Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 mükemmel kurgu, mükemmel özel efektler. bizi de geride bıraktılar. örümcek adam + desperados + biraz da power rangers. buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 aman Allah'ım... dünyayı kurtaran spider-rangers man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 YAMERO!!!!! Harikaymış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 yorumlardan biri:" How the shit did the Japanese get so weird? I love it." işte bu kadar be. bi de o suratının yarısı demirden olan amca acaba fantastik dörtlü'deki kötü adam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Örümcek adam'dan girdi el mariachi'yle devam etti transformerstan çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 aa ben bunu biliyorum. eskiden de izlemiştim de ne zaman izledim hatırlamıyorum. introsuydu sanırım. böyle mağaraya giriyordu felan acayip birşey. youtube'daki diğer japanese spider-man'leri de izlemenizi tavsiye ederim. hazır bulmuşken sömürek. edit: http://www.youtube.com/watch?v=bxMv4vx5pDs lol. küçükken bu tip şeylerin sadece ultraman ve power rangers'a has sanardık da, meğersem japonlarda bu saplantı varmış. hahah. [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 22:28 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 yamero yamero ! sadoıfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 hahah çok iyi hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 sıpaydaa sıvingooo ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ahahahaa lol be tamamı süper, güldüm epey özellikle o voltranımsı naneye falan ama asıl bomba sonda; allahaşkına o koşuşu nedir spaydaaanın arabanın arkasından? "tüü kaçırdık arabayı, nasıl döncem şimdi, kaldık allahın dağında" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ahaha bunu vizyondaki spider-man 3 konusuna koymuştum galiba güme gitti o da :D çok harika bir şey ya,zamanında yine iyi yapılmış. Amerikan yapımı olanı çok komik,o maske ne ya güneş gözlüğü mü ne dikmişler haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar