Slat Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Sezon sonunda ülkesine döneceğini açıklayan Fransız hocanın, giderayak Beşiktaşa zarar vermek için elinden geleni yaptığı öne sürüldü. Siyah beyazlı yöneticiler, "Bursaspor maçını kaybedersek, sorumlusu Tigana'dır. Keşke Nouma'nın uyarılarına kulak verseydik" dediler. Runje'ye baskı yaptı. "Bonservisimi verin, ben de Tigana ile birlikte gitmek istiyorum" dedirtti. Sakatlığını bahane ederek Bursa maçında oynamak istemeyen Delgado'yu Fransız hoca etkiledi. Kaptan İbrahim Üzülmez'i yönetime göndererek, kalan 3 maçın parasını istetti. İZMİR'deki Fortis Türkiye Kupası finalinden sonra ülkesine döneceğini açıklayan Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana'nın, kritik Bursaspor maçı öncesi takımı sabote ettiği ileri sürüldü. Ortada dolaşan iddialar, siyah beyazlı yönetimin tepkisine neden oldu. Fransız hocanın siyah beyazlı takıma kendisinin aldırdığı Hırvat kaleci Vedran Runje'ye sezon sonunda bonservisini bedava alması için baskı yaptığı iddiaları kulüp başkanı Yıldırım Demirören, Genel Sekreter Kenan Öner ve Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot'u kızdırdı. Dün sabah erken saatlerde Ümraniye'deki Nevzat Demir Tesisleri'ne gelen kaleci Runje, Futbol Şube Sorumlusu Kolot ve Menajer Ali Gültiken'le konuşmak istediğini söyledi. Hırvat kalecinin isteği üzerine tesise gelen Kolot ve Gültiken, duydukları karşısında neye uğradıklarını şaşırdılar. Fulham boşa göndermemiş 1 milyon euro bonservis ücretiyle transfer edilen ve Beşiktaş'la 1 yıllık sözleşmesi daha bulunan Runje, "Ben de Tigana ile birlikte gitmek istiyorum. Bu nedenle sözleşmemin karşılıklı olarak feshedilmesini istiyorum" dedi. Hırvat kalecinin bu isteği karşısında bir hayli sinirlenen Celal Kolot, "Bursaspor ile önemli bir maçımız var ve sizler paralarınızı fazlasıyla aldınız. Buna rağmen gitmek isteyerek terbiyesizlik yapıyorsun" karşılığını verdi. Vedran Runje'nin zorlu Bursaspor deplasmanı öncesi bonservisini isteyip ayrılma talebinde bulunmasının arkasında Tigana'nın bulunduğunu ileri süren yöneticiler, Hırvat kaleciye sert tepki gösterdiler. Yöneticiler, "Fulham'ın Tigana'yı neden yolladığını şimdi daha iyi anladık. Fransız hoca, İngiliz kulübüne de milyon dolarlık transferler yaptırmıştı. Nouma, "dikkat edin, kasanızı boşaltır" diyerek Tigana konusunda bizleri uyarmıştı. Ona inanmamakla büyük hata etmişiz" dediler. Bu sezon sakatlığını ileri sürerek ligde sadece 3 deplasman maçına çıkan Delgado'nun Bursaspor maçı öncesi aynı bahaneleri ileri sürdüğü, Arjantinli futbolcunun bu tavrında Tigana'nın etkili olduğu belirtildi. "Dünya çapında bir yıldız" diyerek 5 milyon euro bonservis ücretiyle Delgado'yu transfer ettiren Fransız teknik adamın, bu oyuncuyu önemli maça hazırlamamasına kuşkuyla yaklaşan yöneticiler, "Geçen yıl sezon başında 500 bin euroya işini bitireceğimiz Delgado'yu 5 milyon euroya aldırdı. Ancak nedense bu oyuncudan yararlanmıyor. Tigana bize oyun oynuyor. Bursaspor maçını kaybedersek, bunun baş sorumlusu Tigana'dır" yorumunu yaptılar. Fransız hocanın, kaptan İbrahim Üzülmez'i yönetime yollayarak kalan 3 maçın parasını istetmesi bardağı taşıran son damla oldu. Amma kötü niyetli adammış ya :) Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/6501960.asp?m=1&gid=143&srid=3560&oid=1 [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 14:41 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ben inanmadım tigana'nın böyle bişeyler yaptıgına ya da yapacagına ama bjk heralde bu tarz haberlerle Bursa maçına kılıf arıyor şimdiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=10088 resmi siteden yalanlama Haberde yer alan, Bursasspor karşılaşması öncesinde Teknik Direktörümüz Sayın Jean Tigana'nın kalecimiz Vedran Runje'ye baskı yaptığı ve Runje'nin "Bonservisimi verin; ben de Tigana ile gitmek istiyorum" demesini sağladığı, Delgado'yu Bursa maçında oynamaması için etkilediği ve Kaptanımız İbrahim Üzülmez'i yönetime göndererek kalan 3 maçın parasını istettirdiği şeklindeki iddialar, sadece masa başında üretilmiş senaryolar değil aynı zamanda çirkin iftiralardır. Teknik Direktörümüz Sayın Tigana tüm kamuoyunun bildiği gibi görev yaptığı süre içerisinde Beşiktaşımız için emek vermiş, müzemize 3 kupa taşımış ve sözü edilen senaryolarla bağdaştırılamayacak bir kişilikte olduğunu duruşu ile göstermiştir. Değerli Teknik Direktörümüz'ün bu tarz gerçek dışı bir habere konu edilmesi Kulübümüz'ü son derece üzmüştür. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Yok ya bana da bayağı yalan geldi, adamın gözler bile bi boş bakıyo o kadar "cinlik" yapma potansyeli göremedim ben kafadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 500bin$ a alacağımız oyuncuyu 5milyon$ a aldırdı bize diyor haberde e böyle bi durumda bjk yönetimi istifa etsin direk bu nedir olur mu öyle şey bakkala gitcem gofretin etiketi 1mly ben 10mly vercem babamın zoruyla istifa ederim herhalde o durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 eagle_dnz benim yazacagımı sen yazmıssın. bu kadar sacma haber görmedim. dur gülecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Gayriresmi kanallardan medyaya haber sizdirip resmi kanaldan inkar etmek de guzel taktikmis, ondan sonra Aziz'e gundem degistiriyo derler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Sith jean tigana,'come to the dark side' demiş soyunma odasında runje'ye auhauhauhauhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 sen beşiktaş yönetiminin içindemisinde bunların sızdırıldığını biliyorsun, yoksa içindemi hissediyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Icerden biri kulagina fisildamadikca Hurriyet gibi bi gazete Turkiye'nin onde gelen bi futbol camiasi hakkinda boyle sallama haber yapmaz, gazetecilik isleri tanidiklardan gelen fisiltilarla yurur, kulupten gelen resmi aciklamalari yazip biraksalardi resmi gazete gibi olurdu zaten. Yilmaz Vural da Demiroren'e haber gondermis, "Sampiyon yaparim" diye, super adam ya eheh. Dort buyuklerde teknik direktor sallantisi oldugu an akbaba gibi geliyo hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 yıllarıdır yapıyorlar merak etme, bunların her yazdığı doğru olsaydı ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Dogru gibi duruyo ama ya, baksana her konuya deginmisler masallah. Alintili, isimli falan, tam metin gibi haber. Kasanin bosalmasi, Runje'nin gitmek istemesi, sampiyon olunamamasi, hatta simdiden Bursaspor maci; hepsinin boku Tigana'ya atilmis birden, nasi olsa gidiyo diye :) Olur mu olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Beşiktaş maçını kaybetseydiniz ve Zico ayrılacağını açıklasaydı ( ki açıklardı buna inanıyorum ) ; Haber böyle olurdur ; said: Sezon sonunda ülkesine döneceğini açıklayan Brezilyalı hocanın, giderayak Fenerbahçeye zarar vermek için elinden geleni yaptığı öne sürüldü. Sarı kanaryalı yöneticiler, "Trabzonspor maçını kaybedersek, sorumlusu Zico'dur. Keşke Caponların uyarılarına kulak verseydik" dediler. Deivid'e baskı yaptı. "Bonservisimi verin, ben de Zico ile birlikte gitmek istiyorum" dedirtti. Sakatlığını bahane ederek Trabzon maçında oynamak istemeyen Deivid'i Brezilyalı hoca etkiledi. Kaptan Ümit Özat'ı yönetime göndererek, kalan 3 maçın parasını istetti. Caponlar boşa göndermemiş ... Bu sezon ligde sadece 5 gol atan Deivid'in Trabzon maçı öncesi aynı bahaneleri ileri sürdüğü, Brezilyalı futbolcunun bu tavrında Zico'nun etkili olduğu belirtildi. "Dünya çapında bir yıldız" diyerek 8 milyon euro bonservis ücretiyle Deivid'i transfer ettiren Brezilyalı teknik adamın, bu oyuncuyu önemli maça hazırlamamasına kuşkuyla yaklaşan yöneticiler, "Geçen yıl sezon başında 500 bin euroya işini bitireceğimiz Deivid'i 8 milyon euroya aldırdı. Ancak nedense bu oyuncudan yararlanmıyor. Zico bize oyun oynuyor. Trabzon maçını kaybedersek, bunun baş sorumlusu Zico'dur" yorumunu yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Ya öyle birşey yapması imkansız. Tigana Katar da klup yönetmiyor.Dünyanın en ateşli taraftarı var.Havalimanına ayak basmadan vururlar valla :=) sıkar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 hurriyetin haberleri dogru olsaydi.. Rivaldo 5 yil once riquelme 3 yil once galatasarayda olurdu.. Kluiverta 4 sene once bjk ye gelirdi Fenere gelicekleri saymiyorum bile.. ama ornek dersek 3 yildir bir roberto kankam gelicek diye yaziyorlar ya hayirlisi :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar