Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn mesajları bana ulaşmıyormuş...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az önce arkadaşım arayıp bana attığı hiç bir iletinin bana iletilmediğini söyledi. 5-6 kişi deniyormuş ama sadece bana mesaj atamıyorlarmış. Attıktan 5 sn sonra iletilmedi diye uyarı geliyormuş.

Modeme restart atmak, bilgisayara restart atmak ve msni silip yüklemek gibi pratik çözümler tutmadı. Fikri olan varmı?

Niye böyle ki bu?

edik: Ben onlara mesaj attıktan sonra benimle konuşabiliyorlar pencereyi kapatana kadar. Yani ilk mesajı onlar atamıyor ama ben attıktan sonra bir sorun olmuyormuş. Az önce öğrendim

[ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:00 tarihinde, _catastrope_ tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bulunduğun internetle alakalı olabilir.
portlar felan

ben de mesela kıbrısta kullanamıyorum msn.
online olsam da mesaj atamıyorum, mesaj alamıyorum.
süper eğlenceli durum.

google talk kullanın mis gibi :)
Mesaj tarihi:
hmm, bizdede kesiliyor bazen internetler.
versiyondan olabilir.

[ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 02:53 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yok yok gercekten su 2 gundur msnde bi kac kiside sorun var dun ayni sey arkadasima oldu aynen ben yazi yaziom vs. yapiom iletilemedi dio ama o yazi yazdiginda bende yazi yazabiliom cok sacma bi durum dun basladi bugunde dvme edio
Mesaj tarihi:
lol eet cok sacma bi durum, koskoca msn listemde 1 kisiyle yasıorm bu problemi. o da titretirse ya da msj atarsa bi sure rahat rahat konusuorz, bi sure konusmayınca yine gitmemeye baslıo msjlar. cok asırı sacma bi durum
Mesaj tarihi:
Msnden kaynaklı bir sorun. Çoğu kişide var bu. TTnet ile alakası olduğunu sanmıyorum, bence msn'in sunucularında sorun var. Bulunan bazı sunucularda bu sorun var olabilir ve msn üyeliğiniz o sunucu üzerinde ise sorun yaşamaktasınızdır.
Mesaj tarihi:
benimde listemdeki birinde var bu sorun.
küsücek ardık bana :D
kaç gündür nie yazmıyon lan bişe falan diyo. ben o yazsa da yazamıyom zaten.
yazıyo yazıyo yazıyo sora offline oluyo.
ama 1 kaç akrdşım ona yazabiliyo :S
2mizin arasında olan bi sorun sanırım :S
Mesaj tarihi:
iğrenç bir durum bazı yazılarım gidiyor ( bazı yazıları geliyor) bazıları gitmiyor ( bazıları gelmiyor)
Hal böyle oluncada CEVAP VERSENEEEEEEEEEEEEEEEEE falan tarzında mesajlar artı ardına gelebilyor. sinirler bozulabiliyor. akabinde "ben sana vermiştim zaten telefonumu" diyebiliyor :(
Mesaj tarihi:
Eh baya bi kişide varmış o zaman bu sorun, keşke bir yerde bir haber falan olsada ne olduğunu anlasak. Ya da ne zaman düzelticeklerini falan ne biliyim.

Ama her zaman dedikleri:"Teknisyenlerimiz bu konu üzerinde çalışıyorlar". Kesin yazarlarsa da böyle bir şey olur...
  • Yeni Oluştur...