PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 üstte de olsan altta da olsan sağda solda da olsan sırtını dönmüyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 - sevgilim sırtımı kaşır mısın? * .. * + murat ayrılmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 cillop gibiyim.. :D 2 haftada sakal dediğim kıllar belirgin hale gelio.. :D Maşallah saçlarım hayvani hızlı uzuo nasıl iş anlamadım.. Bacaklarım kollarım pürüzsüz.. :D sırtımda yok göbekte yok.. Nasıl bir metabolizmadır bu.. Kuzenim var 13 yaşında hergün traş olur aslanım.. :D Bende 2 haftada 1 traş olurum.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Bizim memleketin insanın özelliğidir bacak kılları çok uzundur ve kıvır kıvırdır onun dışında fazla aşırı kıl olmaz. Ben yazın bacak kıllarımın arasından sivrisinek çıkartıyorum ölmüş oluyolar :) Göğsümde ve karnımda çok fazla çıkmıyo allahtan.Bi tek omuzlarda çıkıyor onlar rahatsız ediyor onlarıda alıyorum.Apolete gerek yok değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 abi göbekte çıkan çok rahatsız ediyo. orman gibi. bi kere "ulan lazer epilasyon yaptırsammı" gibi bişi demiştim kız arkadaşıma. "oha saçmalama" demişti çok mutlu olmuştum. kız kabullenmiş kıllılığımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 omzumda saç gibi çıkmaya başladı korkuyorum valla varmı bi çözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 tüy dökücü krem dicem ama aynen geri çıkıyo lazer epilasyon direk çözümmüş 3-4 seansta ama zor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 göbekte az çıkıyo benimde çıkınca güzel duruyo be o kadar kötü değil.He baklava gibi karın varsa al tabi. valla ben tüy dökücü kullanıyorum apoletlere :) Ama şimdi hep az çıkıyo onlarıda cımbızlıyorum. bide göz kalemi max factor 3b kullanın Ayrıca Sunshine kırmızı 402 oje bulamıyorum :( öhö öhö LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ayol black.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 said: bide göz kalemi max factor 3b kullanın Ayrıca Sunshine kırmızı 402 oje bulamıyorum :( bana gel sana kaş göz çizeyim boş zamanlarında :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 göğüste fazla olması bozuyor aslkdjals lşasmasşl km Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ne çok kıllı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 druenler said: killiyim, vucudumdaki her bir kil tanesine ozenle ilgi gosteriyorum. opup kokluyorum felan. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Bjork said: cillop gibiyim.. :D 2 haftada sakal dediğim kıllar belirgin hale gelio.. :D Maşallah saçlarım hayvani hızlı uzuo nasıl iş anlamadım.. Bacaklarım kollarım pürüzsüz.. :D sırtımda yok göbekte yok.. Nasıl bir metabolizmadır bu.. Kuzenim var 13 yaşında hergün traş olur aslanım.. :D Bende 2 haftada 1 traş olurum.. :D HLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar