Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Öncelikle herkese merhaba Beyler tuhaf bir sorunla kaşılaşıyorum.Login olmama karşın şifrem ve kullanıcı adımla giriş yaptıktan 1 sn sonra login yeri boş haline geri dönüyor ve tekrar tekrar giriş yapmam gerekiyor. (Bu tekrar tekrar login olmaya çalışmak bazen 20 dk sürebiliyor) Bazen yeni bir başlık açıyorum ve yayınlandığı anda logout olmuş şekilde buluyorum kendimi.Bu problem benim dışımda yaşanıyor mu sorayım dedim. Internet Explorer son sürümü kullanılıyor.Windows güncellemeleri tam. (Bu arada Şifremi Hatırla seçeneği login ekranında yok , bence konulabilir onu da bir önereyim dedim) Saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Bir ara bende de oluyordu. Sonra kendi kendine düzeldi. Cookieleri silmeyi bir dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Dostum askerden önce böyle bir sorun yoktu bu ay login oldum bu sorunla karşılaşıyorum yaklaşık 1 aydır böyle.Cookie yöntemi aklıma geldi gerçi tüm cookie'leri ıvır zıvırı tek tuşta silen bir tuş var IE'de ona basıp siliyorum ama hala değişen birşey yok.Firefox'da bu sorun çıkmadı diyin onu kurayın zira çözüm bulamadım , tek mesaj atmak için de 20 dk beklemek de istemiyorum. Şifremi hatırla seçeneği olacak mı? Bu olursa snaırım bu sorun ortadan kalkabilir.Modlardan bunu kime sorabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Bende olduğunda firefox kullanıyordum. Denetim masasından internet options'a girip delete all browsing history'e (tüm çervindışı içeriyi sil ) bas. Belki düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Yaptım zaten , birini değil hepsini siliyorum.Şu an bile yazıyorum yazımı ama ne zaman ani logout olacağım ben bile bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Opera'nın eskiden kendi sistemi vardı (hala var mı bilmiyorum - ama büyük olasılıkla vardır) , windows klasörlerini kullanmıyordu geçici dosyalar , şifreler için falan ; bir dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 garbıc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 artık loginler burdan yapılıyor Kullanıcı Adı : said: Şifre : said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 login tuşu yok. yazıyom kalıyo öyle napças Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 sen yaz biz login ederiz Yaz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Baylar 256 K limitsiz var evde ve ev haricinde her yerde login olabiliyorum.Kastım sırf bunun için firefox kurdum yine olmadı.Çıldıracağım patiler, yardım edin! Evde limitsiz ADSL var amma patilerden özel mesaj gelmiş mi diye ofiste açıp şamar yemekten yada kafeye gidip 2 dk oturup yarım saat parası ödemekten bıktım. Edit : 3-4 ay öncesine dek 2-3 dakikalığına login olabiliyordum evde , artık o da yok. Beyler bu arada... Lütfen özel mesaj yollamayın bana , e postam var [email protected] ordan yazın. [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 13:22 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 13:23 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 aynı sorun i.e yi kullanınca bende de oluyor fakat firefoxta bısey yok fırefox u kurarken i.e dosyalarını ıcıce aktar dıye bır olay var eger onu sectıysen firefox, i.e'ye ait gecmıs dosyaları (cookies vs..) kullandıgından firefoxta login sorununu yasıyabılırsın istersen fırefox u dedıgım sekılde yukle (dosyları ıcıce aktarmadan) [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:52 tarihinde, Masakari tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 format? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar