Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 4 arkadaşın, iki günde genç caza bişeyler teslim etme hevesinden oluşan bi grup. Piyanist ben oluyorum. Elektronik gitarımız, bass gitarimiz ve davulumuzla klasik bi jazz quartetiyiz. Grup üyeleriyle toplam 2 (yazıyla iki) kere buluşup, 2. provada kayıt aldık. Yorumlara açığız http://www.myspace.com/realeasyquartet [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 20:55 tarihinde, Gimli tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 gerçekten easy olmuş rahatlatıcı baya :d [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 21:04 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 düzelttim linki çalısması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Süpersiniz. Iki (rakamla 2) provada ortaya bu ciktiysa ilerde neler celer cikar kimbilir. Tam gaz devam.. ilerdeki kayitlari dört gözle bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 İlk prova tanışmaydı zaten :D Arkadaşlarla tanıştık. Çaldık. İşin komiği ikinci stüdyo daha kötü geçti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 yok mu baska yorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 davulcunuz biraz atak kassa güzel olucak elektro sololarınızı çok beğendim.. bas altyapıya oturmuş fakat tek eksik olarak davul ataklarını gördüm.. davulcu olduumdan olabilr :P sana gelirsek piyanist olarak iyi çalıosun dinlediim kadarıyla inşallah başarılı olursunz soundunuzu çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Caz çok anladığım bir tarz değil, teknik açıdan bir yorum yapamam bu yüzden ama şahsen çok hoşuma gitti =). Ayrıca 2. provada bu çıkıyorsa cidden ilerisini düşünemiyorum valla =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Çalışmalarınıza devam edin bence de... Çok güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 çoook hoşuma gitti, gayet güzel olmuş bence :) yolunuz açık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 gimlidüde hepsini rar yapta rapide atıver abicim hadi hadi güzelim. cok güzel alkış oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 up up. beğendim ben. nasıl gidiyo çalışmalar? hala devam ediyo mu grup? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 davul ataklarında ritm kaçıyor bazen. bir de temiz ses gelmiyor trampetten ve zillerden. ekimpandan da kaynaklıyor olabilir tabi. bunlar beste mi abi çok iyiler yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 heyt be :) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 çok beğendim ben. var mı başka çalışmanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 aha güzel lan... mafia oynuomuş gibi hissettim kendimi... neden bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 abi çok ii olmuş yaa, 2. seferde bu kadar olması baya inanılcak gibi değil hakkaten. bu arada blues in the closet çok tatlı olmuş transport tycoon un müziklere benzettim bi an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ya jazz neden dinlenir veya dinlerken ne içilir filan hiç bilmem ama kulağa hoş geldi:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ne ara uplanmış bu ya :) Proje falan kalmamışken ortada. Teşekkürler yorumlar için. Yeni bi projeyle uğraşıyoruz şimdi. Umarız daha anlamlı güzel olacak. Beste değil bunlar jazz standartları Bunlar dışında isterseniz bi de benim kendi myspace'ime buyrun: Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 tüh ya dağılmasaydınız keşke. yani çok beğenmiştim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Arkadaşlar aynı kadroyla, isim ve bir bas gitar değişikliğiyle geri döndük. Güzel de geri döndük. Kadromuz, Ali Murat Cengiz (p) (ben :D ) Ceyhan Peştimalcioğlu (g) Ahmet Sağır (b) Berke Yalçı (d) Umarım bu kış bizi güzel caz klüplerinde izleme şansı bulacaksınz. Yeni grup için tıkla, sadece 9.99!! Gri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Hocam çok güzel çalışmalar :) Ellerinize sağlık. Bu aralar bir Blues, Jazz, Funk (Tam bir Fusion olacak) grubu kurmaya çalışıyoruz arkadaşlar, ortak bir çalışmamız olur umarım :) Başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bende çok beğendim müzikleri. izmire de bekleriz sizi... baygınlık geldi zaten standart bar gruplarını dinlemekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Çok iyiymiş real easy quartet i rapide atarsan dinlenir ki o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 so what mükemmel olmuş. davul tonları da real easy quartet'e göre daha süpersonik. tebrik ederim çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar