Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Alkis" kavgasi


Baggio

Öne çıkan mesajlar

Chelsea ile Man. Utd'in iki sezondur diger taraf garantiledikten sonra maclari oluyor, sahaya ciktiklarinda da bir taraf digerini alkisliyor gibi guzel bi uygulama var, duymussunuzdur.

Bikac gundur de GS FB'yi alkislasin mi diye anketler yapiliyor, GS'li yoneticilere soruluyor, yazarlara soruluyor, futbolculara soruluyor, genel kani da "FB bizi alkisladi tebrik etti mi de biz onlari edelim" seklinde.

Olayin iki yonu var simdi (bence), birincisi her seyin bi ilki olmasi. Daha once FB veya BJK boyle bisey yapmadi diye misilleme mantigiyla "biz de yapmayiz" denirse seneye de FB ayni seyi der falan filan, boyle uzar gider. Biyerlerden baslamak lazim ki ornek olunsun, doner bicaklari yerine kiz arkadasla cocukla maca gelinsin. (Suan da geliniyor evet, ama anca numaraliya ve korka korka geliniyor genelde, erkek birey mactan bi halt anlamiyor karisina cocuguna bakmaktan, vs)

Diger bisey de, futbolcularin ve taraftarlarin icinden gelmedikten sonra boyle bisey yapmak ne kadar dogru? Yani yonetim saatler suren toplantilar yapip, sonunda icine sindirip futbolculara alkislamalarini soylese, GS'li futbolcular "lan yonetim alkislayin dedi haftaya da maas alacaz yoksa var ya... " diye zorla ve yapmacik alkislasa FB'yi, ne kadar anlamli bisey ki bu? Hic yoktan iyidir tabi ki ama, uzun uzun toplantilar yapip yonetim kurulu karariyla yaptirilan bisey olmamali bu bence, futbolcularin kendi karariyla yapacagi bisey olmali, veya oy birligiyle cabucak cikicak bi karar olmali.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok zor olmaz bizim milletimizin psikolojisi elvermez rekabetin nefrete düşmanlığa dönüştüğü bir spor dalı bir fenerli olarak soyluyorum galatasaray bizi alkışlasa hemen videoları yayınlanır ustunede şampiyon fener en büyük fener alkışlayın ulan ....... diye koyup dalga geçerler aynı şekilde gs şampiyon olsa fenerbahçeye yaparlar güzel bir düşünce özellikle maurinho gibi tamamen egodan oluşan bir teknik direktörün takımının bu seneki ezeli rekabette yaptıgı jest asla unutulmaz,keşke bu bilince ve yapıya sahip bir toplum olsak,aslında bu nefrete düşmanlığa dönüşmesinin sebebi bana göre kolpa tiribün grupları ve onların kolpa liderleridir gfb,çarşı,ultraslan,ne zamanki bu tiribün grupları yönetim destekli olmaz bedava biletlerle girip maçı bir savaş alanı zannetmezler o zaman zaten klüpler böyle sorulara gerek kalmadan şampiyonu alkışlar.eminim çarşıdada gfbdede ulstraslandada adam gibi taraftarlar vardır fakat herkes neyin ne oldugunu biliyor %90da bu konuda antifb antigs tartışmasına döner.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aglamak hakkini aramak ve sonunda bulmak mi oluyor, kac gundur kafami kurcaliyor da, mantiksiz fanatik Kazim Kanat amca da ayni seyi demis cunku.

Soruyorum ve merak ediyorum, cunku "agladiktan" sonra aleyhimize olan hakem hatalari durdu sadece bi nebze, lehimize hata yapilmadi ama hicbi macta?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.antu.com/fb_gs_fairplay.swf
aslında ilk adımı bi atsalar belki birçok şey değişir arada çatlak sesler kaybolur gider zamanla bunun tam tersi olsa gs Şükrü Saraçoğluna şampiyon olarak gelse ben Fenerbahçe taraftarı olarak alkışlanmasını isterim rekabet başka maç sonrası ezeli tartışmalar başka ama herkes senin benim gibi taraftar değil ruhhastası çok bu ülkede yarın birgün gs-fb maçında sen veya bir yakının kafasına atılan taş yüzünden yaralanan bilmem kaçıncı kişi olduğu zaman Ali Samiyende/Şükrü Saraçoğlunda görüşürüz bizde sizin kafanızı yaracazmı dersin yoksa böyle kolpa adamlara/tribün gruplarına nefrete düşmanlığa prim verdik taşı atan onlar değil kendimizmi dersin.açık söylüyüm galatasarayı sevmiyorum futbol takımı olarak nefret ediyorum ama sahaya çıktıkları zaman 90dk bitince umrumda değil yolda görsem aynı nefreti yansıtmam yansıtamam ayıptır ana avrat sövüyoruz maçlarda hepiniz bilmemne çocuğusunuz diye o söven kişilerin hiçmi gsli/fbli anası bacısı kardeşi sevgilisi yok,neyse boşa tartışıyoruz paticikde fanatik çok ama bunu fiile dökecek insanlar değiliz rekabetimiz düşmanlığımız anca sözlerle olur diğer ruh hastaları gibi tineri çekip birayı içip polisle çatışcak değiliz,veya iskeleye tam takım bağıra çağıra gidip kavga için randevulşıp biz geldik siz yoktunuz diye övüncekte değiliz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio hakem hataları hede hödö diyosunuzda Ulusoy Federasyonuyla Fenerin 4. Şampiyonluğu bu. Nasıl İş anlamıyoruz.

Ayrıca abartma kız arkadaş meselesini ben kapalıda kız arkadaşımla çok rahat maç izleyebiliyorum.Gerçi tanıdık çok oluyor :) Ama açıktada izleyebiliyorum.Artık gidiyor ya insanlar kız arkadaşlarını eşlerini kızlarını götürebiliyor.

GS bence feneri alkışlasın ama bu imkansız ve zor birşey.Çünkü Fener taraftarı asla böyle birşey yapmaz yapmayacaktırda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Size geldiği zaman öncelikle stadınızda rakip futbolcuları dövmezsiniz , böylece başlar centilmenlik.

Yenildiği zaman otoparkda rakibe saldıran ağzından salyalar akarak açıklamalar yapan bir yönetime sahip olan bir takım mı alkışlancak.

Siz Manchestermısınız ?
Siz o olgunlukdamısınız aynı seviyede centilmencemi mücadele ettinizde alkışlancaksınız.
Çirkeflik alkışlanmaz ancak üstüne tükürülür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dün bende izledim ağlayarak şampiyon oldu diyor Kazım Kanat yazık ya utanır insan biraz ve adamın tartışma şekli resmen şöyle
adamın saçı yok kel ya KEL
e sende hem kel hem fodulsun
ya bırak onu şimdi adam KEL KEL

at gözlüğüyle bakıp tek taraflı bencilce yorum yapıyo ciddiye bile almıyorum o adamın laflarını hatta o programdaki hiç kimsenin laflarını ciddiye almıyorum,yok fener kötü oynadı bjk ve gs sayesinde şampiyon oldu 30 puan kaybetti vsvs sanki biz kaybettikte gs bjk kaybetmedi kazansaydınızda veya derbilerde yenseydinizde şampiyon olsaydınız,kupa maçı hakkındada konuşmuyor konuşamıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Size geldiği zaman öncelikle stadınızda rakip futbolcuları dövmezsiniz , böylece başlar centilmenlik.

ayrıca sanki gs ve bjk sütten çıkmış ak kaşık geçmişde yaşanan ne olaylar var onlarıdamı yazsın herkes sen söyle yaptın su soyle yaptı bende boyle yapacam tükürecem vs diye

said:
GS bence feneri alkışlasın ama bu imkansız ve zor birşey.Çünkü Fener taraftarı asla böyle birşey yapmaz yapmayacaktırda.

ilk adımı birileri atsın bak eşşek gibi diğer takımlar nası devamını getiriyor tabi medya ne yapacak o zaman fair playden rating alamaz onlara kavga ve düşmanlık lazım en basit örnekleri mevcut şarkı-striptiz-sirk yarışmaları

[ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 11:40 tarihinde, Evr tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 11:42 tarihinde, Evr tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk adım atılmadı mı ? Beşiktaş kupa maçında nasıl karşıladı gördün? Kapalı fenerbahçeyi kapalıya çağırdı.Tarihte bir ilk herhalde.
Peki sonra ne gördük?
Hadi gördük sonra İnönüde ne yaptık? Güller attık sahaya...

e nerde Fenerin adımı ? Fenerin tribün terörünü durdurması imkansız bu başkan ve yöneticiler zaten terörist.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
İlk adım atılmadı mı ? Beşiktaş kupa maçında nasıl karşıladı gördün? Kapalı fenerbahçeyi kapalıya çağırdı.Tarihte bir ilk herhalde.
Peki sonra ne gördük?

ben sonrasında Selçuk Dereli diye bir hakem bozması tetikçi gördüm kimsede bunu inkar edemez etmemelide Demirörenin kankası amcası aracılığı ile doğduğumdan beri alamadğımız kupadan elendik
sen ne hissederdin o durumda ?
Aziz Yıldırımın kankaları federasyonda olsa bjk ye aynı şeyler uygulansa 100. yılında Beşiktaşa böyle davranılsa.
tam kupa maçı öncesi runjenin cezası düşürülse hakem atamalarını pavyonda-gazinoda açıklasa vsvs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...