kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 süper ya http://www.youtube.com/watch?v=B2bXIZMXN1k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 harbi bu bir dans götlerinden uydurmuyorlar(vallahi lan). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 uydurmuyorlar da o kırmızılı üstünde pazar puması olan arkadaşın 2 figür yaptıktan sonra belini tutarak ileri geri hareketler yapmasına bi anlam veremedim ben, şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 bir de ankara oyun havalarına, miskete felan laf ederler. aha bir de bunu görsünler. şahsen bir ankaralı olarak alınıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 >SONU BOMBA http://www.youtube.com/watch?v=wKwtwh6fUEA&mode=related&search= [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 01:39 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Kolbastı,hoptek bunlar acaip değişik formdaki danslar(dans mı dedim yok canım). Bazıları oynarken kendinden geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 yaa komikliğini falan geçin çok zevkli gibi gözüküyo yav.yapabilseydik keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ya videoda Puma'lı elemena patladık topluca biz burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 abi pumalı eleman efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 edik: havalardan konu açılmışken bide şöle bişi var :D ---->http://www.youtube.com/watch?v=zqJG0P9YPtE [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 02:48 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ankara havası değil bu, trabzon'a has bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Ya bu dans olamazya manyağın biri çıkıp sapıtmıştır, bunlarda dans sanıp yaymıştır. İnanılmaz komik bişey bu ya. kriz geliyor bana burda izledikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Hakkaten çok zevkli gözüküyor ama ya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Yaşasın doğu batı sentezi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Alay etmemek lazım Allahın gücüne gider sizede bi özür verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 lol absolut :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Hahah bitanesi ayaklarını kıçına vuruyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 sevgilinle gidiyosun böyle bi yere sevgilin birden bunlar gibi oynamaya başlıyor ahahah düşünemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 valla mekandaki herkes böle oynasa ve en iyi benim sevgilim oynasa gurur duyardım açıkçası :P dur dur ya da etrafa hastalığına çare bulamıyoruz gibisinden acıyan bakışlarla bakardım ve gidip sakinleştirmeye çalışırdım [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 22:46 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 hoptek(kolbasti) zevkli oyundur. tabii bence izlemesi daha zevkli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ana tam benim işim lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 said: Absolut 13 Mayıs 2007, Pazar - 19:16 [ özel msj ] Alay etmemek lazım Allahın gücüne gider sizede bi özür verir. ahahaduh yakıştı mı abi :) puma ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar