Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 demin gördüm sitede 16 yıldan sonra gruptan ayrılmış onun yerine FREDRIK ÅKESSON ( ARCH ENEMY, KRUX) alınmış. eh mikail de değişir yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 dağılırlar artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 üzüntülere boğuldum. :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Yapma yaa ühühüh... niye ayrılmış ki, hastasıydım. Özellikle vibratosu ve verdiği his çok eşsiz. İdolümdür o konuda. Çok kötü oldu çok. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Haydaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ne oluyor beee pffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 martin lopez gitti peter lindgren gitti abovvv yeni albüm çalışmalarına başladık diyolardı sorunmu yaşadılar acaba vay anasını sayın seyirciler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Dağılıyor mu ney.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 adam mektup yazmış ayrılırken mikaele. seneye 19ay ülke ülke koşmaktan yoğunluktan biraz sıkılmış adam bünyesi kabul etmemiş ayrılış nedeni buymuş yani.herzaman gene yanınızdayım mesajı vermiş.öle grup dağıtcak küslük müslük bişi yok ortada.ben zaten opethin blackrose immortal ımsı şelere bigün geri dönceini biliodum bu ayrılıktan önce şimdi daha da kesinleşti galiba.hayırlısı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Bu ne ya?! ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 sarılalım sıkı sıkı :( her güzel şeyin bi sonu mu olcak ki ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 her aşk bitermiş bi gun bildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Küfürsüz üzülecekmişiz, sistem mesajı geldi. Ah, aman tanrım, hayır olamaz! Neden? neden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar