiceksin.işte alakası yok fatih altaylı galatasaraylıydı hatta şurda böle yaptı deyip ikna ediceksin adama aa bilmiyodum saol =) dicek biticek [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:34 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar