_catastrope_ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Az önce arkadaşım arayıp bana attığı hiç bir iletinin bana iletilmediğini söyledi. 5-6 kişi deniyormuş ama sadece bana mesaj atamıyorlarmış. Attıktan 5 sn sonra iletilmedi diye uyarı geliyormuş. Modeme restart atmak, bilgisayara restart atmak ve msni silip yüklemek gibi pratik çözümler tutmadı. Fikri olan varmı? Niye böyle ki bu? edik: Ben onlara mesaj attıktan sonra benimle konuşabiliyorlar pencereyi kapatana kadar. Yani ilk mesajı onlar atamıyor ama ben attıktan sonra bir sorun olmuyormuş. Az önce öğrendim [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:00 tarihinde, _catastrope_ tarafından güncellenmiştir ]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bende gönderiyorum gönderiyorum gitmiyor :( nie acaba.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bulunduğun internetle alakalı olabilir. portlar felan ben de mesela kıbrısta kullanamıyorum msn. online olsam da mesaj atamıyorum, mesaj alamıyorum. süper eğlenceli durum. google talk kullanın mis gibi :)
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 evet, bulunduğun internetler ile alakalı olabilir.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 hmm, bizdede kesiliyor bazen internetler. versiyondan olabilir. [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 02:53 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ]
C3nK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 yok yok gercekten su 2 gundur msnde bi kac kiside sorun var dun ayni sey arkadasima oldu aynen ben yazi yaziom vs. yapiom iletilemedi dio ama o yazi yazdiginda bende yazi yazabiliom cok sacma bi durum dun basladi bugunde dvme edio
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 lol eet cok sacma bi durum, koskoca msn listemde 1 kisiyle yasıorm bu problemi. o da titretirse ya da msj atarsa bi sure rahat rahat konusuorz, bi sure konusmayınca yine gitmemeye baslıo msjlar. cok asırı sacma bi durum
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 e hep sizin hatanız icq yu bırakıp msn'e gecmeseydiniz herşey cok daha guzel olucaktı
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Msnden kaynaklı bir sorun. Çoğu kişide var bu. TTnet ile alakası olduğunu sanmıyorum, bence msn'in sunucularında sorun var. Bulunan bazı sunucularda bu sorun var olabilir ve msn üyeliğiniz o sunucu üzerinde ise sorun yaşamaktasınızdır.
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 benimde listemdeki birinde var bu sorun. küsücek ardık bana :D kaç gündür nie yazmıyon lan bişe falan diyo. ben o yazsa da yazamıyom zaten. yazıyo yazıyo yazıyo sora offline oluyo. ama 1 kaç akrdşım ona yazabiliyo :S 2mizin arasında olan bi sorun sanırım :S
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 iğrenç bir durum bazı yazılarım gidiyor ( bazı yazıları geliyor) bazıları gitmiyor ( bazıları gelmiyor) Hal böyle oluncada CEVAP VERSENEEEEEEEEEEEEEEEEE falan tarzında mesajlar artı ardına gelebilyor. sinirler bozulabiliyor. akabinde "ben sana vermiştim zaten telefonumu" diyebiliyor :(
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Eh baya bi kişide varmış o zaman bu sorun, keşke bir yerde bir haber falan olsada ne olduğunu anlasak. Ya da ne zaman düzelticeklerini falan ne biliyim. Ama her zaman dedikleri:"Teknisyenlerimiz bu konu üzerinde çalışıyorlar". Kesin yazarlarsa da böyle bir şey olur...
Öne çıkan mesajlar