Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ambiyans katilleri

Chemical

Öne çıkan mesajlar

siz korna nedir duymamışınız. kambocyaya bi gidin görün olayı.
kornadan cekmiyolar ellerini sürekli daaat diiiiiit.
hatta bazı arabaların arkasında "kornaya bas" uyarısı var.
kornadan anlaşılıyo arabanın geldiği ya da motorun.trafik işaret ışık olmadıgından trafik sesle yürüyor orlarda. bi süre sonra alışıyosunuz tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

chem ailecek bekliyoruz alanı :D

Harbi abi alt üstü şampiyon olmuş takım ,iyi güzel ne güzel sevinin ama sokaklara çıkıp gecenin bir yarısı hayvan gibi ses çıkartmak mi insan gibi sevinmek ? Afedersiniz ama bunlar insan değil ancak hayvan olurlar.Başkalarının haklarına saygı göstermeyen,bencilce davranan hayvanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

işte sorunumuz o zaten Phyx.Hayatım boyunca bir kez olsun şampiyonluktan sonra insan gibi sevinen taraftar kitlesi görmedim.

Gidin stat önünde sevinin,meydanlarda sevinin.Bırakın halk evinde rahat rahat otursun kafa dinlesin.

Belki hastayım veya hastam var evimde ? Belki çocuğumu yeni uyuttum ? Belki ben yorucu bir günün ardından kendimi yatağa zor attım ? Milyon tane olay bulabilirsin kafandan.

Peki sen böyle bir zaman "LAYLAYLAYLOYGHÖMM ŞAMPİHHOYONN " sesleri ile rahatsız olmak istermisin ?
Sosyal ağlarda paylaş

yapılan şeyin yanlışlığını kabul etmeyip; türkiye gerçekleri, sevinecekler tabi, insan onlar demek ne kadar doğrudur bilemiyorum. sen bu şeyin yanlış olduğunu dahi kabul etmezsen nasıl düzelir?
ben her ortamda rahatımı bulabiliyorum iyi ki, o yüzden çok koymuyor bunlar (asker uğurlaması falan da çok oluyor buralarda), fakat beni asıl rahatsız eden bu umursamaz düşünce şekli.
Sosyal ağlarda paylaş

bi sosyoloğumuz eksikti tam olduk

başlığın açılışındaki saçmalık birazda insanları böyle tepkile vermeye itti. ambiyansmış, diziymiş, sesmiş bilmemneymiş. sanki "ambiyans"ı bozan bi tek o var. ya çevir kafanı koltuğu gör yine bozulacak ambiyansın.

[ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 23:24 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bi olay anlatayım size baştan söyleyyim övündüğüm bi olay değil:)

2 gün önce gece 2-3 suları bi kavşaktan(4 yol ağzı) hayvana arabayı verirsen nası dönerse öyle dönüyoruz ışık mışık hak getire hava da yağmurlu.Adamın biri normal yeşilde geçmiş sakin sakin geliyo yanlayarak önünden geçtik kılpayı adam doğal olarak daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat diye bi tepki verdi.Yavaşladık camı açtım ve,

ben:Noluyo lan ne bu panik?
gözlüklü mülayim genç:ee işte yağmurlu havada kırmızıda geçilir mi bıkbık
ben:Sanane lan sana mı dert?
g.m.g:!?!?!?!?!(ve korku ifadesi)
ben:hadi yürü konuşma fazla
ve cam kapanır...

çok alkollü olduğum için böyle bişey oldu sonradan pişman oldum ayıp oldu adama.
Sosyal ağlarda paylaş

biz bunlara "hayatın cilveleri" diyoruz işte.
insan topluluklar halinde yaşayan bir canlı, hal böyle olunca da arada biz "ortada buluşmak" gerekiyor. onlar her gün çıkıp datdatdaradat yapmıyor, arada yaptıklarında da sen göz yumuyorsun, onlar da zamanı gelince senin bir takım durumlarını tolere ediyorlar, yuvarlanıp gidiliyor.

ha diyeceksin ki ben şahsen çok daha fazla tolerans göstermek zorunda kalıyorum, sık sık kalıyorum hatta, aha buna da "azınlık olmak" diyoruz. toplumla benzer zevkleri, alışkanlıkları, görüşleri, rutinleri benimsemediğin için başına geliyor, pek çaresi olan bir şey değil.

hem, geçen sefer dizini sakin kafayla seyredemediğin için, sakin kafayla, o ambiansına halel getirmeden duruımlarda alacağın zevkin de kıymetini daha iyi biliyorsun böylece, böyle de bi ufak iyi tarafı bile var.

yani kemikılcım, aslen durumun süper :)

bu arada tabi,
şampiyon fener, en büyük fener..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...